Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מעוניין לקנות מגבת חדשה, וההתלבטות היא בין שני הדגמים הנ"ל. 

מה יותר מומלץ (כמובן עדיפות למי שהיה לו ניסיון עם שניהם)?

הקארפרו ממה שראיתי בעצם מגבת חד צדדית בעלת GSM יחסית נמוך, אז השאלה איך רמת הספיגה שלה..

כיצד לדעת איזו מידה תהיה מספיקה עבור יבוש של רכב אחד? לא רוצה להזמין גם סתם מגבת שבסוף תהיה קטנה מידי או גדולה וכבדה מידי.

פורסם

לא מכיר את ה carpro אבל יש לי את ה uber , גם את האדומה וגם את הצהובה. שתיהם מעולות ואצלי מעל לארבע שנים ללא ירידה באיכות הספיגה(מייבשות רכב שלם בלי בעיה, גיפים אני נותן ניעור לקראת הסוף וממשיך) . כמובן עם תחזוק שוטף נכון. 

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

הייתה לי את האדומה של אובר, הייתה טובה שנתיים והתחילה למרוח ואחרי זמן קצת נהרסה,

כביסות לפי הספר עם הנוזל כביסה של כימיקל גייס ויבוש בבית. 

עברתי לפני שנה לקארפרו,

אומנם היא דקה, 

אך סופגת יותר טוב,מאוד קלה נווחה לעבודה, נכנסת יותר טוב למקומות צרים. 

יש לה שני צדדים אחד לפח הרכב ואחד לחלונות ממש נוחה ממליץ. 

יש שני גדלים קניתי את הקטנה לניסיון התלהבתי וקניתי ישר את הגדולה והשארתי את הקטנה לפינישים ולחלונות. 

פורסם

אובר הצהובה אחרי 6 שנים של שימוש קבוע עדיין נראת בסדר. לא כמו החדשה, עדיין שרידות מדהימה. את קארפו לא מכיר. צריך לקרוא ביקורות בפורומים בעולם לקבל מושג כלשהו.

פורסם

@caravelle "כביסות לפי הספר עם הנוזל כביסה של כימיקל גייס ויבוש בבית" - ככה מתחזק את שלי , כלל ברזל הוא תמיד לכבס אותן לבד ולא על הדרך עם עוד מטליות מיקרופייבר אחרות . בנוסף מוסיף בערך חצי כוס חומץ למכונה בנוסף לחומר שטיפה של CG , ייבוש מלא במקום מוצל ומאורר .

בלי קשר אצלי זה מתחלק ככה : מגבת אדומה עושה את כל הרכב , צהובה עושה את כל החלק הממש תחתון של הרכב שתמיד גם אחרי שטיפה יוצא פתאום איזה פס שחור , לכן האדומה לא תיגע בחלק התחתון לעולם , וספי דלתות וסף תא מטען עם מטלית מיקרופייבר לייבוש של אחד הסיניים, פשוטה מאוד אבל בדיוק בשביל זה היא שם , להיזרק לפח מתי שהוא. 

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

אם אתה מחפש לייבוש ופתוח להצעות, יש את Dry Me A River של The Rag Company. מנגב איתה אוטו יחסית גדול ולא מזיז לה בכלל. נשמרת בינתיים היטב מזה כמה חודשים.

במקרה יש מבצע על 3 מגבות מאמזון:

https://www.amazon.com/RAG-COMPANY-Professional-Microfiber-Waffle-Weave/dp/B07BL4LBZV/ref=sr_1_3?dchild=1&keywords=dry+me+a+river&qid=1602275543&sr=8-3

פורסם

עוד המצלה טובה לא פחות מהאובר לדעתי היא ה CG Woolly Mammoth , מייבשת רכבים מאוד גדולים בלי להתאמץ כלל , איכותית מאוד. 

לינק לרכישה

פורסם

בהחלט מומלצת, הבעיה זה גודל מוגזם שמקשה על הנקוי בחלקים קרובות לרצפה. צריך הרכב קיפולים וטכניקה נכונה לא ללכלך אותה בחול. 

הרבה לא מסתדרים עם הגודל שלה, לכן צריך לקחת את זה בחשבון.

פורסם (נערך)

ממליץ גם על הCG Woolly Mammoth, קצת יקרה בארץ (אני הזמנתי בזמנו מאמזון יחד עם עוד דברים כשהיה את המבצע של משלוח חינם מעל 50$).

לגבי הגודל שלה זה דווקא טוב, על חלקים כמו מכסה מנוע, גג ותא מטען זה מזרז את הייבוש, פשוט מניח, טופח קלות והיא סופגת אז נדרש יחסית מעט הנחות שלה על המשטחים. בחלקים התחתונים של הרכב מקפל לגודל שיש לי שליטה מלאה עליו (שלא תחליק או תיגע בקרקע) ובעדינות מנגב.

עריכה אחרונה על ידי Daewoo_Racer
פורסם

יש לי גם מגבת ממותה וגם אובר אדומה.

הממותה מסורבלת וענקית (מגבת חוף).

ממש לא התחברתי אליה.

לדעתי, האובר אדומה מנצחת.

משתמש באובר + מטלית מיקרופייבר מגווירס לפיניש סופי עם סונקס BSD.

הייבוש קליל ומהיר.

פורסם

תודה לכולם פה, כנראה אזמין את האובר. 

מקסימום לא יסתדר זה יהפוך למגבת עבור הכלבה 😂😂 

האם במקרה למי מכם יש את השואב של גולד ליין ויכול לומר לי מה קוטר הצינור? (האם 35 ממ? בשביל שאוכל לקנות חלקים נוספים במידה וארצה)

פורסם
בתאריך 10.10.2020 בשעה 20:07, yd b-4 כתב:

איזה גולד ליין ATL2300 ? אם כן אבדוק בהמשך הלילה ואעדכן

יש תשובה במקרה? 😉 

• תוכן חדש...