Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטה באותן שנים יוצרה ביפן.

אגב, גם הדגם הרובוטי שלא אהוד במיוחד בארץ יוצר ביפן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני שעתיים, dorsht כתב:

טויוטה באותן שנים יוצרה ביפן.

אגב, גם הדגם הרובוטי שלא אהוד במיוחד בארץ יוצר ביפן.

וכל הדברים הרעים ששמעתי על הרכב זה וגם מנסיון היה לנו קורולה רובוטית שהלך גיר ב140 אלף....

ומנגד אני רואה כאלו רובוטיות ביד 2 אוריס/קורולה עם 260 אלף ק''מ ויותר

מישהו יכול לתת לי קצת יותר הכוונה לגבי איזה דגם הכי כדאי לקנות?

פורסם

מה אתם לא יודעים? מאחורי כל פועל יצור בטויוטה יפן עומד סמוראי עם קאטאנה שלופה.

ברגע שהפועל מפספס הסמוראי נכנס לפעולה.

בתמונה, החרב הקטלנית לשנת 2018 שיצאה לסיבוב עולמי אצל משווקי טויוטה.

spacer.png

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
בתאריך 2.10.2020 בשעה 18:29, noknok כתב:

היה לי קורולה רנקס 2003 בריטית, פח אשפה של מכונית - בעיות בוצה במנוע 3 פעמים מצאתי את עצמי נגרר בקילומטרז נמוך מאוד(45 אלף ו60 אלף), ב80 אלף הלך החיישן של הזיהום אוויר ונדלקה נורת מנוע.

הבעיות האלו נפוצות מאוד בדור של ה2003-2004, גם בקורולות הטורקיות וגם בבריטיות - המדינת ייצור לא חשובה, אפילו הילת האמינות של הייצרן לא חשובה(הנה אכלתי אותה עם טויוטה, ומכיר לא מעט שאכלו אותה עם הונדה) אלא הדגם הספציפי והאמינות שלו.

הקורולות/ראן איקס של 03-05 סבלו מהתקלה הידועה של PO402 דהיינו בוצע במנוע. אכן הייתה נפילה בשנים האלו אבל אין זה קשור לארץ הייצור.

לפות"ש: הבקרת איכות של המפעלים בטורקיה של הונדה/טויטה, או הבקרת איכות של המפעלים של VW במקסיקו, או המפעלים של פורד בספרד ועוד מלא יצרניות שמייצרות במדינה אחרת, הינם בקרת איכות מאוד קפדניות שקשורות לייצרן, לא לארץ הייצור! הסר דאגה מליבך. 

בתאריך 2.10.2020 בשעה 14:48, שליקו99 כתב:

עד כמה כדאי/לא כדאי לקנות טויוטות שנבנו באחת המדינות האלה ולא ביפן?

יש דגמים שבכלל כמעט אין תוצרת יפן רק במדינות האלו, ובמפעלים האלה יש בקרת איכות נמוכה יותר מיפן, מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על זה?

טויוטה אוריס 

לא תמיד משתלם לייצר ביפן בגלל החוזק של היין (המטבע המקומי), דבר שמייקר את הרכב בחו"ל. הרבה יצרנים מייצרים במדינות אחרות. תפתח פעם רישיונות של רכבים ותראה שהקשר בין ארץ המוצא של היצרן לבין ארץ הייצור של הרכב היא לא תואמת בהרבה מיקרים.

ולגבי האוריס: מומלץ בחום, רק צריך להתרגל לגיר והישראלי המצוי לא הסתדר איתו כמו שלא הסתדר עם הגיר הרובוטי של הקורולה 08', שמי שידע להסתדר איתו נהנה ממשפחתית עם תצרוכת דלק נמוכה.

פורסם

אתה מדבר על הגיר הפלנטרי?

כוונתי באוריס היה הדור הקודם לא הנוכחי עם הגיר הרציף... יש לנו טויוטה עם גיר רציף ואין שום חווית נהיגה ברכב הזה

פורסם (נערך)

לי יש אוריס בריטית, 

יכול לספר לך שהיא יפנית בנשמה.

היתה לי גם מודל 2011.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תוכן חדש...