Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר שהועלה פה נושא הפלאגים (שגם לי לא עזרו כלום - רק עזרו לסוכן ספליטפייר)

רציתי לשמוע על חוטי ההצתה שלהם - דווקא שם שמעתי חווד טוב ?

אמיר

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי חוטי ההצתה של ספילטפייר הם באמת אחלה ומרוגש שינוי ניכר שלשום התקנתי בראלי שלי חוטי כאלי ובעבר נהגתי על הונדה שגם לה שמתי את החוטים וגם שם הרגשתי שינוי ניכר למרות שבוהנדה גם שמתי את הפלגים של ספילטפייר אבל בראלי רק את החוטים וכנראה שאני ישאר עם הפלאגים המקוריים החוטים ממולץ אבל הפלאג לפי ייעוץ ממלא אנשין זה לא עושה כלום ולכן חבל להשקיע 240 שקל בלי לקבל תמורה כי הפלאג המקורי עושה את העבודה

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

איזה שינוי מורגש?

באמת מעניין אותי לדעת

מה אתה מרגיש שהשתפר?

החשמל עובר מהר יותר?

פורסם

השינוי שמורגש אם בכלל נובע ככל הנראה מזה שהחוטים המקוריים היו בסוף דרכם וזלגו מתח.

היתרון שאני זוכר של ספליטפייר היה היותם עשויים סיליקון למיטב זכרוני לא רק הם מיצרים חוטי סיליקון.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

איזה שינוי מורגש?

החשמל עובר מהר יותר?

החשמל לא עובר מהר יותר (הבדל , אם קיים בכלל, הינו אפסי)

השינוי הוא באובדן ההספק בחוט, ככל שהפסד ההספק בחוט קטן, הספק (אנרגית) הניצוץ עולה.

בברכה,

גלעד

פורסם

אנשים למה סתם לכתוב שטויות!

אתמול התקנתי ברכבי (205GTI 1900 אורגינלית),חוטי הצתה ופלאגים של ספליטפייר ב550 ש"ח.

ותקשיבו לי ואני בכלל לא מגזים,האוטו נוסע הרבה הרבה יותר טוב,במיוחד בסלד הגבוהה,הצליל של הדוד והמנוע גם השתנה,שווה כל אגורה.!

פורסם

צר לי לאכזב אותך אבל השינוי לא בא מהפלאגים אלא מהחוטים שהרכבת וזה בדוק . החוטים הרכבתי אותם שלשום ונסעתי עם הרכב ואז הרגשתי את השינוי ולאחר מכן נסיתי את הפלאגים והם לא נתנו לי כלום וחזרתי למקוריים ולגבי שמיעת המנוע אתה צודק הקול באמת משתנה

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

איפה ניתן לרכוש את החוטים הנ"ל??? ומה מחירם?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

שלום אני גם מעוניין לרכוש חוטי הצתה הנ"ל מאיפה ניתן להשיג אותם ומה מחיר שלהם?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

החוטים הנ"ל מיועדים להצתה חזקה , לכן אם הרכב לא עבר שינוי משמעותי כגון טורבו והוספת תערובת לצילינדר ,השינוי מחוטים אורגנליים יהיה בלתי מורגש כלל .

JDM :twisted:

פורסם
אנשים למה סתם לכתוב שטויות!

אתמול התקנתי ברכבי (205GTI 1900 אורגינלית),חוטי הצתה ופלאגים של ספליטפייר ב550 ש"ח.

ותקשיבו לי ואני בכלל לא מגזים,האוטו נוסע הרבה הרבה יותר טוב,במיוחד בסלד הגבוהה,הצליל של הדוד והמנוע גם השתנה,שווה כל אגורה.!

הבנתי אותך.

אכן, בתור דובר שטויות מדופלם שכמוני שכבר דיבר הרבה שטויות בחיים, השטות החדשה שלי היא שאנשים שמשקיעים 550 ש"ח בדברים ובטוחים שהרכב יהיה פנתר בגלל זה מתחילים להאמין בזה בסוף... לדעתי זה בטח הוסיף לך איזה 10 כ"ס והוריד לך גם משהו כמו שניה באפס למאה.... N O T :roll: ...

לחוטים שקנית במיטב כספך אין שום יתרון על שום חוט סיליקון 8 מ"מ אחר בשוק, ולא משנה מה הפרש המחירים ביניהם.

הפלאגים לא עושים כלום יותר טוב מהפלאגים המקוריים שהיצרן ממליץ עליהם.

חייך, שילמת כבר, אתה מבסוט, תלמד יותר טוב לפעם הבאה.

מוטי.

פורסם

מוטי עם כל הכבוד שלי אלייך,לא נסעצ על האוטו שלי בחיים אחרי ולפני אז אני מבקש ממך לא לפתוח תפה סתם !

1.לא אמרתי שהחוטים הוסיפו לי כוח סוס!!

2.לא אמרתי שמאפס למאה ירדה לי שנייה!

3.ולא אמרתי גם שהחוטים הנ"ל יותר טובים מחוטי סיליקון אחרים!

אז תפסיק סתם להכניס לי מילים לפה!

זה האוטו שלי ויש בו שינוי מורגש מאוד ואם לא בא לך להאמין אז להתראות.

ואין לי מה ללמוד ממך לפעם הבאה!

ואני תמיד מחייך!

פורסם

ידידי, קח את עצמך בידיים.. חוטי הצתה הם דבר שמתבלה וכשמחליפים לחדשים, אפילו אם למקוריים ולא "משופרים" האוטו נוסע יותר טוב, אם בא לך להאמין שהחוטים החדשים שלך נותנים איזשהו אפקט חיובי לאוטו אז לך על זה.

כשאתה אומר שהאוטו נוסע יותר טוב במיוחד בסל"ד גבוה, למה כוונת המשורר?

יבוא אדם נורמלי ומיושב בדעתו ויחשוב לעצמו שכוח של רכב, שנמדד ביחידת מידה מוסכמת שנקראת כוח-סוס, אותו הכח עלה והשתפר בעקבות אותה ההחלפה של החוטים והפלאגים, בגלל שהאוטו נוסע יותר טוב... בוודאי שהאוטו ייסע יותר טוב (ויוחזר לו משהו מכוחו האבוד) אם החוטים שהחלפת היו גמורים שכן הניצוץ שהתערובת מקבל הוא אותו ניצוץ שהמנוע תוכנן לעבוד בו בצורה אופטימלית... אבל כל דבר מעבר לזה הוא פשוט בידיוני.

אם אין שיפור בכוח המנוע לא יורגש שיפור בביצועי הרכב, קאפיש?

טענת שיש שיפור בביצועי הרכב - משמע יש עלייה בכמות הסוסים, מה שלא קורה במציאות.

ולגבי שאר התגובה שלך, אתה מוזמן לא לקרוא יותר מאמרים שלי ולא ללמוד כלום, באמת שאני ישן טוב בלילה גם ככה :?:roll: ...

מוטי.

פורסם

מוטי, אני מבקש ממך, את תפתח את הפה סתם!!!

הרי אתה לא מבין כלום במכוניות...

הרי האיש קנה ב550 ש"ח חוטים.... לא בא לו לצאת "פארש" לעיני כל הפורום...

:wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...