Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, danbr כתב:

הייתי בודק במקומך את האיביזה.

לפני 3 שעות, dorsht כתב:

יקר מדי לרכב שעומד להיות מוחלף בקרוב.

איביזה מודרנית יותר מרמת גימור סטייל נמכרה במבצע האחרון ב-96 אלף ש"ח. גם לאיביזה אין מערכת מקורית עבור תיקון או זיהוי סטייה מנתיב, אבל היא מודרנית מה-208 ומציעה יותר אבזור בטיחות.

האיביזה זאת אופציה מעניינת, מה לגבי האמינות שלה? 

לפני 16 דקות, noknok כתב:

בחבר הקורסה אלגנס עולה 103900 אלף, ה208 אגב באתר מופיעה ב90 אלף.

הפיגו אכן מופיעה ב90 אלף פשוט הכנסתי לסכום כבר את האגרת רישוי וגם ג'אנט (במקום גלגלי פלדה).

בכל אופן ירדתי מהרעיון של ה208 מהחברה. השאלה שלי כרגע היא מה האמינות של האופל קורסה שלא שקלתי עד עכשיו ולא ברור למה (כי לפני הנתונים אני רואה שהיא זריזה וללא ספק נראת טוב).

בנוסף הייתי שמח לשמוע הצעות לרכבי יד שניה בעד נגיד 70 אלף, אם יש הצעות מעניינות (בזמנו שקלתי את הפורד פוקוס, הגרסה של ה150 כ"ס עד כמה זה רכב שעידן כדאי ומה עוד אני יכול לשקול).

ותודה לכל המגיבים!

פורסם

הקורסה היא 208 חדשה, קצת אחרת. מדובר באותו מנוע וגיר מתקדם יותר (8 הילוכים במקום 6), בגדול היא צריכה להיות אמינה כמו ה-208, ללא בעיות ידועות. מצד שני, היא מאוד חדשה,. תמיד יכול להיות שיצוץ משהו (שגם אם הוא לא במכלולים העיקריים יכול להיות יקר לתיקון ומעצבן בפני עצמו).

ב-70 תוכל למצוא 308 פרימיום, שאם אתה לא מחפש התנהגות ספורטיבית במיוחד תהיה כנראה עדיפה על הפוקוס באבזור, מרחב ואולי באמינות (יש שמועות על בעיות במנוע של הפוקוס). מצד שני, במנועים של פיג'ו עד 2017 (ה-1.2, אלו שב-308 וב-208) היתה בעיה של רצועת תזמון שהתפוררה, זה אמנם פתיר ע"י החלפת הרצועה אבל צריך להיזהר לא לקנות רכב שלא נגרם לו נזק נרחב יותר למנוע בגלל אי-החלפה בזמן של הרצועה.

מצד שני, יש תמיד את כל האלטרנטיבות מבית וואג (גולף ולאון במקרה הזה), שגם הן, עם הסעיף הרגיל על ה-DSG, אפשרויות לא רעות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

כנראה שאני אקבע נסיעת מבחן על הקורסה כי אחרי עוד קצת קריאה, הרכב נראה לי מאוד אטרקטיבי (אמנם מעל התקציב שהגדרתי).

לגבי ה308 גם לגביה בדקתי ולפני כחודשיים כבר די ננעלתי על למצוא ולקנות אחת. אבל לא כלכך מצאתי רכב רלוונטי מפרטי שהוא לא הדגם הארוך. 

לגבי הלאון וחברותיה, יש לי מעט סלידה מהרכבים האלה, בעיקר בגלל חוויות של חברים שאמנם אהבו את הרכבים אבל סבלו מתיקנוים יקרים מאוד לדעתי.

פורסם

יש כרגע שתי 308 פרימיום מ-2018 ביד2, אחת במגרש בחיפה שמבקשים עליה 70 (כמה שקלים פחות) אבל היא יד 2, ועוד אחת מחדרה בלי מחיר. לדעתי גם ההיא מחדרה לא תתרחק מהסכום הזה, שווה ניסיון. שתיהן, למיטב הבנתי, מלפני מתיחת הפנים של סוף 2018 (בהצלחה למצוא אחת אחריה).

אני מסכים איתך

פורסם

103900 או 103 אלף ו-900₪.

לא 103900 אלף. האוטו לא עולה 133900000₪.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ליבואן מן הסתם, אבל הם לא ינדבו לך את המידע כל עוד יש סטוק מהדגם הקודם שצריך להימכר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תודה לכולם!
החלטתי שאני אתחיל לחפש 308 מיד שניה. בהקשר מישהו יכול לתת לי המלצה למוסך פיגו מורשה יבואן מומלץ באזור המרכז?

פורסם

לא מורשה יבואן, אבל עדיף: מוסך גבע. יש שרשור המלצות ארוך מאוד לגביו.

אני מסכים איתך

פורסם

העדף מכוניות מודל 2018-19 לאחר מתיחת הפנים - אין הרבה כאלו , 35 עלו ב-2018 ועוד 78 ב-2019.

פורסם

כך תקבל מכונית שקיבלה את רצועת התזמון החדשה עוד בפס הייצור.

שים לב שב-2018 עלו על הכביש גם מכוניות שיוצרו בתחילת 2017 (לפני מתיחת הפנים שנכנסה לייצור בקיץ אותה שנה).

הרצועה החדשה הותקנה החל מ-5/3/2017 (רלוונטי למכוניות שלפני מתיחת הפנים).

ההבדל החיצוני - במכוניות המתוחות יש גריל שונה (רחב יותר עם פחות ניקל)

• תוכן חדש...