Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחרי שנה וחצי עם המוביוס שהחליטה לא לפעול יותר

מחפש מצלמת רכב דומה, הפעם דואל, גם פנים הרכב.

תקציב סביבות 200, הכי חשוב לי שהיא פשוט תצלם, ויהיה אפשר לראות את המספר בבירור בחושך וביום, יותר מזה אני לא צריך

תודה

איך החלטת שהיא הפסיקה לעבוד? מה התסמינים?

תן פרטים, אולי ניתן לתקן בקלות במקום לזרוק כמה מאות עכשיו.

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשאתה מחבר אותה למחשב עם הכבל שקיבלת איתה, מה קורה? עדיין לא מגיבה?

אם יש לך מולטימטר תנסה למדוד את המתח שיש בסוללה, אתה פותח 2 ברגים מוציא את המכסה ויכול לנתק את הסוללה עם חיבור מהיר כזה לבן וקטן.

תחבר את הפרובים (בעברית גשושים?! אין לי מושג, הפלוס והמינוס \ קטודה אנודה או איך שלא יקראו לזה) אחד לאדום ואחד לשחור.

מהו המתח?

בכל מקרה אם תחליט לזרוק אותה, אשמח אם תשלח לי אותה.

פורסם

רק שאלה (תכלס שאלה כללית ולא רק עבור המצלמה הזו) - מה בדיוק אני עושה מבחינת מתח עבור המצלמה? להשאיר כבל ממצת הרכב שעולה עד למצלמה זה נשמע לי לא סביר בעליל... אני מניח שאיפשהו בשרשור יש התייחסות לנושא אבל יש יותר מדי עמודים בשביל לעבור על הכל...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ניתן לבצע התקנה קבועה כמו שאני עשיתי ברכב שלי. אם תרצה, אשלח לך קישורים לחלקים שהזמנתי באיביי, תזמין אותם, וכשהם יגיעו נקבע איזה יום ונעזור לך לבצע את ההתקנה. לא כזה מסובך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אם המצלמה תומכת בכרטיס זכרון עד 32GB ויש לי רק 64GB, זה יעבוד?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
היא פשוט לא מגיבה לשום דבר, וכן היא טעונה וניסיתי ללחוץ על כל ה-3 כפתורים בכל מיני דרכים

נסה להחליף סוללה או שתחליף לקבל, יש לי סוללה חדשה בבית אם תרצה אותה לצורך בדיקה.

זה בדיוק מה שהיה לי, פשוט התנפחה הסוללה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אם המצלמה תומכת בכרטיס זכרון עד 32GB ויש לי רק 64GB, זה יעבוד?

תלוי במצלמה.

מניסיון, במוביוס המצלמה מאפשרת גם 64 גיגה בלי בעיות.

שווה לך להסתכל בCAMDASHBOARD על המצלמה, סביר שאם דיווחו שעובד אז... עובד

פורסם
מצלמה דואלית טובה למקרים בהם טוענים שנסעת בלי חגורה/דיברת בנייד.

ככל שאתה דורש יותר ממצלמה (דואלית) ככה תצטרך להתפשר באיכות או להעלות את התקציב

בתקציב שלך תיכנס אולי מצלמה סבירה (סטנדרטית) ברכישה מחו״ל

תודה רבה על ההסבר ועל ההתייחסות. אודה לך אם תוכל להיות קצת יותר ספציפי. פשוט המבחר כל כך גדול שאני באמת שלא יודע מה לרכוש. אוכל להעלות קצת את התקציב, אבל אני לא מתכוון להשקיע כרגע יותר מכ- 250 - 300 ש"ח לטובת העניין.

פורסם

אני אני מצטרף לשאלה, השרשור הזה כ"כ ארוך שהתבלבלתי ממנו לגמרי כשהגעתי לעמוד 30...

אני מחפש מצלמה שתהיה קטנה ואמינה.

לא אכפת לי מפיצ'רים, לא אכפת לי ממסך, כלום. רק רוצה שבמידה וחלילה קוראת תאונה, אני לוחץ על כפתור ויש לי תיעוד של מה שהתרחש.

אני לא רוצה חוטים נגלים באותו בשביל כוח למצלמה (מה עושים? טוענים אותה? מעבירים חיווט פנימי? לא מצאתי התייחסות לסוגיה למרות שבטח יש את זה איפשהו בשרשור הענק הזה..), ובכלליות הייתי שמח אם המצלמה היתה קטנה ככל האפשר כך שלא אשים אליה לב.

מוכן לשלם ~300 ש"ח.

יש משהו כזה?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...