Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר, בתקציב של עד 6000 שח קונים את מה שזז ולא מתפרק.

אתה צריך להבין שכשטיפול או תיקון עולה כמאט כמו הרכב אז אנשים פשוט מעדיפים לא לעשות ולא לתקן.

אני במקומך חוסך לתקציב של לפחות 20 אלף.

טסלה 3 2022

פורסם

בואי אני אעשה לך את זה הכי פשוט שאפשר :

לא משנה מה סוג הרכב, השנה שלו, או הקילומטראז.

תעשי חיפוש ביד 2 על כול רכב באיזור המגורים שלך, והתקציב, ותשאלי בטלפון : ״יש לך קבלות על טיפולים בשנתיים , שלוש האחרונות?״ כול דבר שאומרים לך חוץ מ-״כן״, את מנתקת את השיחה ועוברת לטלפון הבא עד שתמצאי.

כול דבר אחר, במקרה שלך, זה פשוט התעסקות בשטויות.

פורסם
לפני שעה, davemustaine87 כתב:

תעשי חיפוש ביד 2 על כול רכב באיזור המגורים שלך, והתקציב, ותשאלי בטלפון : ״יש לך קבלות על טיפולים בשנתיים , שלוש האחרונות?״ כול דבר שאומרים לך חוץ מ-״כן״, את מנתקת את השיחה ועוברת לטלפון הבא עד שתמצאי.

ואולי לברר עוד שני דברים:

1. טסט ארוך ככל הניתן.

2. מזגן עובד.

• אהבתי 2

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 3 שעות, לעולם לא תדעו כתב:

התייאשתי מאוד מלבחור רכב יש כמה רכבים שאני רוצה

רנו קליאו דור 3 שנת 2008 

פזו 206 שנת 2006 

פיאט פונטו 2008 

תקציב עד 6500

מתוך הרשימה, פונטו עם גיר ידני. 

או 206 גיר ידני מנוע 1.4.

כמה שפחות מכלולים מורכבים (כגון גיר אוטומטי) - יותר טוב. 

קליאו 2008 אין ידנית. 

פורסם

זה מחיר נמוך מדי לשלם בשביל אוטו במיוחד שהוא כל כך ספציפי במספר.

כי מה יקרה אם יתקלקל משהו עוד חצי שנה? את תוכלי לשלם 2-3 אלף שקל תיקון או שתזרקי את האוטו לגריטה בגלל מחירו הנמוך?

הרי בסך הכל מדובר ברכב שאת לא מכירה אז את לא יודעת את בעיותיו.

לדעתי, מתחת ל10 אלף + כסף בצד למקרה חירום אין מה לחשוב על אוטו בכלל.

פורסם

אחרי כל ההצעות שקיבלת כאן שכולן מציעות לך לרדת מהרכישה או להגדיל תקציב, את עדיין מתעקשת ופותח עוד דיונים. 

המצב הכלכלי שלך לא מאפשר רכישת רכב זמני טוב שיהיה ניתן למכור אותו הלאה כשתסיימי את השימוש. 

המצב שלך מוביל אותך לקניה שהיא יותר עניין של מזל מאשר סוג הרכב. 

למה את מתעלמת מכל התגובות וממשיכה להתעקש על רכב זול לחצי שנה? 

האם את לוקחת בחשבון שבחצי שנה את עלולה לאבד את כל עלות הרכב +עלות האחזקה? 

לא עדיף להשתמש בתחבורה ציבורית ומוניות ולמנוע כאב ראש ובזבוז של כסף? 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

היא לא רק  מתעלמת מהתגובות, אלא פותחת שרשורים חדשים בניגוד לכללי הפורום. ( יש 4 על אותו נושא)

האחרון (308) שודך לכאן. 

אישית בתקציבים האלה הייתי מחפש רכב יפני קטן בלי יותר מידי טכנולוגיה, רצוי גיר ידני. 

יש לי רכב בבית ממש ישן בתקציבים האלה פחות או יותר, לדעתי יכול לנסוע עוד כמה שנים ללא בעיה.

אבל קשה למצוא רכבים מתוחזקים בצורה כזו.

• תוכן חדש...