Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחילת שיווק: DS7 אי-טנס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לובינסקי משיקה את גרסת ה-300 כ"ס, 4X4, פלאג-אין הייבריד של ה-DS7 שמהווה עוד צעד לכיוון היותה של DS יצרנית פרימיום "מיינסטרים".

MAIN-DS7-eTense-2020.thumb.jpg.7fab0d05390c3462a764f7b4ca7ef40a.jpg

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

מרד אלור! 

יש לי למה לחכות - למרות שראיתי לאחרונה את הDS3 קרוסבק ופשוט התאהבתי - אמנם הדיעה שלי מאוד! מאוד משוחדת. 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

מאוד מרשים, גם ביצועים יוצאי דופן גם נוחות פנטסטית ( גילוי מתחייב, מגיע מנסיון לא ארוך בדגם הסטנדרטי עם מנוע דיזל ), גם מראה מרשים ויוקרתי וחשוב מכל חותך בעשרות אחוזים את מחיר המתחרים, אבל והאבל הוא גדול, כל האודים, הבמוואים, המרצדסים והלקסוסים לא באמת צריכים לדאוג, במכוניות האלו במיוחד הסמל שעל הגריל הוא הסיבה המרכזית לפתיחת הארנק. נכון לו הגורל של הסטלביו, שנמכר במשורה למרות היותו אוטו "פצצה" ואפילו יתרון מה של סמל מוכר עם ניחוח אקזוטי לא עוזר לו במיוחד, קל וחומר שלדי.אס. אין באמת איזה רקע שאפשר לבנות עליו. חבל.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 שעה, רועי5 כתב:

אין באמת איזה רקע שאפשר לבנות עליו. 

אתה מודע לזה שהDS המקורית היתה אחת המכוניות שהציגו הכי הרבה פיתוחים טכנולוגיים מתקדמים ומקדימים את זמנם - לא הייתי אומר שאין כאן רקע - אולי אין קשר למקור למעט השם אבל רקע יש והמון. 

זה רכב מרשים עם אבזור מרשים ולשם שינוי גם עם מידת כוח מרשימה. 

• מעניין 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, lanosforce כתב:

אתה מודע לזה שהDS המקורית היתה אחת המכוניות שהציגו הכי הרבה פיתוחים טכנולוגיים מתקדמים ומקדימים את זמנם - לא הייתי אומר שאין כאן רקע - אולי אין קשר למקור למעט השם אבל רקע יש והמון. 

בוא אגלה לך סוד, אני מכיר מצוין את הדי.אס המקורית, אבל אנשים לא קונים נוסטלגיה, זה נראה אפילו פתטי בחלק מהמקרים, ראה MG להבדיל. ולמרות שגם הדיאס המודרניות הן מכוניות מתקדמות טכנולוגית, מאובזרות למשעי ומעוצבות נפלא לטעמי, מי שמחפש ג'יפ יוקרתי ומרבית מחפשי הג'יפים שאינם ספורטאז' או בסגנון, משהו קצת מעל, הם כאלו, לא ימהר לקנות היסטוריה, חשוב הרבה יותר שיעמוד ליד הבית משהו עם קבלות מההווה. 

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם
לפני 15 שעות, lanosforce כתב:

אתה ורועי ואני ושאר הגולשים של CF יודעים את זה. שאר האנשים...?

who cares seth meyers GIF by Late Night with Seth Meyers

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
מאוד מרשים, גם ביצועים יוצאי דופן גם נוחות פנטסטית ( גילוי מתחייב, מגיע מנסיון לא ארוך בדגם הסטנדרטי עם מנוע דיזל ), גם מראה מרשים ויוקרתי וחשוב מכל חותך בעשרות אחוזים את מחיר המתחרים.

לא בדיוק עשרות אחוזים.
הX1 פלאג-אין לדוגמא עולה 299,000 ש״ח, בדיוק כמו גרסת הכניסה של הDS, והX3 ואאודי Q5 ההיברדיות פלאג-אין עולות 399,000.
קצת קשה להחליט איפה למצב את הDS7, אבל מבחינת המימדים, כמו שכבר ציינו כאן, היא יושבת איפשהו באמצע.
פורסם

חלשה יותר וקטנה יותר כן, אבל עם הסמל הנכון (כמו שאמרת בעצמך).
וכמו שכבר ציינתי, הQ5 וX3 גדולות מהDS7 (האחרונה במיוחד).
אם אתה רוצה להשוות את הDS לX3 גם מבחינת האיבזור תשווה את הגרסה הבחירה שלה (לכל אחת היתרונות שלה מבחינה זו), ואז הפער הוא 15% לא עשרות.

אגב שלא ישתמע שאני פוסל את הDS, ממש לא. אני מאוד אוהב את הרכב (ויש לי לא מעט ניסיון איתו כרכב שכור), ובזמנו כששקלנו אחת החלטנו לרדת מזה ואמרתי למנהלת המותג שנחכה לפלאג-אין, אבל המחיר הזה קצת קשה לי לעיכול.
כן מסקרן אותי לקחת אחת לנסיעת מבחן ואעשה זאת כדי לגבש דעה אישית עליה, כי הביקורות מחו״ל דווקא לא מדהימות.

פורסם

ד״א, לאחר קריאה בנטקאר מתברר כי נתוני התאוצה של הרכב (שמצוינים בפני עצמם), אופטימיים קצת.
בנושא המימדים זה קצת מורכב- היא מבוססת על ה-3008 אבל ארוכה ממנה.
לא חושב שאפשר יהיה להשוות אותה ל-Q5 וה-xc60 מבחינת המימדים והמיצוב.

פורסם

שיחזירו את המתלים ההידרו-פניאומטיים, אם הם רוצים ללכת עד הסוף עם ה"מורשת" של סיטרואן.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

פורסם
בתאריך 4.9.2020 בשעה 18:03, רועי5 כתב:

אבל והאבל הוא גדול, כל האודים, הבמוואים, המרצדסים והלקסוסים לא באמת צריכים לדאוג, במכוניות האלו במיוחד הסמל שעל הגריל הוא הסיבה המרכזית לפתיחת הארנק. 

לפי מה החלטת שבוחרים רכב רק לפי הסמל? יש משהו רע ב-Q5, ב.מ.וו X3 או וולוו XC60? במה הם פחות טובים? מה הפוך את ה-DS7 לטוב מהם? 

• תוכן חדש...