Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן היא יד שניה . החתימה מדוברת על כך שהרכב מיד ראשונה. [קניתי אותו מאמא של בחור נחמד פה מהפורום לפני 4 חודש בערך . האוטו יד 1 עשה 105K משנת 92 [כרגע מד אוץ מראה כמעט 108]

וטופל כל חייו במוסך מורשה [צמרת בחיפה] כולל תיעוד טיפולים מלא. ועדין מטופל ומלוקק מכאנית וחיצונית. קיצר אין עוד אחת מושלמת כמו שלי .

:-)

לעניינינו- בדוק את האיביזה היטב . וגם אם היא תתאים לך ..שלא תעיז לשלם עליה מעל למחירון...זה לא רכב נדיר בארצנו ..ובטח שלא במצב שאתה מתאר.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אסף,אני הייתי ממליץ לך שלא לפרסם כך את רישיון הרכב שלך.

העניין עלול להיות מסוכן לך או לרכבך.

מדוע העניין עלול להיות מסוכן? סה"כ רישיון רכב וגם חלק מהפרטים המזהים שם מוסתרים אז למה זה מסוכן?

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אני שמעתי על כל מיני מקרים של קומבינות שעשו נוכלים מהעתקה של שם בעל הרכב ומספר הרכב

מתג של נכה....אז אני לא רוצה לחשוב מה ניתן לעשות עם צילום של רישיון רכב.

חוץ מזה,אתה היית רוצה שיידעו איפה אתה גר,איזה אוטו יש לך,מספר שילדה וכו'

זה אינטרנט,לך תדע מי מסתכל...

פורסם
אכן היא יד שניה . החתימה מדוברת על כך שהרכב מיד ראשונה. .

נו, זה מה שאמרתי...

זאת רק דוגמא לאיך מתחילות הונאות/ אי הבנות במכירה וקניה של רכב...

לפי השיטה שלך, גם הרכב שלי יד ראשונה, רק שקניתי אותו אחרי שהוא עבר אצל שני אנשים... :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...