Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

 

שלום,

רציתי להמליץ על המצבר וארטה.

יש לנו טויוטה קורולה 2007

שאני מתעד אץ כל הטיפולים והחלפות חלקים בדוח אקסל.

לפני יומיים הרכב התחיל להניע קשה. החשוד הראשוני היה המצבר, מבדיקה שעשיתי ראיתי שהוא הוחלף לפני 5 שנים בדיוק. כן כן 5 שנים.

הופתעתי מאוד לטובה וכבר שכחתי שעבר כל כך הרבה זמן.

ירדתי לרכב (שאגב של אישתי, ומשמש כרכב שני במשפחה).

הנעתי אותו ( עדיין מניע) ונסעתי להחליף.

החשמלאי היה מופתע, אבל אמר שהמצברים של וארטה ממש טובים.

החלפתי לוארטה חדש.

 

עלות אז 450₪

עלות היום 500₪

 

אני מחליף אצל אותו אדם תמיד ביפיע נצרת.

לדעתי שווה כל שקל, ממליץ בחום לשים מצברים של וארטה, הם פשוט מעולים, תמורה מלאה.

 

חשוב לציין שהרכב הזה לא נוסע הרבה בקושי יוצא מהעיר, ואני דווקא רואה בזה שימוש יותר קשה למצבר שלא באמת קיבל שעות טעינה רבות כמו ברכב שנוסע הרבה.

 

ממליץ

  • רעיון טוב! 1

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

לא רוצה להרוס לך את המסיבה אבל אורך חיים של מצבר מושפע מאוד מהשימוש ברכב. אחותי עובדת במקום עבודה המרוחק 100 מהבית. היא גומעת את המרחק הזה יום יום כבר קרוב ל 15 שנים כמעט. בזמן הזה היא החליפה 3 רכבים. בכולם כולל כולם המצברים החזיקו מעמד לא פחות מ 5 שנים. ברכב הנוכחי יש עדיין את המצבר המקורי שבא עם הרכב אבל הוא כבר בן 3. 
כאשר מצבר נמצא רוב חייו בטעינה אם זה בטעינה מהקיר על ידי מצבר חכם או בטעינה בנסיעות ארוכות הוא אמור להחזיק מעמד שנים. מה שגומר את המצברים זה נסיעה איטית בעיר בסל"ד נמוך מרובה בעצירות וכיבוי מנוע. המצבר במכונית הראשונה היה מצבר מדבקה מחנות רשת עשה זאת בעצמך כלשהיא. אני חושב שקראו לו סטאר משהו. החזיק כמו גדול 5 שנים.

 

  • אהבתי 1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

×
×
  • תוכן חדש...