Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ג'יפון משומש בזול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול אולי להמליץ לי על דגם של ג'יפון שנת 2015 ומעלה שהוא יחסית זול? הוא לא צריך להיות מה שנקרא "חיית שטח", אבל שכן יהיו לו יכולות בסיסיות לנסיעה בשטח. עכשיו, המחשבה שלי היא לקנות דגם שיש לו דווקא ירידת ערך גבוהה במכירה כמשומש, כי ככה זה יצא לי יותר זול ואני ממילא לא מתכוון למכור אותו בשנים הקרובות, זה נשמע לכם הגיוני? או שהרכבים עם הירידת ערך הגדולה הם באמת פחות טובים? ראיתי בכתבה הזאת https://www.ynet.co.il/wheels/article/SkIb11w04w רשימה של ג'יפונים עם האחוז של הירידת ערך שלהם ולמשל הניסאן ג'וק ירד בהמון מבחינת המחירון (15 אחוז בשנה) - זה אומר שאני יכול לקנות אותו ממש בזול, לא? אפילו בפחות ממחירון כי אין לו ביקוש, לא? זה דגם טוב? כדאי לקנות? יש דגם אחר שעדיף וגם זול? ומישהו אולי יודע אם מה שנקרא בבנק הלוואה מהירה (כמו זאת שפה https://www.bankhapoalim.co.il/he/loans/instant-loan ) זה משהו שמתאים לקנייה כזאת? זה משנה למה אני צריך את הכסף? כי אני יודע שיש גם הלוואות ייעודיות לרכב, מה ההבדל?

פורסם

1. ניסן ג'וק הוא לא "ג'יפון". תשכח מזה.

2. הכתבה שצירפת מדברת על מחירון "לוי יצחק" שכמו שתבין בהמשך אינו משקף את מצב השוק כלל, אלא הוא מיועד עבור חברות הביטוח והליסינג. לדוגמא: אולי פורד אדג' איבד פחות מחיר באחוזים מפיז'ו 3008 או ראב 4/לאנד קרוזר, אך השוק שלהן חזק בהרבה. ממש הרבה.

3. תתפלא, אבל הג'וק נהנית משוק יחסית סביר בדגמים המאובזרים, בטח ובטח אם עברו החלפת גיר בחברה (שהיו אתו בעיות, תנבור פה בפורום ותדע), אנשים אוהבים את העיצוב, למרות שמדובר על רכב עם פלסטיקה באיכות ירודה שלפי דעתי נופל בהרבה מהתחרות שלו

4. הכי זול שתמצא שעומד בדרישות שלך זה דאצ'יה דאסטר, ויש לך בהיצע גם בגיר ידני ויש לו יכולות שטח סבירות ממה ששמעתי.

* גילוי נאות - אין לך אף רכב מהמוזכרים הנ"ל

פורסם

לא נתת תקציב. אבל נראה שסובארו xv היא המתאימה לך ביותר. 

רוצה משהו ממש זול ולא מבוקש אבל רכב טוב? סאנגיונג טיבולי. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

קודם כול תישמר מהלוואה מהירה בבנקים זאת מלכודת דבש יזמברו אותך בריביט דרביט ובסוף תנצא את עצמך משלם הרבה מאוד כסף על לבנק.

תלך מסודר לכמה גופים פיננסיים ותבקש הלוואה ותשווה בין ההצעות.

לגבי גיפון זול עם יכולות שטח - אני יודע שגאציה דאסטר יכולה להיות אופציה מתאימה

• תוכן חדש...