Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי זוג מידים של בוס. הם כרגע מוצאים את כל התדרים כי יש לי רק קרוס אחד ולכן לא חיברתי אותו.

אני רוצה לחבר סליל לכל מיד, כדי שיוצא רק את התדרים שהוא אמור להוציא. על הסליל המקורי של הקרוס לא רשום שום דבר ואני לא יודע איזה סליל לקנות. מה לעשות?

זוג הטוויטרים שיש לי לא שייכים לסט של בוס, הם נמכרים בנפרד ויש להם קרוס קטן משלהם.

זה המיד: http://bossaudio.com/products/print/rt6ck.htm

אני רוצה לקנות סליל לכל מיד.

1. אם אני בא לחנות אלקטרוניקה מה עלי לבקש?

2. הבנתי שהדברים האלה עולים שקלים בודדים. זה נכון?

3. מישהו מוכן לתרום לי זוג קרוסים שהוא לא צריך?

דימה

פורסם

לא כל כך נראה לי שתמצא סלילים, אבל אם תמצא וכשתמצא .. תודיע לי מהיכן.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מיק מיק, אולי לא הסברתי את עצמי טוב. זה לא סליל גדול כמו שיש בקרוסים מאוד איכותיים. זה סליל גלילי בעובי של עיפרון ובאורך של שלושה סנטימטרים.

הכנסתי לסורק את הקרוס וזה מה שיצא. הכבל השחור עם הכיתובים שייך לטוויטר (את זה אני לא צריך).

הסליל השחור שלא כתוב עליו כלום שייך למיד ואני צריך שניים בערך כאלה.

אני לא מתכוון להשתמש בקרוס המקורי. אני רוצה לחבר את הסלילים החדשים למיד.

boss.jpg

פורסם

לא נראה לי שתמצא בארץ..

גם אם תמצא , סביר להניח שהוא לא יענה על הדרישות מבחינת התנגדות הסליל, תחימה .. וכו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אייל, אין לי מושג מהו הערך שאני צריך. משהו "אונברסלי" למיד :wink: , אני לא מבין כל כך גדול. המידים עכשיו מחוברים ישירות ל HU ללא קרוס ואני חושב שאם אני אוסיף איזשהו סליל, לא חייב ערך מדוייק, אז הסאונד אמור להישתפר. לא?

יש פה אולי מישהו שיכול להביא לי זוג קרוסים שהוא לא צריך?

• תוכן חדש...