Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שלא ראיתי תמיד עין בעין עם מוטי הפעם אין חולק על מה שכתב.

הרכב סטנדרטי איזה תנאים יווצרו בו שיגרמו לצורך בהצתה חזקה יותר?, למשל קומפרסיה גבוהה יותר שתקשה על הדלקת התערובת.

אם כבר שיפור בהצתה אז מערכת הצתה msd .

הערה נוספת - חוטי סיליקון הם צבעוניים וזה גם יפה בתא המנוע.

ועוד- אין לי כל עניין בחוטים האלה או אחרים לי יש קוילים נפרדים ללא חוטי הצתה.

אופ דה רקורד- לגבי ההתבטאויות כאן של דריבן - לא לעניין ויכוח מותר ואף רצוי כיוון שדעות רבות מפרות את כר המחשבה אבל מכאן עד השתלחויות כה בוטות נו באמת.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דווקא נראה לי שאתה חושב שאתה יודע הכל ובגלל זה אתה לא מוכן להקשיב.

הם הביאו לך סיבה למה האוטו נראה לך חזק יותר, החוטים הקודמים איבדו ניצוץ ולכן עכשיו כשהחלפת את החוטים אתה חושב שהאוטו נוסע טוב יותר וזה נכון אבל לא שיפר כלום אלא החזרת אותו למצב מקורי.

עכשיו האוטו לא נוסע טוב יותר אלא לפני החלפת החוטים הוא נסע רע יותר, כלומר לא כל הניצוץ הגיע דרך החוט.

מקווה שהבנת ואין לך סיבה להתעצבן בפורום כי סה"כ זה מקום לחלוק דעות וללמוד דברים חדשים.

בברכה

עמיחי:-)

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
כולכם יכולים לחשוב מה שבא להם(.) אני לא מכריח אף אחד לחשוב כמוני!

אני שמתי תחוטים (את החוטים) האלו(,) וכן(,) מה לעשות (,) הביצועים שלי השתפרו!האוטו נוסע יותר טוב!

מי שחושב אחרת יכול לחשוב ככה עד מחר!

וREDBARON תצא אתה פארש מול כל הפורום לא אני!

אתם פשוט יש לכם בעייה(,) אתם חושבים שאתם יודעים הכל בתחום הרכב ואף אחד לא יכול עליכם,הבעייה שאתם לא יודעים עד כמה אתם טועים,אני גמרתי עם הת'רד הזה!

מכיר את הסיפור על זה שבא לרב ואמר לו:"רבי, רבי, אין לי מקום בבית, מה לעשות?"

עונה לו הרבי:"שים בפנים את העז, ותבוא מחר.."

האיש בא למחרת ואומר:"רבי, רבי, אין לי מקום בבית!!!, מה לעשות?"

עונה לו הרבי:"שם בפנים גם את החמור ותבוא מחר..."

עונה לו הרבי:"שם בפנים גם את האישה ותבוא מחר..."

עונה לו הרבי:"עכשיו תוציא את כולם ותבוא מחר"

למחרת בא האיש ואומר:"רבי, עכשיו יש הרבה מקום...."

מסקנה מכל הסיפור?

החוטים שלך היו פגומים ולא הוליכו טוב. העוצמה של הניצוץ ניפגעה כתוצאה מזה... החלפת החוטים תיקנה את זה והחזירה את המצב לאידאלי...

זה לא שהמצב היה אידאלי ושיפרת אותו...

בכל אופן, תתחדש ותהנה מהם, אני בטוח שבכל פעם שאתה פותח את המיכסה מנוע לבדוק שמן אתה נהנה (אין ספק שחוטים תחלפיים יפים הם דבר שמוסיף הרפה "פסון" וויזואלי למנוע) ...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ולאחר כל הויכוחים (סליחה ששאלתי בכלל במקור) האם יש חוטי הצתה 8 ממ מסיליקון של חברה אחרת שיעשו את העבודה ?

אם כן ציינו

אם לא אזי חוטי ספליטפייר הם היחידים ?

אמיר

פורסם

בכתבה שהייתה בזמנו במגזין "FAST CAR", הם לקחו אסקורט RS2000 חדשה (!) והתחילו להחליף חלקי הצתה לחלקים הכי טובים שיש בשוק.

פלאגים וחוטי הצטה של ספליטפייר, צמד קויילים HIGH ENERGY, מערכת הצתה ממוחשבת וכו,

לאחר השקעה כוללת של משהוא כמו 800 פאונד (6400 ש"ח) הם העלו את האוטו על דינמו וגילו שיפור מדהים של 2 כ"ס!!!

אני אחפש את הגליון הרלוונטי ואסרוק עבורכם.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא צריך את הכתבה.

זה די ברור.

אין הצדקה לשיפור במערכת ההצתה אם אין תנאים שדורשים זאת עקב שינויים ואין צורך בפלגים אחרים כל שכן לא יורגש כל שיפור כל זמן שהפלאג שורד את תנאי תא הבעירה.

חוטי הצתה מסיליקון השגתי אצל אלכס ואיציק מכ"ס למיטב זכרוני.

מדפ"ז

אלכס את איציק

טלפון:09-7668485כתובת:יד חרוצים 8 א. תעשיה כפר סבאמיקוד:44641חג שמח

פורסם

מוטי

החוטים של SPLITFIRE מה שעושה אותם זה לא ה8.8 מ"מ שלהם זה ההולכה שלהם הם עשוים שונה לגמרי מחוטים רגילים.

wireart.jpg

בדקתי שני חוטים לפני שקניתי את החוטים הנ"ל באבומטר

1. מקורי של פיזו סיטרואן שהראה התנגדות של 8.64 (יש לציין שהחוט חדש)

2. SPLITFIRE שהראה התנגדות 0.32 (חוט משומש מהאוטו שלי)

נמדד באום

עכשיו שלה לי איליך איזה חוטי הצתה יש לך באוטו??

אם אני יביא חוט של 8 מ"מ שהוא לא מסיליקון הוא יוליך פחות טוב מה הסיליקון עד כדי כך עוזר??

פורסם

לפני שאני מת מצחוק:

קפצו לפורום "אודיו וקולנוע ביתי" בתפוז ותשאלו אותם על הבדלים בין כבלי חשמל, כבלי רמקולים וכו' -

זה נושא שנטחן שנים על גבי שנים והוא אחד השקרים הכי גדולים בתחום הזה.

זה ב-ד-י-ו-ק אותו דבר, ואגב, 550 ש"ח הם כלום - תבדקו את המחירים האלה:

https://www.audioweb.com/Store/StoreItemSearch.asp?storeid=51&companyid=439&searchtype=S

או בפאונדים...

http://www.hificables.co.uk/ProductDetails/mcs/productID/10956/

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ההגיון נותן כי החוט של ספליט פייר וחוט מקורי לא אמורים להשפיע כחוט השערה על הביצועים ברכב רגיל.

רק עוד אוויר ויותר דלק יספקו יותר כוח שום דבר אחר לא(להוציא איזונים וחלקים קלים).

הפלאג יושב בתא בעירה מקבל הספק נתון מחוטי ההצתה ואמור בהנחה שהניצוץ תקין להדליק תערובת מקורית ללא שינויים שיקשו על ההצתה כמו קומפרסיה גבוהה יותר למשל.

בזה זה מסתכם.

פלאג שישרוד את תנאי הבעירה וישאר נקי- מה שאומר שהוא צריך להגיע לטמפ' רצויה לניקוי עצמי וחוטי הצתה שיספקו לו ניצוץ.

פורסם

התקנתי כאלו (מצתים וכבלי הצתה) ב-205 שלי לפני כמה חודשים.

הרגשתי שהקיימים כבר לא במצב מי יודע מה וכשיצא לי דיל על אלו הלכתי עליהם.

שיפור מדהים? אני אשקר אם אני אגיד שכן.

550 ש"ח?! :shock:

מי שרוצה לקנות כאלו שיקפוץ לחנות בשם "הופמן חלקי חילוף" על דרך קיבוץ גלויות בת"א

(בצד ימין כשנוסעים לכיוון מערב. יש לי את הכתובת בבית) ויקבל מחיר זול בהחלט מזה.

בקשו את יוסי ותגידו שרן עם ההארלי שלח אתכם. :wink:

דניאל

MCS 2008

• תוכן חדש...