Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי רכב : מזדה 3 שנת 2008 יד 3 

איזה מבין התוספי דלק באתר פה: https://www.alexsander.co.il/cat/705?pm13=18049&minPriceVal=24&maxPriceVal=119

מתאים לרכב שלי?

והאם בכלל כדאי להוסיף תוסף דלק באופן עצמוני או לתת בטיפול השנתי של הרכב במוסך שהם יעשו את הניקוי? 

תודה רבה

פורסם

לא צריך כל שנה לנקות או להוסיף תוסף דלק.

סתם לוקש שמכרו לאנשים פה בארץ שבלעדי זה הם לא יעברו את המבחן זיהום.

כל המטרה של התוספים האלו זה לנקות את המערכת דלק ואת הממיר קתליטי ואין סיבה לעשות את זה אם אין בעיה כלשהי.

בכל זאת פעם ב4-5 שנים הייתי משתמש באחד סתם בשביל הסיכוי הקטן שהצטבר משהו.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, Shab00 כתב:

לא צריך כל שנה לנקות או להוסיף תוסף דלק.

סתם לוקש שמכרו לאנשים פה בארץ שבלעדי זה הם לא יעברו את המבחן זיהום.

כל המטרה של התוספים האלו זה לנקות את המערכת דלק ואת הממיר קתליטי ואין סיבה לעשות את זה אם אין בעיה כלשהי.

בכל זאת פעם ב4-5 שנים הייתי משתמש באחד סתם בשביל הסיכוי הקטן שהצטבר משהו.

תשמע אצלי במכון בדיקה לרכב שקניתי , היה רשום צריכת דלת גבוה פליטת גזים מזהמת לא עובר טסט , קניתי את הרכב נעשה טיפול במקום וגם שמתי תוסף דלק bg44 , היה לי גמגום קטן ברכב בעת עצירה , טורים יורדים כאלו הרכב עוד שניה נכבה ואז מתייצב בחזרה , אחרי התוסף התופעה הזו נעלמה 

עריכה אחרונה על ידי Ido219
  • מעניין 1
פורסם

כרגיל, בכל נושא תמיד יהיו חילוקי דעות לכאן ולכאן

אני חושב שהתוסף שעלותו היא מזערית לא יכולה להזיק (אחרת אם היה נגרם נזק, לא היו משתמשים בהם אף אחד)  אלא רק לשפר מקסימום... 

פורסם

זה השיקול שלי היה נזק לא יעשה , מחיר נורא נמוך 

הגמגום נעלם , צריכת דלק בוודאות יש שיפור אבל זה בנוסף לטיפול שנעשה , אני קניתי bg44 בעלות 75שח , מרגיש שיפור

הורדה (1).jpeg

פורסם
לפני 3 שעות, Ido219 כתב:

תשמע אצלי במכון בדיקה לרכב שקניתי , היה רשום צריכת דלת גבוה פליטת גזים מזהמת לא עובר טסט , קניתי את הרכב נעשה טיפול במקום וגם שמתי תוסף דלק bg44 , היה לי גמגום קטן ברכב בעת עצירה , טורים יורדים כאלו הרכב עוד שניה נכבה ואז מתייצב בחזרה , אחרי התוסף התופעה הזו נעלמה 

אולי אצלך היו דברים שהצטברו והפריעו למערכת אבל אני מניח שזה לא משהו שהצטבר בשנה אלה כמה שנים נכון?

אם אין בעיות כמו מה שתיארת לדוגמא (לא כזאת רצינית אבל עדיין)

• תוכן חדש...