Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני מימשתי אחריות על G1WH שרכשתי דרך אתר באנגגוד, קיבלתי מצלמה עם מיקרופון תקול שהקליט המון רעשי רקע, לאחר 2-3 מיילים, שלחו לי מצלמה חדשה לגמרי ללא עלות מצידי ואפילו לא ביקשו את המצלמה הישנה בחזרה. בינתיים היא אצלי כבר מספר חודשים ארוכים (לא זוכר בדיוק כמה) ועובדת נפלא ללא תקלות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם יש מצלמה שניתן לחבר למערכת מולטימדיה ברכב (זו שמותקנת ע"י יבואן סובארו), שתקליט ושניתן יהיה לצפות בהקלטות שלה דרך מסך המולטימדיה?

פורסם

וואלה. מה אני צריך לבדוק, מבחינת חיבורים, במערכת עצמה?

האם יש משהו שגם יצלם לתוך הרכב?

(זה לרכב של מורה לנהיגה. נראה לי אדיר להקליט לתלמידים את עצמם, ולהראות להם איפה טעו ומה אפשר לשפר, ככה בלייב. לנתח מצבים לאחר מעשה.)

פורסם

קניתי g1wh לפני כ-4 חודש בערך ומהרגע הראשון יש לה Memory Error מהבהב ואחרי כמה זמן היא פשוט נתקעת וצריך ללחוץ לה על ה RESET. כנראה קניתי את החיקוי(?). מישהו יכול לתת מוכר אמין למצלמה הזאת?

Hyundai i20 Supreme Manual

פורסם

היה לי כרטיס של סאנדיסק, 32 ג"ב, קלאס 10. הוא זה שגרם לבעיה. החלפתי לכרטיס זיכרון של סמסונג שקניתי דרך איביי, ומאז הכל פיקס.

Always go sideways

פורסם
היה לי כרטיס של סאנדיסק, 32 ג"ב, קלאס 10. הוא זה שגרם לבעיה. החלפתי לכרטיס זיכרון של סמסונג שקניתי דרך איביי, ומאז הכל פיקס.

כרטיסי SANDISK מייצרים המון בעיות , ממליץ על KINGSTONE

שיאון מדיה בע"מ , יבואנית איבזרים לרכב.

מצלמות דשבורד מהמותגים VICOVATION,CNS-LINK קוריאה וטאיוואן.

להזמנות : www.seeon.co.il08-9331225

פורסם

אילן, ידוע. קינגסטון בהחלט מעולים ובאינטרנט יש המון ביקורות טובות גם על הכרטיסים החדשים של סמסונג. באיביי כרטיס כזה, יחד עם קורא כרטיסים בחיבור יואסבי, עלה לי 80 ש"ח עד הבית.

epiphone, למיטב ידיעתי המצלמות חייבות FAT32. לא ידוע לי על מצלמות שתומכות בNTFS.

Always go sideways

פורסם

שאלתי בגלל שבצילום רציף לאחר משהו כמו 44 דקות המצלמה מפסיקה להסריט,

אני מסיק שזה בגלל שהקובץ מגיע לנפח של 4 ג'יגה.

so far so good so what

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...