Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים !

לפני שבוע הכרתי את הפורום ופניתי בבקשב לייעוץ בקשר לטיפולים לא מקצועיים שנעשו במכוניתי מסוג פונטו ספייס 2001 בשני מוסכים בירושלים .

הרכב לאחר שני טיפולים כולל החלפת מצמד , עבד כמו "טרקטור" , והמצמד דפק וחרק .

וכאן בפורום הגיע הישועה מיועץ נהדר בשם רפי לין שלפי הבנתי מנהל את האתר ויסלח לי אם אני טועה .

הבחור גם טרח והתקשר אלי טלפונית ונתן לי ייעוץ מעולה , כולל המלצה על מוסך ביהוד הנקרא "מוסך שמשון" ברחוב העצמאות 24 טלפון 03-5360748 .נסעתי מירושלים בעצת רפי לין למוסך ביהוד שם טיפלו בי שמשון האב והבן חיים .

וכעת לעיקר : השירות מעולה , היחס אדיב , מקצועיים ברמה , איכות טיפול ברכב מעולה , והמחיר סביר. (לא יקר) מאחר ולא עשיתי טיפול כזה לפני כן אז קשה לי להעריך במדוייק.

נכנסתי עם טרקטור ויצאתי עם רכב שנוסע כאילו עלה על הכביש לפני יומיים . היה שווה כל אגורה לנסוע מירושלים ליהוד . תודה מיוחדת לרפי לין שעזר לי ותרם מזמנו ומשיחות הטלפון שלו לעזור לי.

האתר הזה פשוט מעולה ותודה . אל תתבישו לשאול שאלות , כאן תקבלו תשובות טובות .

ספי ירושלמי:razz:

פורסם

רפי אכן איש יקר, ועזרתו קדושה, אך איננו מנהל בפורום.

מלבד זאת כדי שתמחק את הפרטים של המוסך שטיפלת בו, לפני שאחד המנהלים ימחקו לך, זה פירסום ובפורום זה אסור.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
רפי אכן איש יקר, ועזרתו קדושה, אך איננו מנהל בפורום.

מלבד זאת כדי שתמחק את הפרטים של המוסך שטיפלת בו, לפני שאחד המנהלים ימחקו לך, זה פירסום ובפורום זה אסור.

אני חושב שכל עוד הפרסום הוא לא למטרת רווח של המפרסם אלא למען חברי הפורום ולשימושם, יש צורך להשאירו.

לשיקול מנהלי הפורום.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

קודם כל - טוב לשמוע שהבעיה נפתרה!

מכיוון שזה פורום טכני, כדי שיהיה סיכוי קלוש שההודעה הזו תושאר כדאי שתספר מה הם עשו לפתור את הבעיה, כמה זה עלה וכו'

מה לגבי העניין של לכתוב ולהתלונן לחברה ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

הסיפור שלך מזכיר לי שאני ממש ("אתמול") צריך לבצע טיפול גדול 60K ק"מ לפונטו שלי הכולל החלפת טיימינג.

אני ממש שוקל לרדת למרכז לאחד מהמוסכים שם ולא לטפל במורשים כאן בירושלים כי שניהם פשוט בעייתים ובשניהם יש לי תחושה לא טובה שהאוטו שלי אצלהם.

אבל להפסיד יום עבודה שלם בגלל טיפול אמנם גדול אבל די פשוט....

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

כן, לי יש פיאט (אונו) וגם אני מחפש כבר זמן מה מקום לטפל בו בירושלים.. קצת קשה למצוא (יש בעיקר את המורשה).

טוב לדעת שיש אלטרנטיבות...

...Carpe Diem

פורסם

א. אם טעיתי במהות תפקידו של רפי לין בפורום הנ"ל , אני מתנצל , אך זה אינו גורע מעשייתו הברוכה.

ב. אני לא עושה פרסום למוסך אלא ממליץ עליו בחום , במיוחד אחרי ששני מוסכים מורשים , "שתו" לי 4000 ש"ח והשאירו אותי בלי כסף ועם טרקטור.

אין לי מניות במוסך ולא רווחים ולא הטבות שיגרמו לי לפרסם , הטיפול הבא עוד שנה ב 100,000 .

אני ממליץ בחום כיוון שהתמורה והתוצאות מצדיקות את ההמלצה .

שני מוסכים נוספים בירושלים שאינם מוסכים מורשים של פיאט , על אותה בעיית גיר , האחד שלח אותי להמשיך לנסוע כאילו הכל בסדר , השני רצה להחליף את כל הגיר והסכום בהתאם .

היחיד שאיתר את הבעיה ופתר אותה זה חיים מהמוסך , אז לאלו שצעקו לגבי הפרסום כנראה שיש להם אינטרס במוסכים שלא עומדים באותה רמת שירות ואמינות של המוסך ביהוד .

ועם מנהלי האתר מתנגדים לפירסום , כמנהלי האתר אתם רשאים מבחינתי למחוק את ההודעה המקורית במידה והיא אכן מהווה בעיה .אבל האם זו לא מטרת האתר להציג אלטרנטיבות טובות לרווחת בעלי הרכבים .

פורסם

ספי, לא צועקים.

אבל בתור לא ירושלמי אינני מכיר את הבעיה, אם כך יוזמתך כן ברוכה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

יש הבדל בין המלצה על בעל מקצוע מומלץ לטובת שאר חברי הפורום, לבין פרסום מסחרי שמתבצע בגוף ראשון או ע"י שליחים שמטרתם פרסום למטרת רווח לבעל המקצוע.

לכבוד

חברי הפורום

בכבוד רב

אילן פ.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

היחיד שאיתר את הבעיה ופתר אותה זה חיים מהמוסך , .

חבל מאוד שאתה לא משתף אותנו ומזכיר לכולם מה הייתה הבעיה ואיך "חיים" פתר אותה, כמה זה עלה, אילו בדיקות בוצעו.

בכל זאת זהו פורום טכני שמטרתו לעזור לכולם עכשיו ובעתיד ("חיפוש") .

חבל מאוד!

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

אילן !

אם אתה אחד ממנהלי האתר אז תבצע מחיקה של מה שמיותר כיוון שאני לא מצליח להכנס להודעה שלי לתיקון .

חוץ מזה שאני לא שליח של אף אחד ואין כאן שום מטרת רווח .

הרווח היחיד הוא שמנהל מוסך אחד איתר שהמייסבים של הגיר גמורים ושהמצמד דפוק וגם גילה שהחיבור לארקה של הרכב לא היה תקין ושחיבור שלו פתר בעיה קטנה חשמלית שאפילו לא התלוננתי עליה ובמוסך מורשה בירושלים ניסו לטפל בבעיה ולא גילו אותה בכלל .אז איפה הרווח שלי .

• תוכן חדש...