Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושיי אחר פיג׳ו gti,
99% מרכבי היד שניה לא יודעים להציג ספר טיפולים כי הפסיקו לטפל במוסך מורשה.
מה דעתכם בנושא? האם בדיקה מספיקה או לוותר לחלוטין כדי למנוע בעיות עתידיות?

יש אוטו מסוכנות מוכרת יד ראשונה עם מעט מאד ק״מ מ2016 אבל ספר טיפולים רק עד 2019 ששם עשה טיפול 20,000 ק״מ.

שנה האוטו לא טופל לכאורה, בערך 13,000 ק״מ ללא רישום. היו כמה תקלות ותאונה אחרי 11 ק״מ שהוחלפו בה כל הפלסטיקה מקדימה(לפי הרישום גם בביטוח, לא פגיעה בשלדה או במנוע).

מצד שני, אני יודע שכן טופל עד 2019...

אוטו נוסף הוא אותה שנה יד שניה עם 60,000 ק״מ, הבעלים אומר שאין ספר טיפולים אבל הוא טיפל והאוטו עבר יישור קו לאחרונה.
רוב בעלי הרכבים לא יכולים להציג ספר טיפולים, במיוחד שהם יד שניה וכו׳.
לכאורה אני אמור לפסול את הרכב על הסף, כי אני לא יודע איך הוא טופל, האם שמן הוחלף בזמן ומה האוטו עבר, אבל אין אוטו שיודע להציג ספר טיפולים ואני מחפש המון זמן.

מה אתם הייתם עושים?

פורסם
לפני 13 דקות, itay91 כתב:

% מרכבי היד שניה לא יודעים להציג ספר טיפולים כי הפסיקו לטפל במוסך מורשה.
מה דעתכם בנושא? האם בדיקה מספיקה או לוותר לחלוטין כדי למנוע בעיות עתידיות?

שיציגו קבלות על הטיפולים שעשו במוסך כלל. 

אם אין, לא לקנות.

• אהבתי 1

פורסם

לי הייתה פיג'ו GTI מודל 2016 שעברה תאונה ב11 אלף קילומטר ב2017 - יודע שהיא חזרה לכביש אבל אצלי היא סיימה כאובדן להלכה, מעניין אם אותה אחת.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לגבי הרכב הראשון, הטיפול צריך להתבצע השנה, ולכן לא הייתי פוסל אותו.

לגבי התאונה, תבקש דוח סליקה.

לגבי הרכב השני, הבעלים יכול להוציא היסטוריה ממורשה יבואן, ששם אמור היה הרכב לעבור טיפולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

על ספר טיפולים אפשר להחתים כל מוסך.

כללי או רגיל.

אתה מדבר על היסטוריית טיפולים.

לגבי זה - לא חובה במורשה. 

אבל הוא צריך להגיד איפה הוא טיפל ואפשר להוציא העתקים/היסטוריה מכל מוסך.

אם אין כאלו קבלות (טיפל לבד - שיראה אולי קבלה על חלקים/טיפל במזומן - תלוי בך כמה אתה סומך על זה).

פרקטית למקרה כאן. רכב שטופל "לפי הספר" עד לאחרונה ויש פקשוש קל בטיפול האחרון - לא הייתי פוסל.

אני אישית מעדיף לקבל רכב לפני טיפול. להוריד במחיר מה שאפשר אם אפשר ואז לטפל בעצמי, או במוסך שאני סומך עליו.

• תוכן חדש...