Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי mini one שנת 2015.

 

רקע: לפני חודשיים התחילו רעשים מהבולם (נקישות) בעת נסיעה, במוסך המרכזי הציעו לי להחליף משולשים והתחייבו שזה יפתור את בעיית הרעשים. בפועל הבעיה נפתרה ב98%.

 

מאז: הנסיעה בהחלט שקטה אבל בתחילת נסיעה (אחרי שהרכב עמד כמה שעות), באופן קבוע הבאמפר הראשון והשני שאני עולה עליהם מוציאים רעש חריקה מהבולם, אחר כך כל הנסיעה שקטה ולא עולים יותר רעשים מהבולם. 

 

יש לכם רעיון מה יכולה להיות הסיבה? ועד כמה דחוף לטפל בזה?

האם לדעתכם אני יכול לפנות למוסך בטענה שלא תיקנו את הבעיה שהתחייבו לפתור?

 

תודה רבה!!

  • פיתרון
פורסם (נערך)

האמת שזה משהו שנתקלתי בו לא מעט ברכבים, במיוחד בחורף.

זה מגיע מתושבות הבולמים בדרך כלל, אבל יכול גם להגיע מהתותבים של המוט המייצב (לא מוטות קישור, אלא התותבים של המוט עצמו).

 

האם זה דורש טיפול דחוף? לא. כשהתושבות ממש גמורות הן יחרקו כל הזמן ולא רק בתחילת נסיעה.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
×
×
  • תוכן חדש...