Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נוזל הקירור הנ"ל מומלץ ע"י היצרן אך רוב הרכבים ממלאים נוזל קירור ירוק וביניהם אני.
לפני שלושה חודשים הרדיאטור בפונטו שלנו שבק חיים. למה? הרכב נקנה מהשכרה

והם מילאו מי ברז ומים ירוקים...

התקנו רדיאטור חדש ובמכון רדיאטורים נאמר לנו להשים אך ורק פראפלו.

תפתח מכסה מנוע (בפיאטים החדשים) ותראה שרשום שיש להשתמש רק בפראפלו... הם יודעים על מה הם מדברים :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
זה ידוע שהמנועיםשל פיאט מתחממים.

מעניין מאוד - לא סיפרו לי את זה שקניתי את הפונטו שלי...

בטח שהמנוע יתחמם אם - אנשים ממלאים מים ברדיאטור, אם ממלאים נוזל קירור לא מתאים, אם לא מחליפים שנים נוזל קירור, אם לא בודקים נוזל קירור לפחות פעם בחודש (שלא לדבר על פעם בשבוע להעיף מבט קטן). ואם הזכרתי החלפה - שיקום בעל פיאט שמוסך מורשה יזם החלפה של נוזל קירור כל שנתיים - אני לא ניתקלתי בזה ולהיפך: אמרו לי לא להחליף או שזה שטויות שצריך כל שנתיים :x

וכמו כן - בטח שיהיו בעיות אם - פיאט שמו נורת חום מנוע ולא שעון, אם מתקינים בארץ מזגן בצורה חובבנית ובלי באמת להתייחס לנושא הקירור של האוטו. עובדה שבפונטו MK1 SX ובפונטו ספייס ברכבים שמטופלים טוב אין הרבה בעיות התחממות.

מה שכן אני מסכים שעושה רושם שיש הרבה דיווחים על בעיות טרמוסטט בפיאטים. אני גם החלפתי שהאוטו היה בן 4, הטרמוסטט היה תקוע על מצב חצי פתוח ובנסיעה מהירה המנוע היה מתקרר. אגב- במוסך (מורשה) אמרו לי "מה זה מפריע לך?" להיפך, רוב התלונות הן על התחממות. ולכן שוב - :x

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
נוזל הקירור הנ"ל מומלץ ע"י היצרן אך רוב הרכבים ממלאים נוזל קירור ירוק וביניהם אני.

בחייך, אתה באמת חושב שהיצרן המליץ על פאראפלו כי ככה בא לו, כי הוא אוהב את הצבע הכחול שלו, כי יש לו מניות בכל המפעלים בעולם שמייצרים את החומר. לא!

ההפרש הקטן יחסית במחיר בין נוזל קירור ירוק לבין פאראפלו לא מצדיק את השימוש במים הירוקים. ואני לא מדבר על ההפרש בין נוזל ירוק סוג ז' NADE IN GAZA לבין הפאראפלו.

מבחינתי זה ככה - אולי זה לא גורם נזק למלא מים ירוקים אבל אם כן אז התיקון יהיה בהכרח הרבה הרבה הרבה יותר יקר מאשר ההפרש בין מחיר פאראפלו לבין מחיר נוזל ירוק.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
בחייך, אתה באמת חושב שהיצרן המליץ על פאראפלו כי ככה בא לו, כי הוא אוהב את הצבע הכחול שלו, כי יש לו מניות בכל המפעלים בעולם שמייצרים את החומר. לא!

ההפרש הקטן יחסית במחיר בין נוזל קירור ירוק לבין פאראפלו לא מצדיק את השימוש במים הירוקים. ואני לא מדבר על ההפרש בין נוזל ירוק סוג ז' NADE IN GAZA לבין הפאראפלו.

מבחינתי זה ככה - אולי זה לא גורם נזק למלא מים ירוקים אבל אם כן אז התיקון יהיה בהכרח הרבה הרבה הרבה יותר יקר מאשר ההפרש בין מחיר פאראפלו לבין מחיר נוזל ירוק.

אני ממלא נוזל קירור ירוק סטנדרטי. יש לי בעיית התחממות קלה ולא חמורה אבל לא נראה לי שזה קשור לאיזה סוג נוזל קירור אני ממלא. (בד"כ המחוג עובר את האמצע בקו אחד. לעיתים הוא עולה בעיקר בימים חמים ומתמקם קו אחד/ 2 קוים לפני התחום האדום אבל אף פעם לא קרה שזה הגיע ממש לאדום). בכל מקרה זה יפתר סופית בשבוע הבא אז לא לא ממש רלוונטי.

רוב בעלי פיאטים ממלאים נוזל קירור ירוק ולא פאראפלו.

וחוץ מזה שראיתי אנשים שממלאים מים מהברז ברדיאטור שזה קטלני למנוע בגלל האבנית.

פורסם

.....יותר מדי בעיות עם הפיאטים...(בעיקר של התחממויות עקב אחזקה מזלזלת ולקויה כגון מילוי מי ברז):-x

אם כבר לקנות רכב "רגיש" ולא אמין במיוחד, כבר עדיף צרפתיה-לפחות היא נוחה סוחבת ומהנה בנהיגה...:wink:

ניצן

פורסם
.....יותר מדי בעיות עם הפיאטים...(בעיקר של התחממויות עקב אחזקה מזלזלת ולקויה כגון מילוי מי ברז):-x

אם כבר לקנות רכב "רגיש" ולא אמין במיוחד, כבר עדיף צרפתיה-לפחות היא נוחה סוחבת ומהנה בנהיגה...:wink:

ניצן

לא צריך לזלזל בפיאטים.. הרכב שלי נוסע טוב (שהמנוע חם), המנוע שקט, מבפנים הרכב נראה כמו חדש ואני לא מגזים וגם מבחוץ הוא נראה טוב, וצריך לתקן כמה תקלות קטנות כמו בעית קרבורטור, נזילות מים ושמן, קלאץ גמור, בעית התחממות קלה וכ'.

כל מי שנכנס לאוטו נהייה בהלם.

ומה זאת אומרת "לא אמין במיוחד"? גם פיג'ו לא אמינים במיוחד. שאני נוסע באוטובוסים לצבא אני רואה בכבישים פיג'ו 205 תקועות בצד יותר מאשר אונואים.

פורסם

כל רכב הוא אמין כל עוד מטפלים בו כמו שצריך.

אחרי שהייתה לי דלתא (כן, כן, הייתה לי דלתא) אני יכול לומר בוודאות שכל רכב יכול לשרת בנאמנות אם מטפלים בו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...