Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש ברשותי מיצובישי סופר לנסר ואני מחפש לקנות מגנזיום 14'' בצבע לבן,עברתי כבר כ 10 פנצ'ריות ובאף אחת לא ניתן להזמין ג'אנט בצבע לבן.

האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש מגנזיום שמתאים לאוטו שלי ושיהיה בצבע לבן,עדיפות באזור הצפון?

האפשרות של צביעת הג'אנט בתנור נשללת.

בתודה מראש לכל העונים!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כבר ניסיתי לחפש באתר הנ"ל אבל לא מצאתי משהו בצבע לבן וגם זה לא ממש באזור הצפון.בכל זאת תודה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

יש פה מישהו בפורום שמוכר ג'אנטים של מיצובישי לאנסר ב 600 שקל.

צביעה וניקוי שלהם יעלו עוד 400 עד 600 לכולם.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
יש פה מישהו בפורום שמוכר ג'אנטים של מיצובישי לאנסר ב 600 שקל.

צביעה וניקוי שלהם יעלו עוד 400 עד 600 לכולם.

600 ש"ח בוא ונגיד שאני קונה אותם,400 עד 600 ש"ח בערך ניקוי + צביעה כבר בערך המחיר הסופי הוא 1100 ש"ח בממוצע. מגנזיום חדש 13'' עולה היום בין 1000 ל 1200 ש"ח אז למה אני צריך את כל הסיבוך הזה?
פורסם

מאיפה אני יודע מה אתה צריך.

לדעתי באמת תקנה מגנזיום חדש.

משומש יהיה עם הרבה מכות ושריטות, ולך תדע מה עבר עליו.

יש מבצעים שאתה מקבל 185/60/14 עם צמיגים ומגנזיום חדשים ב 2000 שקל ואפשרות לתשלומים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

יוסי הגזמת בפעמיים הוא החליף את האוטו לפני כחצי שנה +- להונדה ומבצע פרוייקט שחזור ושיפור מאוד מעניין.

ד"א זאת ההונדה שאצלו בסימלון.

הקפצת שרשור כל כך ישן בקשר לקנייה של משהו זה מצחיק.

<-- זה היעד :evil:

פורסם
תישמע אחי כנס לאת yad2.co.il כנס לאביזרים ותחפש שם אני חושב שראיתי שמה

בחור אחד מהאזור שלנו מוכר ג'אנטים לבנים מידה 14, אני יבדוק לך עליהם!

בוקר טוב לכם!

לא שמתם לב שהשרשור הזה לפני 3 שנים כמעט

תתחילו להתעורר ולהשים לב לדברים האלה!,זה לא כל כך קשה

• תוכן חדש...