Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

היום כשיצאתי מבית הספר, ביצעתי נוהל רגיל להתנעה(אזעקה מכובית, קודנית), סיבוב מפתח להתנעה, המנוע מסתובב אבל לא מניע... ככה במכות התנעה משהו כמו עשר דקות רבע שעה עם מנוחות של כה דקות באמצע והרכב פשוט לא מתניע! המנוע מסתובב, הטכומטר עולה מעט, אבל המנוע פשוט לא מניע.

מדיי פעם היתה מין השתעלות כזאת, שאתאר אותה בצורה הבאה:

המנוע מסתובב(רעש התנעה רגיל), ואז מדיי פעם מין השתעלות כזאת, כאילו מין זירוז בטורים ואז שוב צליל התנעה רגיל.

בסופו של דבר המנוע התניע. לאחר הרבה מאוד ניסיונות.

נסעתי מרחק של כקילומטר לבית של חבר, עומד בחוץ ומחכה לו כשהמנוע עובד בסרק, ופתאום המנוע פשוט נכבה. שוב, לא מניע. 5 דקות של ניסיונות ולאחר מכן התייאשות טוטאלית והמתנה של כחצי שעה עד 45 דקות ואז שוב עוד ניסיון.

הפעם יש משהו חדש - באחד מניסיונות ההתנעה סובבתי את המפתח והגיע רעש טחינה מכיוון הסטרטר, דהיינו - הסטרטר לא מחובר למנוע ויש רעש נוראי מכיוונו(הכוונה לרעש נוראי לדבר שעובד עם גלגלי שיניים).

המנוע שוב מניע והפעם אני נוסע הביתה.

למישהו יש רעיונות? אני יכול לחשוב על אלף ואחד דברים(ואף אחד מהם לא זול במיוחד).

זאת הפעם השניה שדבר כזה קורה לי.

דבר ששמתי לב אליו בזמן האחרון הוא שבזמן התנעה המנוע נחנק קצת, מין רעש זירוז כזה כמו שתיארתי מקודם.

דהיינו הסטרטר מסובב, המנוע כאילו נתפס לחצי שניה, הסטרטר שוב מסובב קצת ואז המנוע מתניע.

הרכב הינו מאזדה לאנטיס F שנת 97 ידנית(הזרקה) מנוע 1800, לאחר טיפול 110,000(לפני כשבוע).

בתודה מראש

אלעד

פורסם

כל מה שעולה לי לראש כרגע זה או מפלג שלא מספק ניצוץ מסיבה כל שהיא, או סליל הצתה, או הסטרטר עצמו...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...