Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 23 שעות, sperial כתב:

כרגע אנחנו במצב שלמשרד הבריאות אין מושג מה מתרחש. עם 25% בדיקות חיוביות ויותר ברור לכולם שרוב התחלואה לא רשומה בסטטיסטיקות. אני נתקל בזה לא מעט - אנשים שמספרים שחלו בקורונה, הסתמכו על הבדיקה הביתית, זה לא רשום בשום מקום. כבר ציינתי - אחד הבנים שלי היה חיובי בבדיקה הביתית, רצה לבצע בדיקה רשמית, לפחות בשני מקומות סורב

אתה רק מחזק את הטענה שיש המון אנשים חולים שעוברים את זה כמו כלום.

לפני 22 שעות, sperial כתב:

המסיכות במזרח הרחוק מסמלות התחשבות בזולת ודאגה לו. משהו שחסר לגמרי לכמה אנשים כאן.

צריך להבדיל בין זה שאנשים חולים מתנהגים כמו מניאקים ולא רק עם קורונה, גם סתם שפעת, צינון, דלקת גרון או לא יודע מה לבין זה שאתה רוצה להגיד לאדם בריא שים מסכה. בסין שמים מסיכות כי יש להם זיהום אוויר, לא כי אכפת להם מהשכן.

לפני 22 שעות, sperial כתב:

@Transporter אתה וחבריך צריכים לעטות מסיכה במקומות סגורים ובהתקהלויות צפופות מסיבה פשוטה: כדי לשמור על החיים של אבא ואמא שלך. אם אבא שלך בן 60 ומעלה וקצת שמן הנגיף הזה, שאתה כל כך מזלזל בו, יכול לגרום למותו בייסורים. והוא יכול לחטוף אותו במרצדס הירוק, בסופרמרקט ובטקס המכביה.

גם משאית יכולה לפגוע באדם מבוגר כשהוא הולך ברחוב. לא רואה דרישה להשבית את התחבורה במדינה.

לפני 20 שעות, yossiaviel כתב:

בשבילך כרגע הקורנה זה "עסקים כרגיל".אבל כאשר זה יגיע [חלילה] למישהו יקר לך, והמצב לא יהיה נעים, אני מבטיח לך שהגישה שלך לנושא הנ"ל, תשתנה ב-180 מע".

לפי התגובות שלך כאן, אני לא אתפלא, עם וכאשר תהיה חולה בזה, ללא סימפטומים, תחשוב בכלל להישאר בבידוד בבית, 5 ימים או עד לבירור התוצאה...

הגיע אל המשפחה השלי, כולל מוות, ועדיין אומר לך - זה מה יש. אלה החיים.
בסופו של דבר בתי החולים מלאים באנשים עם בעיות רפואיות, כל אחד מסיבותיו. החיים ממשיכים, יש מסיבות, חתונות, אירועים, חופשות. אף אחד לא עוצר כי יש מישהו חולה בבית חולים.

יש חיסונים, הם עובדים יופי. מדי פעם אצל מישהו זה מתפספס אבל אין מה לעשות.
לוקחים חיסונים וממשיכים הלאה, כל המסיכות, הגבלת התקהלות וכל זה זה סתם פלסטרים שלא עוזרים בכלום.

פורסם

לא שאני חושב שצריך לעשות משהו עכשיו בקשר לקורונה, אבל זה מצחיק עצוב שכל הדוגמאות הדמגוגיות הן על דברים רעים אחרים שיש סיכוי שיקרו מתוך נקודת הנחה שככה זה וגם עם זה לא עושים כלום.

סתם, שתדעו, בעולם מתוקן מנסים למזער את הסיכוי לכל דבר כזה. ולכן, למשל, אם מסתכלים על סטטיסטיקה ממדינות מתוקנות מגלים שרבות וטובות מהן מספרי הנפגעים בתאונות דרכים בירידה. ואני מניח שגם בתאונות עבודה.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הלך מחשבה כמו של טרנספורטר. חוסר הבנה מוחלט של האפידמיולוגיה ו"אני ואפסי עוד": הרבה אנשים חולים ולא מודעים לכך כי הם בשלב שלפני הופעת סימפטומים או שיש להם מהלך לגמרי אסימפטומטי. אבל אם הם יעשו את המינימום הנגיף יופץ פחות, וגם אם יופץ המנה המדבקת תהיה יותר קטנה, עם סיכוי לכך שהמודבק יחלה בצורה יותר קלה. והאפידמיולוגיה של הקורונה שונה לחלוטין מזו של, ניח, שפעת: הנגיף הרבה פחות קטלני, אבל הרבה, הרבה יותר מדבק, ולכן בסך הכל גורם יותר תחלואה ותמותה. נכון שבגל האומיקרון על גווניו יחס התמותה להסבקה הולך ופוחת, אבל קצב ההדבקה כנראה גדול מאוד. למה אנחנו לא מבינים מה קורה: בגלל מדיניות הבדיקות ובגלל השדרים שאנשים מקבלים, ולא ממשר הבריאות.

אני לא יודע מה הקשר שאתה קושר זאת לתאונות דרכים. כדי למנוע תאונות יש תקנות ויש אכיפה - גם אם לא מספקת. האכיפה של תקנות הקורונה נפסקה זה מכבר. אבל בני אדם יכולים להיות קצת פחות אגואיסטים ולהגיד "המסיכה לא נוחה לי, לעזאזל מה קורה לזקן הזה שעומד לידי בתור בסופר". רק שתבין, 90% מההגנה שמספקות המסיכות היא בצד של מי שנושא את הנגיף, רק 10% אצל מי שנחשף לו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 18 דקות, aviaviavi כתב:

איכות החיים מבחינת האזרח שמקבל שירותים מהמדינה צריכה לעלות תמיד.

מה הקשר קבלת שירותים?

בדיוק כמו שהמיסים שאתה משלם תמיד עולים.

אם הרווחתי 30 אלף בחודש ועכשו אני מרוויח 7 אלף הם דווקא ירדו.

יכולה להיות ירידה זמנית כמו שהיה בשנתיים האחרונות אבל המגמה תמיד צריכה להיות כלפי מעלה.

אתה צריך להסתכל על איפה היית לפני שנתיים ולא איפה היית לפני 4.

יש שינוי גישה וצריך להסתגל אליו.

לגבי יכולת כלכלית עצמית, כן, היא יכולה לרדת ואיתה איכות החיים הספציפית שלך. 

או שיש מבצע בעזה ויורדת האיכות חיים של כל תושבי העוטף וגם של אנשים שלא תושבי העוטף,אבל בעיקר שלהם.

או שיש פיגועים בתל אביב והאנשים מפחדים לשבת במסעדות.

תמיד יש תנודות לפה ולשם.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 22 שעות, Transporter כתב:

גם למי שלא שם חגורת בטיחות יש אפס השפעה על נוסעים אחרים 

אז מה?

אתה הנהג, מאחוריך נוסע לא חגור.  תאונת חזית במהירות גבוהה.  אפס השפעה?

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

לא שאני חושב שצריך לעשות משהו עכשיו בקשר לקורונה, אבל זה מצחיק עצוב שכל הדוגמאות הדמגוגיות הן על דברים רעים אחרים שיש סיכוי שיקרו מתוך נקודת הנחה שככה זה וגם עם זה לא עושים כלום.

סתם, שתדעו, בעולם מתוקן מנסים למזער את הסיכוי לכל דבר כזה. ולכן, למשל, אם מסתכלים על סטטיסטיקה ממדינות מתוקנות מגלים שרבות וטובות מהן מספרי הנפגעים בתאונות דרכים בירידה. ואני מניח שגם בתאונות עבודה.

זה סוג של וואטאבוטיזם שמכחישי קורונה השתמשו בו כבר מההתחלה.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני רק לא מבין, איך אנשים ( בוגרים ועובדים בתור שכירים ) עוברים את המחלה בלי להיבדק באופן רישמי , אלא רק על סמך אנטיגן ביתי.

מתקשרים לרופא ומבקשים אישור מחלה בטלפון כי לא הרגישו טוב? או מי שאין לו סימפטומים הולך לעבודה כרגיל ומדביק שם בידיעה שהוא חיובי?

מה שיש עכשיו ( אקרא לזה "אומיקרוב" ) משבית בהרבה מקרים אנשים ל 3-5 ימים , לפעמים בלי יכולת לזוז. גם צעירים מרגישים את המחלה בבירור.

אני כן חושב שאותם 25% חיובים בבדיקות מוסדיות  נותן אינדיקציה כלשהי למצב התחלואה. פשוט למי שלא חיובי בבדיקה ביתית אין מה ללכת להיבדק באותה הבדיקה במד"א. חוץ מאלה שבכמה מקומות עבודה שעדיין דורשים בדיקה מוסדית אחרי מגע עם מאומת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כנראה שה מה שעושים, או שמדובר באנשים שאינם עובדים ואינם זקוקים לאישור לצורך היעדרות.

הנגיף כן או לא משבית אנשים - במשפחה שלי זה 3:2 לטובת אלה שהרגישו ממש חולים עם חום לעומת אלה שבקושי הרגישו משהו ונבדקו בגלל חשיפה, וציטטתי אתמול או שלשום את המחקר שהראה שחרור וירוסים לפחות 6 ימים מתחילת הסימפטומים - אבל יש בקהל אנשים שמתעלמים ממשמעות המחלה ואפשרות ההדבקה ואנשים שלא מבינים (או לא רוצים להבין) את ההוראות שקיבלו, וכבר מספר חודשים כל ההליכים הם אוטומטיים כך שאחרי 5 ימים מקבלים שחרור גם אם בדיקת האנטיגן ביום הרביעי או החמישי חיובית (השאלון לפני שחרור כלל לא שואל על כך), אז אנשים יוצאים למקומות ציבוריים למרות שהם אמורים להשאר בבידוד עוד יומיים.

אני יכול לומר לך שנתקלתי במהלך השנתיים האחרונות ביותר מחולה או שניים שהסתובבו כשהם חולים בקורונה ומודעים לכך. לפחות פעם אחת נשלחתי מסיבה זו לשבועיים בידוד (ממש בתחילת המגיפה), או בידוד קצר יותר (שחרור מוקדם על סמך PCR שלילי), ועדיין אנשים מגיעים כשהם בגדר מאומתים ומסתובבים במסדרונות המרפאה, כנראה חלקם אפילו ללא מסיכה (לתשומת לב הקוראים טרנספורטר ו-XM), במקום בו נמצאים לא מעט אנשים חולים בסיכון גבוה לסיבוכים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, Potato כתב:

אם מחר תרסק את הסקודה שלך ותשבור את היד תקבל טיפול רפואי וגם אם אתה מעשן קופסה ביום תקבל טיפול למרות שהכל פה אשמתך.

S560 בשבילך

לפני 3 שעות, Potato כתב:

ש לך הנחה סמויה לא נכונה שטוענת שאיכות החיים לא יכולה לרדת והיא חייבת רק לעלות.

ברוך הבא למציאות.

תתפלא

זאת לא המציאות

המציאות היא שאין ולא יהיו מסכות

אנשים סבלו מספיק בשנתיים האלה וזה נגמר

אף אחד סביבי  לא הולך להבדק, לא משנה כמה רע הוא מרגיש

תם הטקס

לפני שעתיים, Potato כתב:

אתה צריך להסתכל על איפה היית לפני שנתיים ולא איפה היית לפני 4.

יש שינוי גישה וצריך להסתגל אליו.

ממש לא

אני מסתכל איפה היינו במשך 100 שנה

היינו פה בלי מסכות

היה שינוי גישה לשנתיים וזה נגמר

אף אחד לא באמת ישים מסכות אתה סתם טוחן מים

יכולות להיות הנחיות, המלצות, הצעות, חוקים

לא מעניין. לא ישימו ולא יהיה

לפני 16 דקות, sperial כתב:

כנראה שה מה שעושים, או שמדובר באנשים שאינם עובדים ואינם זקוקים לאישור לצורך היעדרות.

הנגיף כן או לא משבית אנשים - במשפחה שלי זה 3:2 לטובת אלה שהרגישו ממש חולים עם חום לעומת אלה שבקושי הרגישו משהו ונבדקו בגלל חשיפה, וציטטתי אתמול או שלשום את המחקר שהראה שחרור וירוסים לפחות 6 ימים מתחילת הסימפטומים - אבל יש בקהל אנשים שמתעלמים ממשמעות המחלה ואפשרות ההדבקה ואנשים שלא מבינים (או לא רוצים להבין) את ההוראות שקיבלו, וכבר מספר חודשים כל ההליכים הם אוטומטיים כך שאחרי 5 ימים מקבלים שחרור גם אם בדיקת האנטיגן ביום הרביעי או החמישי חיובית (השאלון לפני שחרור כלל לא שואל על כך), אז אנשים יוצאים למקומות ציבוריים למרות שהם אמורים להשאר בבידוד עוד יומיים.

אני יכול לומר לך שנתקלתי במהלך השנתיים האחרונות ביותר מחולה או שניים שהסתובבו כשהם חולים בקורונה ומודעים לכך. לפחות פעם אחת נשלחתי מסיבה זו לשבועיים בידוד (ממש בתחילת המגיפה), או בידוד קצר יותר (שחרור מוקדם על סמך PCR שלילי), ועדיין אנשים מגיעים כשהם בגדר מאומתים ומסתובבים במסדרונות המרפאה, כנראה חלקם אפילו ללא מסיכה (לתשומת לב הקוראים טרנספורטר ו-XM), במקום בו נמצאים לא מעט אנשים חולים בסיכון גבוה לסיבוכים.

עזוב אותנו בחייאת אללה שלך תשחרר אותנו

אין לך קהל כבר

לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

לא ההפך

אני אומר שאפשר למנוע כמעט כל אסון שיכול לקרות פה בתאוריה

צריך רק להחליט שהאזרחים חיים פה בתנאי כלא

ואתה תראה הרבה פחות תמותה

פורסם
לפני 9 דקות, Transporter כתב:

לא ההפך

אני אומר שאפשר למנוע כמעט כל אסון שיכול לקרות פה בתאוריה

צריך רק להחליט שהאזרחים חיים פה בתנאי כלא

ואתה תראה הרבה פחות תמותה

ואני אומר שאתה קשקשן. באירופה לא חיים בכלא ומצליחים לצמצם את תאונות הדרכים שנה אחר שנה. זה שאתה לא מכיר משהו לא אומר שהוא לא קיים. ואישית אומנם אני לא טס לרזורטים יוקרתיים בהם מנגבים את התחת עם ואגיו ושטרות של דולרים, אבל הצלחתי לעשות טיסת ביטוח לאומי לחול לפני חודשיים למדריד ואיכשהו כולם היו עם מסכות בתחבורה הציבורית וזה לא הרגיש כמו כלא.

פורסם
לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

ואני אומר שאתה קשקשן. באירופה לא חיים בכלא ומצליחים לצמצם את תאונות הדרכים שנה אחר שנה. זה שאתה לא מכיר משהו לא אומר שהוא לא קיים. ואישית אומנם אני לא טס לרזורטים יוקרתיים בהם מנגבים את התחת עם ואגיו ושטרות של דולרים, אבל הצלחתי לעשות טיסת ביטוח לאומי לחול לפני חודשיים למדריד ואיכשהו כולם היו עם מסכות בתחבורה הציבורית וזה לא הרגיש כמו כלא.

אני  טס ל 3 יעדים החודש

אספר לך כמה אנשים היו שם עם מסכה

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, Transporter כתב:

אני  טס ל 3 יעדים החודש

זה לא מעניין אותי לאן אתה טס ומה תחווה שם. אני מעדיף להסתמך על הנחיות ומידע רשמי. בספרד ההנחיה היתה לשים מסיכה בתחבורה ציבורית. איכשהו זה לא הפך לכלא בגלל זה. אולי כי פשוט אתה לא היית שם להגיד להם שאתה לא מוכן לזה. ואני אחזור גם לנקודה הראשונה. הטענה "אבל יש גם תאונות!111 אז לא נצא מהבית ולא נבנה בתים?!" מעידה בעיקר על בורות. בכל מקום נורמלי מנסים לצמצם תאונות.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • תוכן חדש...