Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לקראת רכישת רכב יד שנייה, ביצעתי בדיקת מכון לרכב (זו המצורפת).

לאחר התייעצות עם מישהו מהתחום שאמר לי שהבדיקה נראית נקייה מריג'קטים באופן מחשיד , החלטתי להעלות פה לפורום ולשאול מה דעתכם בנוגע לבדיקה?

לי אין  בכלל ניסיון בנושא.

הונדה סיוויק 2012 האצ'בק אוט'

יד שנייה (פרטית)

151,000 ק''מ 

1244491900_.thumb.jpg.fc7b912c52742311b4a00e3eccb49643.jpg

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

מסכים שהבדיקה חשודה.

זאת בדיקה שאתה שילמת עליה?

האם זה מכון שאתה בחרת או שהמוכר לקח אותך לשם?

אני גם רואה שהבדיקה מנתניה. עיר הסוחרים. 

מביקורת של ה"מכון" הזה בגוגל:

הבדיקה והממצאים היו טובים יחסית אך חוות הדעת של בעל המקום וההסבר המילולי שנתנו לי על הרכב המיועד לקנייה היה שרלטני. בסופו של דבר קניתי רכב תקול מחוסר ידע ומהשרלטנות של המוסך כאשר הוסבר לי שהרכב סך הכל תקין אבל בפועל כולו היה בלאי אחד גדול ולא מומלץ לקנייה כלל.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

האם הרכב נמכר מאחד המגרשים/ סוחר בנתניה?

הסתכלתי קצת על חוות דעת על המכון בו עשית את הבדיקה, וזה לא נראה מקום מומלץ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בכנות, אני משתמש ביועץ לרכישת רכב והוא זה שעשה את הבדיקה לבד, בחר את המכון ונמפגש עם בעלי הרכב, כולל נסיעת מבחן ואף המליץ עליו מאוד.

הסתכלתי בעצמי על הבדיקה וגם חשדתי העלתי את השאלה.

האם הייתם לוקחים את הרכב לבדיקה נוספת במכון אחר? (כזה שאני אבחר) 

או אולי יורדים לגמרי מהרכב? 

פורסם

אני לא יודע מה להגיד לך.
מצד אחד נתוני הרכב בסדר גמור.
מצד שני הבדיקה מתאימה לרכב בן שנתיים עם 30 אלף קילומטרים .
אולי הרכב באמת במצב נדיר, ואולי יש משולש קומבינה יועץ- סוחר- מכון.
שום דבר כבר לא יפתיע אותי .

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קח את הרכב לבדיקה מטעמך וזה בלי קשר לאיזה אוטו/ מי המוכר/ כמה קילומטראז הוא עשה.

אחרי שעברנו על כלל האצבע הזה אני חייב לציין שהבדיקה לא נראית תואמת לרכב עם 15000 ק״מ.

פורסם
קח את הרכב לבדיקה מטעמך וזה בלי קשר לאיזה אוטו/ מי המוכר/ כמה קילומטראז הוא עשה.
אחרי שעברנו על כלל האצבע הזה אני חייב לציין שהבדיקה לא נראית תואמת לרכב עם 15000 ק״מ.

זאת כביכול בדיקה מטעמו
פורסם

הבדיקה חשודה מאוד!

תיפגש אתה עם בעל הרכב ותעשה בדיקה בשביל השקט הנפשי שלך.

לא הגיוני רכב שעבר 150 אלף קילומטר כזה דו"ח נקי.

אם אתה תעשה בדיקה אתה תראה הרבה "לא תקין" כי המכון מעדיף לשמור על עצמו מתביעה לאחר מכן.

וככה גם תוכל להוציא את הרכב ביותר זול.

ממליץ לך כל רכב שאתה רואה או שהיועץ שלך רואה לקחת אותו ולעשות לו בדיקה בעצמך.

אולי זה ידפוק לך כמה שעות ביום אבל אין תחליף למה שרואים בעיניים.

בהצלחה!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

יועץ או "יועץ" ?

בנתניה ?

אם זה אינו מישהו שאתה מכיר אישית (+ המלצות לא מגוגל) - שהוא ירכוש את הרכב הזה.

לדעתי, אין לרכוש את הרכב עפ"י הבדיקה (החשודה) שהעלית. אני מקווה רק שאינך צריך לשלם ליועץ באם לא תרכוש את הרכב. 

תגיד לו בכל מקרה שהבדיקה נקייה מדיי.

alfa 156 2.5.

פורסם

מדובר ביועץ מוכר מאוד בעל חוות דעת רבות וטובות (עשרות רבות) וזה אחרי שראיתי כמה יועצים לפניו. זו בעיקר הסיבה שסמכתי שיעשה זאת בעצמו, זאת והמצב הקיים (סגר וכו').

לכן מאוד מוזר לי כלל הדברים: מכון בדיקה עם חוות דעת מאוד שליליות, בדיקה חשודה וכו'

פורסם

• תוכן חדש...