Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אליזבת (היה רוצה :roll: )

liz21.jpg

גם אני. אבל חברה שלי לא תאהב את הרעיון...

"חנות סמים" מה דעתך לשים תמונה שנשטוף ת'עיניים., אהה?

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מוטי

החוטים של SPLITFIRE מה שעושה אותם זה לא ה8.8 מ"מ שלהם זה ההולכה שלהם הם עשוים שונה לגמרי מחוטים רגילים.

בדקתי שני חוטים לפני שקניתי את החוטים הנ"ל באבומטר

1. מקורי של פיזו סיטרואן שהראה התנגדות של 8.64 (יש לציין שהחוט חדש)

2. SPLITFIRE שהראה התנגדות 0.32 (חוט משומש מהאוטו שלי)

נמדד באום

עכשיו שלה לי איליך איזה חוטי הצתה יש לך באוטו??

אם אני יביא חוט של 8 מ"מ שהוא לא מסיליקון הוא יוליך פחות טוב מה הסיליקון עד כדי כך עוזר??

ידידי היקר, שים לב להודעתו של יניב - כל הטררם הגדול הזה שהושקעו בו אלפי שקלים הניב 2 כוחות סוס!

החוטים שלי הם 8.5 מ"מ סיליקון של מגנקור, למה שמתי אותם?

אמינות, הם חיים הרבה יותר זמן מהמקוריים שזקוקים להחלפה פעם ב-60K ק"מ בערך בעוד ששלי כבר בשימוש מבצעי יותר מכפול זמן מזה ועלו לי רק 20 דולר יותר מהמקוריים. שווה.

מוטי.

פורסם

מדבר נתי (SUPER) מהמחשב של אחיו

מוטי

אתה אומר אורך חיים הSPLITFIRE יש לו אורך חיים ארוך, ואתה מסכים איתי שעם שיפור המנוע אתה צריך לשפר גם את ההצתה במנוע נכון??

ברגע שאתה משפר רק את ההצתה כמו שיניב רשם לא עשיתה בזה כמעט כלום כי אין לך יותר דלק ולא יותר אויר אז ההצטה הכל כך טובה שורפת אויר, אם הם היו מוסיפים עוד אויר ועוד דלק זה היה משפר הרבה יותר ממה שרגיל משפר נכון??

106 ראלי דור1

פורסם
ברגע שאתה משפר רק את ההצתה כמו שיניב רשם לא עשיתה בזה כמעט כלום כי אין לך יותר דלק ולא יותר אויר אז ההצטה הכל כך טובה שורפת אויר, אם הם היו מוסיפים עוד אויר ועוד דלק זה היה משפר הרבה יותר ממה שרגיל משפר נכון??

זה בדיוק מה שכולם פה טוענים, שרק במנוע משופר זה יתן יותר כח

פורסם

נתי -

כולם מדברים פה על אותו הדבר, והחוטים (וגם הפלאגים) ה"משופרים" למעשה לא ישפרו שום דבר ברכב נורמלי, וגם ברכב ששופר לרמה בינונית הם לא יועילו יותר מדי... שיפורים אטמוספריים בכלל לא יניבו שום הבדל בצרכי ההצתה של התערובת בשום רכב שמוכר לי.

יוצא מכך שכל אותם הטוענים לשיפור משמעותי בעקבות החלפה של החלקים הנ"ל (כמו אדון DRIVEN שבינתיים החליט לשלוח הודעות נאצה פרטיות וזכה בתואר הנכסף של משתמש חסום בעקבות זאת) פשוט סבלו לפני כן מהפסדי כוח של חלקים בלויים.

רוצה לשרוף כסף על חלקים בגלל שמישהו אמר לך שהם יותר טובים? אל תתן לי לעצור בעדך :wink:!

הערה קטנה ושולית - ההודעה המקורית קצת משעשעת אותי, התרגום שלה בעיני הוא משהו כמו "אכלתי אותה כבר עם הרמאות של הפלאגים של ספליטפייר בגלל שהפרסום שלהם אומר שהם יותר טובים, כדאי לאכול אותה שוב (בפוטנציה) עם החוטים שלהם?" :-P

מוטי.

פורסם
נתי -

רוצה לשרוף כסף על חלקים בגלל שמישהו אמר לך שהם יותר טובים? אל תתן לי לעצור בעדך :wink:!

.

וטי בוא אני יגיד לך למה שמתי אותם

האורך חיים שלהם ארוך משמעותית לעומת חוטים רגילים, בדקתי את ההתנגדות שלהם עם אבומטר והיה הבדל מאוד משמעותי לעומת מקוריים חדשים.

בעיקרון זה ששמתי אותם זה לא רק עוזר לרכב שלי ששופר (אטמוספרי) זה גם חוסך לי כסף.

בעיקרון כל אחד שקונה את החוטים אולי לא משפר משמעותית את המנוע אבל בטוח חוסך כסף מלקנות כל שנה חוטים חדשים.

מסכים איתי בנושא??

106 ראלי דור1

פורסם
נתי -

מוטי

נתי לא שורף כסף על חוטים, הוא עושה כסף מהחוטים :wink:

פורסם
כרגע קראתי את השרשור המקביל ב-PSI (כולל כמה הודעות משעשעות למדי :lol:)... הבנתי את הקטע.
המדיניות השתנתה - אפשר לפנות אליי לגביי חלקים מארה"ב.
בגלל זה המדיניות השתנתה, נכון? :lol:

אגב, מוטי, הזמנתי מכולה שלמה של כבלים ומצתים של splitFire אל ביתך.

אנא עשה לי forward דרך FedEx. פרטים על המען תוכל לקבל בה"פ.

MCS 2008

פורסם

באוטו ציון ביהוד השגתי חוטים חלופיים לצרפתייה כאן בבית (קליאו).

החוטים מורכבים בארץ, עשויים סיליקון ומתוצרת בוש.

עולים לא יקר- 80 עד 120 ש"ח.

בזמנו גם הרכיבו לי בחברה הישראלית כבלים לפי דרישה באורך, עובי וצבע מבוקשים.

leads_0004.jpg

leads_0006.jpg

leads_0007.jpg

leads_0003.jpg

leads_0008.jpg

leads_0005.jpg

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...