Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה כוונתך בשיפור הרכב? שיפור הנסיעה, שיפור המראה למראה ארסי/ערסי, שיפור הנוחות
כי לא מדובר ברכב מרוצים מדהים, אבל אם תפרט מה תרצה נוכל לסייע

פורסם

כמו בכל דבר בחיים, כשאתה שואל שאלה, כדאי לתת לאנשים שאתה שואל אותם קצת מושג על מה אתה תכלס רוצה.
כי התשובה יכולה להיות, 'אל תגע' בקצה אחד ו'תייבא מנוע LS בארגז, טורבו 45מ"מ של גארט ותרכיב אותם במקום המושב האחורי' בקצה השני.

אז אם אתה רוצה תשובה רציני ולא "תעשה ככה אח שלי זה הכי טוב, שמעתי משמעון השכן!11.." כדאי שתרשום לנו:
1. תקציב
2. מטרה
3. מה יהיה אופי השימוש ברכב
4. האם יש לך ידע לבצע דברים בעצמך או שאתה תשלם למישהו (זה מקפיץ את המחיר בערך פי 2).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני רוצה שהיה ברכב טורבו היה הילוכים אם זה אפשרי,כי ראיתי שיש לרכב הזה גרסאות אם טורבו.(מעדיף שבעל מקצוע איכותי שיעשה)

לגבי מחיר אני לא ממש מתמצא.

במידה וזה לא אפשרי,אז אני ירצה להחליף חלקים חדשים להביא תרכב למצב חדש.

תודה רבה.

פורסם

חזרנו לחופש הגדול ?

אני אחסוך לך את הטרחה, אין מה לשפר דיהטסו שרייד, זאת אומרת אני בטוח שאיפשהו בעולם ישנה איזו סדנה שלקחה או יכולה לקחת דיהטסו שרייד לשלוף את המנוע, לפרק את המושבים האחוריים ולהכניס מנוע ביג בלוק V8 עם סטופרצארג'ר מחובר ישירות לסרן אחורי שלקוח מקורבט, להלביש עליה צמיגי טויו פרוקסס RRR הישר מהמוסטנג של קן בלוק ואז לעשות לו טיונאפ שיוציא 1000 כ"ס... הכול כמובן מתחת למצלמות של ערוץ דיסקברי...

במציאות כל פרוייקט שיוכל להוציא מהמנוע הזה יותר מ2-3 סוסים נוספים על מה שהיה לו יעלה לך יותר מלקנות איזו טורבואית גרמניה שבכל מקרה תלעס לדיהסטו את הצורה.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 23 שעות, דייהטסו שרייד כתב:

אני רוצה שהיה ברכב טורבו היה הילוכים אם זה אפשרי,כי ראיתי שיש לרכב הזה גרסאות אם טורבו.(מעדיף שבעל מקצוע איכותי שיעשה)

לגבי מחיר אני לא ממש מתמצא.

אתה מתכנן לנסוע ברכב הזה בכביש הציבורי או במסלול מירוצים, אני מבין שאתה לא מתמצא, אבל כמה נראה לך שהגיוני להוציא על מכונית ששווה 2500 שקל?!

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

השיפור הכי טוב ומתאים לרכב  זה לעשות לו ישור קו, להחליף מכלולים שחוקים (תושבות, פלאגים, שמנים טובים), לשם צמיגים טובים ולטפל באוטו בצורה טובה.

• רעיון טוב! 1

פורסם

נגיד ולשפר אתם ממליצים שזה לא משתלם.

אני אומר לפחות להחליף חלקים חדשים הרכב היה יותר טוב,חלקים פנימיים.

חיפשתי חלקים לא ממש מוצא,אני רוצה משהו רציני ככה נפרק תמנוע לגורמים ופשוט להזמין הכל חדש.

פורסם

מי הולך לפרק את המנוע, מה אתה רוצה להחליף בדיוק, יש לך כלים, ידע, כסף לזה?

עצתי, תטפל ברכב כמו שהציעו קודם ותסחוב איתו כמה שניתן.

הרכב הזה לא שווה השקעה מעבר לטיפולים שוטפים.

תחסוך את הכסף שהתכוונת להשקיע ברכב ותקנה משהו יותר מודרני ובטיחותי.

פורסם

עזוב שטויות.

לא עדיף לך כבר להחליף רכב? כל התוכנית שלך להוציא דברים/להכניס דברים תעלה לך עוד כמה אלפים טובים.

אתה יכול לרכוש משהו יותר חדש, הרכב שלך שווה 1.5-2.5 אש"ח ביום טוב, רק האגרת רישוי + שני אישורי רכב מיושן + פעמיים בדיקה בטסט 74 ש"ח כל פעם שווים יותר ממנו.

גילוי נאות - הייתה לי שרייד קלאסיק 99' עם מנוע 1.5 ששודך לגיר ידני, למשך לא מעט שנים, ככה שאני מכיר את הרכבים האלו על בורים.

שירתה בנאמנות רבה רבה עם איכות פלסטיקה חרא עד שהלכה לעולמה בגלל חכמולוג שנכנס בנו מאחורה. 

פורסם

פותח שרשור יקר, נראה שאין לך מושג ממש על מה אתה כותב ולשאלות המאד ממוקדות ששאלנו אותך לא ממש ענית, אני מציע שתתמקד רגע ותענה על השאלות ששאלתי אותך בתגובה הראשונה שלי בשרשור, אחרת - אין פואנטה להמשך דיון בפורום הזה.
מכונאות זה לא להחליף מגן מסך באייפון, וזה גם לא עולה ככה, אלא הרבה יותר.
תבין - נשמח לעזור, אבל כרגע, מהצד זה נראה כמו ילד שקנה אוטו ב2000 שקל וחושב שהוא הופך אותו לפרארי בעוד 2000, אשמח לגלות שזה לא כך, אבל חובת ההוכחה לרצינות היא עלייך, תהיה ספציפי ומדוייק, ססמאות כמו "אני רוצה משהו רציני ככה נפרק תמנוע לגורמים ופשוט להזמין הכל חדש" לא תופסות כאן.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שרייד זו נקודת התחלה לא מספיק טובה.

נגיד והצלחת להתקין טורבו (מה שלא יקרה אבל עזוב), לרכב לא תהיה יכולת להוריד את הכח לכביש.

אח"כ תבין שהרכב לא בולם כמו שצריך ובטח שלא פונה כמו שצריך.

אתה נכנס לבור ללא תחתית, תקשיב לחברי הפורום החכמים ותחסוך לעצמך הרבה כסף וכאבי ראש- ישור קו נחמד לרכב, ותשים כסף בצד לרכב הבא.

• תוכן חדש...