Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 דקות, Transporter כתב:

"בסך הכל"

אנשים לא מסוגלים להתנייד באוטובוס בחום הזה בלי מסכה אתה מוסיף להם מסכה?

הבסך הכל שלך זה מוגזם בשבילי

על הרבה דברים אפשר להגיד בסך הכל

אתה יודע שבשר אדום מעודד סרטן אצל סרטן המעי הגס במשפחה

אולי פשוט נפסיק לשווק בשר אדום

אתה יודע כמה חולים בסרטן המעי ? בסך הכל לא לאכול בשר אדום 

מבין שנינו, אני זה שנוסע באוטובוס וברכבת כל יום.

אם מישהו מנוסעי האוטובוס אוכל בשר אדום וחולה בסרטן, יש לזה אפס השפעה על נוסעים אחרים.

אבל למה לא? תמשיך לזרוק פה שטויות

.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

מבין שנינו, אני זה שנוסע באוטובוס וברכבת כל יום.

אם מישהו מנוסעי האוטובוס אוכל בשר אדום וחולה בסרטן, יש לזה אפס השפעה על נוסעים אחרים.

אבל למה לא? תמשיך לזרוק פה שטויות

.

גם למי שלא שם חגורת בטיחות יש אפס השפעה על נוסעים אחרים 

אז מה?

לא הורסים למדינה שלמה את החיים בגלל מיעוט שיכול לשמור על עצמו

מי שזה כל כך מסוכן לו, שישים מסכה, יתרחק מהתקהלויות

זה מה שאני יכול להציע לך כרגע פחות או יותר

פורסם
לפני 30 דקות, Transporter כתב:

לא מתאים לי

זה לא רק בסופר

זה גם בדואר, בבנק, בקניון, באוטובוס, ברכבת, במונית

לא מתאים לי. מצטער

לפני שאתה דואג לי לשים מסכה תוריד מהמדרכה את אלה שנוסעים על קורקינט  ואופניים, שבור להם את הכלי הזבל הזה 

אחר כך שתסיים לתקן את כל הבעיות בעולם תדבר איתי  על השטות הזאת

בן אדם, אתה נעול בלופ 

אני עצמי כן מעיר לרוכבי האופניים/קורקינטים

וכן איכפת לי מהבעיות בעולם, ואני פאקינג מנסה למחזר הכול, ואני אוסף ליכלוך ברחוב, ואני דואג לקנות חכם, ולא לזהם איפה שלא צריך

וכן לשים מסיכה במקום סגור, כי מה לעשות יש עדיין קורונה. באמת שכל אחד יעשה מה שטוב לו וזהוא.

לא סתם המדינה הזאת הופכת למקום שאנשים רק מפנטזים על רילוקישן, ומפחדים לנסוע לדרום, כי אולי יזרקו אותם מהכביש.

חצי מהפוסטים פה זה כמה המקום הזה דפוק.

לא סתם התמונה בפרופיל שלי זה הג'וקר, כי אנחנו כבר ככה מדינת אנרכיה, בלי ממשלה בלי כיוון. אם אנשים שכנראה החיים שלהם כל כך טובים, שרק נשאר להתכווח על מסיכה בסופר.

רק שלא יבלע אותנו בולען באיזה בריכה לא תקנית.

אה, זה כבר קרא.

אז הנה אני משחרר, יותר לעולם לא תשמע ממני את המילה מסיכה

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 24 דקות, Transporter כתב:

נסעתי ברכבת לפני כמה שנים

אז מה אתה מזיין את המוח על קשה באוטובוסים? תשחרר.

לפני 8 דקות, Transporter כתב:

לא. כי הגופה הלא חגורה מתחילה להתעופף בחלל הרכב ופוצעת

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בתאריך 21.12.2020 בשעה 18:06, sperial כתב:

לגבי ההערות קודם - לא נותר לי אלא לצטט את הגששים:

"כולם שואלים אותן שאלות, כולם מקבלים אותן תשובות".

ומשהו אחר: לפי איזה פרסומת שהגיעה אלי ממקור לא ברור יש כאן אופטימיסטים ללא גבולות:

image.png.58acacc4d59f69cb3dc51e3a704b460b.png

מדריכים בארץ - ניחא (גם לא ברור כמה שימושי בשנה - שנתיים הקרובות), אבל כרגע לא נראה הזמן המתאים להשקיע בקורס מדריכי טיולים בחו"ל.  אלא אם אתה משקיע עם אופק רחוק.

בתאריך 21.12.2020 בשעה 18:12, יבגניפ כתב:

אני מניח שעוד שנה זה חוזר לשגרה, אבל נחיה ונראה.

@יבגניפ שאפו על התחזית . קצת יותר מהשנה שאתה חזית, פחות מהשנתיים שאני הערכתי. גל התיירות הגדול התחיל בערך שנה וחצי אחרי הפוסטים האלה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 דקות, sperial כתב:

@יבגניפ שאפו על התחזית . קצת יותר מהשנה שאתה חזית, פחות מהשנתיים שאני הערכתי. גל התיירות הגדול התחיל בערך שנה וחצי אחרי הפוסטים האלה.

הייתי די קרוב, אבל מה שכן - ביטלתי 2 טיסות בדצמבר 2021 בגלל הגל שהיה אז וסגירת השמיים \ סגרים באירופה. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הפוסטים האלה מתאריך היסטורי - היום בו החל מבצע החיסונים. וגם התקופה בה התחיל האלפא (ומצאתי את זה כי חיפשתי איזה פוסט של טרנספורטר, אבל לא מצאתי אותו).

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, לירון .ה. כתב:

בן אדם, אתה נעול בלופ 

אני עצמי כן מעיר לרוכבי האופניים/קורקינטים

וכן איכפת לי מהבעיות בעולם, ואני פאקינג מנסה למחזר הכול, ואני אוסף ליכלוך ברחוב, ואני דואג לקנות חכם, ולא לזהם איפה שלא צריך

וכן לשים מסיכה במקום סגור, כי מה לעשות יש עדיין קורונה. באמת שכל אחד יעשה מה שטוב לו וזהוא.

לא סתם המדינה הזאת הופכת למקום שאנשים רק מפנטזים על רילוקישן, ומפחדים לנסוע לדרום, כי אולי יזרקו אותם מהכביש.

חצי מהפוסטים פה זה כמה המקום הזה דפוק.

לא סתם התמונה בפרופיל שלי זה הג'וקר, כי אנחנו כבר ככה מדינת אנרכיה, בלי ממשלה בלי כיוון. אם אנשים שכנראה החיים שלהם כל כך טובים, שרק נשאר להתכווח על מסיכה בסופר.

רק שלא יבלע אותנו בולען באיזה בריכה לא תקנית.

אה, זה כבר קרא.

אז הנה אני משחרר, יותר לעולם לא תשמע ממני את המילה מסיכה

אין שום קשר בין לשים מסכה למה שקורה בדרום

זה שיש בעיות בדרום לא אומר שאני צריך להעניש את עצמי ולשים מסכה

אני לא חושב שהמקום הזה דפוק ולא רע לי פה

היו ויהיו עוד מחלות אחרות שהן לא קורונה

כמו שלא שמנו מסכות לפני הקורונה אין סיבה לשים גם היום

זה שאתה מחליט שטוב לך להיות עם מסכה לא אומר שאתה צריך לחייב את כל שאר האזרחים לשים מסכה.

יש אנשים שמסוגלים להעביר את יולי אוגוסט בלי מזגן, הם חוסכים באנרגיה ותורמים לסביבה

אז אל תפעיל מזגן בבקשה. לא בקשה גדולה מדי, הנה הם חיים ככה ולא קרה להם כלום

שחרר אותנו בחייאת

אנשים היום מרגישים כאבי גרון או חום אפילו לא הולכים להבדק כי זה לא מעניין. מתרחקים קצת מכל השאר וזהו

זה מה יש

תם הטקס

אז מה אתה מזיין את המוח על קשה באוטובוסים? תשחרר.

אה אם אני לא נוסע באוטובוס כל יום אני לא יודע מה המצב במדינה?

ואם יש לי דירה אני לא יודע  שמשפחה ממוצעת לא מסוגלת לקנות דירה היום?

מזל שחומריים סודיים של השבכ משתחררים מדי פעם אז אפילו שיש לי רכב ודירה אני יודע מה קורה סביבי

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, Transporter כתב:

אז מה?

בגללו אתה לא תקבל טיפול לסרטן המעי שקיבלת כי טחנת מלא בשר אדום כי במקום להיות פצוע קל הוא פצוע קשה ותופס מיטה לחודש.

כל מה שמעמיס על המערכת בסוף פוגע בשירות שהיא יכולה לתת לאזרח.

לפני 6 שעות, Transporter כתב:

לא הורסים למדינה שלמה את החיים בגלל מיעוט שיכול לשמור על עצמו

מי שזה כל כך מסוכן לו, שישים מסכה, יתרחק מהתקהלויות

זה מה שאני יכול להציע לך כרגע פחות או יותר

אותו מיעוט לא נוסע לעבודה בתחבורה ציבורית?לא קונה בסופר?

אי אפשר לנעול מבוגרים וקבוצות סיכון בבית ולבודד אותם מהחברה.

אז אם מה שאני צריך לעשות כדי שמחלים מסרטן לא יפחד על חיו בנסיעה באוטובוס זה לשים מסיכה לפרק זמן הזה,אין לי בעיה.

מבוגרים מתדרדרים מאוד מבידוד ובדידות,גם פיזית וגם קוגנטיבית.

אז אתה מעשית שולח אותם למות בבית.

מאמין ש @sperial יגבה אותי פה.

עריכה אחרונה על ידי Potato
  • אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל כול אמצעי שהוא לא סגר ולא חיסונים, כמו מסיכות, הגבלת התקהלויות וכו', כול מה שהוא עושה זה זה רק לרווח את עקומת ההדבקה. 

אבל בסופו של דבר כמות הנדבקים, וכיוצא מזה, כמות החולים קשה והמתים, תהיה זהה. פשוט במקום שזה יקח חודש ללא הגבלות, אז זה יקח חודשיים-שלוש עם הגבלות. 

היתרון של זה שזה פחות מעמיס על מערכת הבריאות. אבל האם הכמויות שיש היום זה העמסה על מערכת הבריאות? 

פורסם

בתי חולים פתחו מחלקות ויחידות טיפול נמרץ קורונה מחדש. זה גוזל משאבים, ובמיוחד כוח אדם. אני לא יודע עד כמה זה משפיע על העבודה במחלקות אחרות בשלב הנוכחי. 

הרושם הוא שבשבוע האחרון יש מגמת התמתנות במספר המאומתים  החדשים (אם כי במגבלת מיעוט הבדיקות) והתיצבות מבחינת מספר החולים הקשים. עדיין יש כ-1100 מאושפזים, מהם כ-400 מוגדרים קשים וכ-100 מונשמים (אל תפסו אותי במספרים המדוייקים, אלה סדרי הגודל). כיין שמערכת האשפוז הכללי בישראל כוללת כ-17,000 מיטות הרי שאפילו אם חלק מהמאושפזים נמצאים במערכת הגריאטרית מדובר באחוז לא מבוטל ממיטות האשפוז. לא משהו שמקריס את המערכת אבל גם לא מקל עליה.

נתון שמשרד הבריאות הפסיק לפרסם הוא מספר אנשי הצוות החולים (בידודים למי שאינם חולים כבר כמעט לא קיימים).

דרך אגב, בתנאי האומיקרון, בניגוד לגלים של הווהאן עד הדלתא, החיסונים כבר כמעט אינם מגנים מפני הדבקה בנגיף. אבל עדיין הם יעילים מאוד (סביב 80%) במניעת אשפוז. 

@yossiaviel - לפני כמה ימים דנו בפקסלוביד. בעקבות מחלתו של נשיא ארה"ב התפרסמה הכתבה הבאה, מסבירה יפה את יתרונותיו וחסרונותיו. אני קראתי אותה ב-Scientific American שהוא מקור אמין, אבל שם היא מאחורי paywall.

פורסם
לפני 12 שעות, Potato כתב:

בגללו אתה לא תקבל טיפול לסרטן המעי שקיבלת כי טחנת מלא בשר אדום כי במקום להיות פצוע קל הוא פצוע קשה ותופס מיטה לחודש.

כל מה שמעמיס על המערכת בסוף פוגע בשירות שהיא יכולה לתת לאזרח.

אם ככה אז צריך לעשות כאן משטר כמו סין ולאסור על חצי  מהפעולות שאנחנו עושים ביום 

אבל אז החיים של אנשים כאן יהיו כמו כלא 

בכל יום ילדים נופלים לבריכות, נופלים מהחלון, עובדים נופלים באתרי בניה, מתחשמלים, טובעים, ננשכים, מורעלים ועוד דברים

זה חלק מהחיים ואין מדינה שהבתי חולים שלה ריקים

לפני 12 שעות, Potato כתב:

אז אם מה שאני צריך לעשות כדי שמחלים מסרטן לא יפחד על חיו בנסיעה באוטובוס זה לשים מסיכה לפרק זמן הזה,אין לי בעיה.

כן את זה אמרנו ב 2020

ואז גם ב 2021

הפרק זמן הזה לא יגמר לא ב 2022 ולא ב 2023

זה יכול להמשך גם 10 20 שנה

מצטער, שנתיים זה "פרק זמן" מספיק סביר

מעבר לזה זה כבר פגיעה בחיים של שאר האוכלוסיה

פורסם
לפני 21 דקות, Transporter כתב:

אם ככה אז צריך לעשות כאן משטר כמו סין ולאסור על חצי  מהפעולות שאנחנו עושים ביום 

אבל אז החיים של אנשים כאן יהיו כמו כלא 

בכל יום ילדים נופלים לבריכות, נופלים מהחלון, עובדים נופלים באתרי בניה, מתחשמלים, טובעים, ננשכים, מורעלים ועוד דברים

זה חלק מהחיים ואין מדינה שהבתי חולים שלה ריקים

בשביל זה יש בתי חולים,הם יודעים ואמורים לספוג טעויות אנוש.

אם מחר תרסק את הסקודה שלך ותשבור את היד תקבל טיפול רפואי וגם אם אתה מעשן קופסה ביום תקבל טיפול למרות שהכל פה אשמתך.

לפני 21 דקות, Transporter כתב:

כן את זה אמרנו ב 2020

ואז גם ב 2021

הפרק זמן הזה לא יגמר לא ב 2022 ולא ב 2023

זה יכול להמשך גם 10 20 שנה

מצטער, שנתיים זה "פרק זמן" מספיק סביר

מעבר לזה זה כבר פגיעה בחיים של שאר האוכלוסיה

יש לך הנחה סמויה לא נכונה שטוענת שאיכות החיים לא יכולה לרדת והיא חייבת רק לעלות.

ברוך הבא למציאות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

תגיד לי - אתה לא תופס ש"חלק מהחיים" שה להיות חשוף להבל הפה של טרנספורטר ולוירוסים שהוא מפיץ? כל כך קשה לך להתחשב באנשים אחרים ולעזור להם לחיות חיים נורמליים? ההתפנקות שלך עולה בחיי אדם..   אבל כנראה שמי שקונה ואגיו אצל איציק הגדול לא מבין שיש אנשים שקונים כנפי עוף אצל רמי לוי, ובן 35 בריא  (לכאורה) לא מסוגל להבין שיש גם בני 70 עם סכרת ויתר לחץ דם, ושהסיסמה "שישמרו על עצמם" ריקה מתוכן, כי חלק גדול מההגנה נגד קורונה מתבצע בצד המפיץ.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 13 דקות, Potato כתב:

יש לך הנחה סמויה לא נכונה שטוענת שאיכות החיים לא יכולה לרדת והיא חייבת רק לעלות.

איכות החיים מבחינת האזרח שמקבל שירותים מהמדינה צריכה לעלות תמיד.

בדיוק כמו שהמיסים שאתה משלם תמיד עולים.

יכולה להיות ירידה זמנית כמו שהיה בשנתיים האחרונות אבל המגמה תמיד צריכה להיות כלפי מעלה.

לגבי יכולת כלכלית עצמית, כן, היא יכולה לרדת ואיתה איכות החיים הספציפית שלך. 

• תוכן חדש...