Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

הסטאפ שלי כרגע הוא

Pioneer 80prs

gladen audio aerospace 2way active

audio system twister f4-600

alpine pdx m12

jl audio 13.5w7

אני עובד אקטיבי דרך הפיוניר עם TC,נמאס לי מסינגל דין רכשתי מכשיר של JOYING עם מסך 9 אינצ' ויציאה אופטית.

מכיוון שבJOYING אין קרוס וגם לא תכננתי להסתמך עליו ,אני מחפש DSP שידע לתת לי את הפתרון הראוי עם כניסה אופטית.

אין תקציב מוגדר ,מחפש מוצר טוב ,גם מוצרים שלא נמכרים בארץ זה בסדר.

תודה

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בהחלט מעניין
פחות רוצה להגיע לסכומים כאלו.
זה שהתקציב לא מוגדר זה לא אומר שאני רוצה לשרוף כסף סתם.
לא יודע מה טווחי המחירים של dsp .
גם לא צריך מוצר היי אנד .
ראיתי ביד 2 פה באתר של jl audio twk 88
1800 שקל,נראה לי סכום סביר .

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ה JL אופציה מעניינת אך המחיר לא כזה אטרקטיבי למשומש.

בטווח של עד 2K יש לך :

https://exsound.co.il/collections/dsp/products/helix-dsp-2

https://exsound.co.il/collections/dsp/products/audio-system-germany-dsp-4-6

https://exsound.co.il/collections/dsp/products/helix-dsp-2

https://exsound.co.il/collections/dsp/products/helix-dsp-mini

אופציה נוספת audison bit ten d או את אחיו היקר יותר ה BIT ONE או אחיו החורג HERTZ H8 DSP

כמובן שיש עוד רבים אחרים.

פורסם (נערך)

המוסקוני אירוספייס גם נמכר במחירים טובים בארץ, תפנה לראמי קראדי... הוא המשווק שלהם.

גם המוסקוני באותו אזור מחירים אטרקטיבי.

(לא רוצה לרשום מחירים אני שמעתי ואהבתי).

בנוסף הJL של אביחי שהוא חבר שלי הוא חדש, לעולם לא הותקן, נדמה לי שגם עם אחריות.

בנוסף יש לך רזולוט מודל A והליקסים למניהם.

כמעט לכל DSP יש כניסת... האופציות פתוחות.

הHERTZ H8 זה היחיד שלא ממליץ, זה ביט וואן בתחפושת אבל מלא באגים, תוכנה דפוקה לך ליבואן הוא גם יגיד לך אין מה לקחת.

עריכה אחרונה על ידי kalmangar
  • אהבתי 2

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, _boo כתב:

אני היתי לוקח את helix dsp 2
תוכנה נוחה מאוד, ומוצר איכותי.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

הDSP.2 נחמד אבל חידשו כל כך הרבה דברים בDSP.3 שהייתי שוקל את זה פעמים, הוסיפו מעבד נוסף לפרוססור שמבצע input analyzer ועוד אינספור פונקציות, ממש כל הקסם של הDsp קיים שם.

אופציה לדימוי סנטר על אלגוריתם מיוחד שלהם.

בנוסף בDsp.2 אין אפשרות לחבר מודול WiFi לשליטה מהפלא ועוד כלמיני דברים מבאסים.

קוראים לפיצר ACO.

כרגע מלבד לPRO MK2 שלי, כל הליין שלהם עם הACO, יש לזה עמודה בDSP קוראים לה FX, ניתן להוריד את התוכנה ולראות על חלק מן הדברים שאני מדבר.

בנוסף שכחתי להגיד לך אבל אחלה רכיבים נשמע מערכת מעניינת מאוד, בהצלחה.

דא אני הייתי לוקח מכולם את המוסקוני אירוספייס, הוא לא רחוק מהההליקסים במחיר, ונותן אופציה בשם PHAC שזה phase analyser , סוג של דמוי FIR,

בקצרה כל EQ משנה את הפאזה של אלמנט בתדר ששינית, ואז בסה״כ של שתי אלמנטים במקום להיות סכימה טובה(עולה העוצמה ביחד) אתה מקבל ביטולים.

הPhac מתקן את זה חלקית, הפתרון האמיתי הוא FIR וכרגע צריך מעבד של מחשב בשביל פרוססור עם FIR (דיברתי עם בחור בתעשייה שמבין) ואין שום DAC יציב שתומך בזה, אז למוסקוני יש את הפתרון הכי קרוב לשם.

יש fir גם באודיסון אבל חצי כוח, לא משהו שאפשר להתייחס אליו ברצינות.

עריכה אחרונה על ידי kalmangar
  • רעיון טוב! 1

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

פורסם (נערך)

יכול להיות.. אין לזה סוף. כל שנה יוצא מוצר חדש שיצרן אומר זה המוצר הכי טוב עם dac הכי טוב ועוד הרבה דברים הכי טובים. 
צריך להתייחס לזה נראה לי קצת יותר בעדינות.

כי על הנייר הכל נראה מעניין, השאלה מה תוכל להוציא מיזה והאם זה שווה את זה.
אני מנסיון שלי עם מוסקוני יכול להגיד שהתוכנה שלהם לא נוחה ועשירה כמו של helix. יש מצב שהם שיפרו אותה. לא יודע, אבל בזמנו זה היה פשוט לא נוח. 

לאומת זאת תוכנה של  helix עשירה מאוד. אז בגלל זה היתי חוקח את helix האם גרסא 2 או 3 לא יודע.. היתי לוקח את הזול יותר ומה שנגיש יותר.

עריכה אחרונה על ידי _boo

phone

-> HELIX DSP PRO MK2 -> Mosconi AS100.4 -> ScanSpeak D3004 & ScanSpeak 12M

Mosconi AS200.4 -> JL ZR800-CW & JL 10W3v3

פורסם

המוסקוני עד היום תוכנה שצריך להוציא בשבילה תואר שני, הפיצר של המוסקוני מעולה מדבר מניסיון עם חבר שאני והוא חולים באותו מידה והוא מכוון פעם בשבוע סתם לכיף לנסות, וזה נותן יתרון, יותר קל לו להגיע לגרף המטרה כי אין ביטולים בגלל הPHAC, אבל התוכנה מסריחה לוקח לו פי4 זמן ממני אני מאמין לכל כיוון.

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

פורסם
לפני 8 שעות, kalmangar כתב:

המוסקוני אירוספייס גם נמכר במחירים טובים בארץ, תפנה לראמי קראדי... הוא המשווק שלהם.

גם המוסקוני באותו אזור מחירים אטרקטיבי.

(לא רוצה לרשום מחירים אני שמעתי ואהבתי).

בנוסף הJL של אביחי שהוא חבר שלי הוא חדש, לעולם לא הותקן, נדמה לי שגם עם אחריות.

בנוסף יש לך רזולוט מודל A והליקסים למניהם.

כמעט לכל DSP יש כניסת... האופציות פתוחות.

הHERTZ H8 זה היחיד שלא ממליץ, זה ביט וואן בתחפושת אבל מלא באגים, תוכנה דפוקה לך ליבואן הוא גם יגיד לך אין מה לקחת.

ערב טוב  KALMANGAR ברוך שובך לדיונים ולפוסטים בפורום. אני כבר יומים עובד עם DSP RESOLUT לניסיון, ואני חייב לציין שאני מאוד מרוצה. לא יעזור איזה DSP אדם ירכוש, אם לא יקבל תמיכה ושירות. אני חייב לציין שאריק  EXSOUND, הוא פשוט אדם מקצועי עם ידע רב ורצון לתת שירות ותמיכה ללקוחות שלו, וזה הדבר החשוב ביותר. מי כמוך יודע ומכיר כמה זמן וידע צריך להגדיר, לכוון את DSP.  מגבר  צריך לדעת כוון  HPF - LPF, לחבר פלוס ומינוס וזהו. DSP זה דבר מורכב מאוד שדורש אדם עם ידע וניסיון בתחום DSP. ברור שצריך לשלם לאדם שעושה כיוונים למכשיר DSP, אבל צריך למצוא את האדם המקצועי, את הזמן, וכסף.  באמת שאריק נותן את כל זה ויותר עבור הלקוח שלו.  

פורסם

מזכיר לכם היום שגם יש רמת ביניים בין הביט 10 לביט 1 HD והביט 1 - יש מוצר שנקרא ביט נובו - הוא עם 2 כניסות אופטיות ו6 כניסות אנלוגיות על 9 ערוצי יציאה אבל הוא לא תומך טופולוגיית פול DA. 

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מכיוון שאני מכיר את טיב המוצרים של גלאדן וגם בגלל שהמחירים שלהם בארץ באמת פצצה,לא התאפקתי ורכשתי DSP 6TO8 Aerospace גם יצא לי להתעסק עם התוכנה שלהם בעבר אז זה לא זר לי.

רק שיגיע המכשיר ויאללה לעבודה,כל זה בגלל שאין לי כוח כבר לסינגל דין,מרגיש שאני נוסע בטרנטה עם הרדיו דיסק הזה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יאפ ציוד משובח! 

נפל לידיים שלי לאחרונה מוסקוני פיקו 8 על 12 

שמע - אני בטוח שבדיוק כמו הפרימה שיש לי בDS הווליום יהיה סביר אבל לא "חזק" אבל לא ציפיתי ל12 ערוצי DSP מלאים, יכולת ביצוע מדידות ישירות מהפרוססור עצמו + 8 ערוצים מוגברים 60 וואט מתוכם. 

וכל זה במכשיר בחצי גודל מהפרימה - איך שלא אביט על זה, מרשים. 

יש להם את הסטיות שלהם זה בטוח - בשביל להכניס קרוסאובר 24 דיבי אתה צריך לבזבז עוד פילטר למשל וDELAY זה רק עד 12 מילישניות לא בטוח שאני אצליח לעשות עם זה יותר מידי עם תזמון של סאב וופר כשהוא בתא מטען למשל וכך הלאה. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן זה בהחלט דורש הסתגלות,גם לי לקח כמה דק להבין שבכדי להכניס 24DB צריך להוסיף עוד פילטר.

לגבי הדיליי אני עוד צריך ללמוד את הנושא,עד עכשיו הייתי עושה TC דרך הפיוניר זה היה סופר פשוט,הורדתי את התוכנה שלהם ,מסתבר שהיא חדשה לחלוטין מהקודמת אז אני לומד אותה במצב OFFLINE.

אגב יש המלצה לכבל אופטי? צריך אורך של 4 מטר.

יודע שאין הבדלים באיכות רק רוצה כבל שיהיה מותאם לרכב ולא ישבר בקלות אם צריך להעביר אותו במקומות צרים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...