Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום הייתי בסוכנות פיגו וקיבלתי הצעה לפיגו 208 אקטיב s line כולל הכל ב95k (הנחה של חבר).

רציתי לשמוע באופן כללי אם לדעתכם שווה לרכוש את הרכב במחיר זה מהחברה או שאולי עדיף לחפש רכב אחר אולי יד שנייה.

סך הכל מאוד התרשמתי מהרכב ובמיוחד מהזריזות שלו.

חשוב לציין שאני שוקל להוציא סכום כזה רק בגלל שזה רכב חדש עם אחריות ושקט נפשי ל3 שנים. במידה ואני לא הולך על רכב חדש התקציב שלי יהיה 70k מקסימום.

הדרישות שלי בכלליות מרכב זה שיהיה סופר מיני/משפחתי קומפקטי, אמינות, זריזות (כמו של ה208) ונראות אציין גם שאני בחור לא קטן ולכן סופר מיני כמו סוזוקי סוויפט לדעתי פחות תתאים.

אשמח לשמוע את דעתכם 🙂

פורסם

אני מניח שאתה מודע לזה שה208 כבר הוחלפה בחו״ל, והדגם שמוכרים פה זה עודפים שהם מנסים להיפטר מהם. עדיין לא ברור מתי הדגם החדש יתחיל להימכר אבל אני מניח שזה יהיה בחודשים הקרובים כי רכב אחד כבר נוסע על הכביש לצרכי תקינה אם הבנתי נכון.

פורסם

כן אני מודע ל208 החדשה שגם הייתה אמורה להכנס לישראל עוד לפני כמה חודשים.

השאלה כמה זה משפיע על רכישת ה208 כרגע. אני מניח שה208 החדשה לא תוצע במחיר שהציעו לי עבור ה208 הנוכחית. ועד כמה המחיר יירד לאור כניסת הדגם החדש? המחיר המלא ללא הנחת חבר הוא על פניו 110k כרגע...

פורסם

ב110 אלף אף אחד לא ירכוש רכב ותיק כזה.

95 אלף זה התקציב המקסימלי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שזה מאוד מאוד יקר בהתחשב בזה שמדובר בדגם שמה לעשות עבר זמנו.
רמת המחירים של הדגם החדש ישארו בסביבות ה105-115 אלף אני מניח בהתאם לגרסה, כך שמבצעי חבר אמורים להיות דומים.
לדעתי האישית ההנחה פה לא מספיק גבוהה כדי להצדיק קניה של רכב שכבר הוחלף, וברור שתהיה לזה השפעה על מחיר המחירון כיד שניה.

פורסם (נערך)

לטעמי המחיר גבוה מדי בשביל רכב שנמצע על סף החלפה.

אם אני לא טועה ה-S line כולל בעיקר מעט קישוטי עליאקספרס בצבע אדום יחד עם טאסות.

חברות הליסינג מציעות הדגם סביב ה-81 אש"ח (ללא הקישוטים).

הייתי בודק את ה-C3 , לפני כחודשיים הדגם המפואר הוצע במבצע אונליין תמורת כ-95 אש"ח כאשר היתרון הגדול לדעתי, שאתה מקבל רכב עם מערכות בטיחות מקוריות (צפצפת מובילאיי/מובאון ב208) ו-5 שנות אחריות.

גילוי נאות - בעלים של 208 (דיזל),מאוד אוהב את הרכב אבל במחיר המוצע לא נשמע לי כקנייה חכמה.

עריכה אחרונה על ידי bv12
פורסם
לפני 39 דקות, yulianx כתב:

ב110 אלף אף אחד לא ירכוש רכב ותיק כזה.

95 אלף זה התקציב המקסימלי?

95 זה תקציב מקסימלי והור רק במידה ומדובר ברכב חדש.

לפני 26 דקות, bv12 כתב:

לטעמי המחיר גבוה מדי בשביל רכב שנמצע על סף החלפה.

אם אני לא טועה ה-S line כולל בעיקר מעט קישוטי עליאקספרס בצבע אדום יחד עם טאסות.

חברות הליסינג מציעות הדגם סביב ה-81 אש"ח (ללא הקישוטים).

הייתי בודק את ה-C3 , לפני כחודשיים הדגם המפואר הוצע במבצע אונליין תמורת כ-95 אש"ח כאשר היתרון הגדול לדעתי, שאתה מקבל רכב עם מערכות בטיחות מקוריות (צפצפת מובילאיי/מובאון ב208) ו-5 שנות אחריות.

גילוי נאות - בעלים של 208 (דיזל),מאוד אוהב את הרכב אבל במחיר המוצע לא נשמע לי כקנייה חכמה.

ה-C3 הצעה מעניינת אבל אני לא מתחבר בכלל לעיצוב שלו וזה דיל ברייקר מבחינתי.

אשמח לשמוע עוד הצעות גם לרכבי יד שניה שיתאימו לדרישות שציינתי בפוסט. או שאולי פשוט עדיף לי לרכוש את ה208 מיד שניה?

פורסם

אם כך הייתי בודק 208 בתור יד שניה ברמת אבזור אקטיב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סתם כרקע, ב-110 לובינסקי ימכרו לך בלי הנחת חבר, בלי קשרים ובלי סיפורים את הקורסה אלגנס, שהיא גרסת אופל ל-208 החדשה כולל אבזור בטיחות אקטיבית סבבה לגמרי. אין שום סיבה בעולם לקנות את ה-208 הנוכחית במשהו שקרוב לזה.

לדעתי אפס ק"מ בשמונים וקצת תהיה עסקה הרבה יותר מוצלחת למי שממש רוצה 208.

• רעיון טוב! 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

חפש 208 2020 ביד2. 

יש היצע של רכבים מאנשים שזכו בהם בהגרלת מנויי הפיס. 

דרך אגב. את קישוטי ה s line מתקינים בארץ. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

יקר מדי לרכב שעומד להיות מוחלף בקרוב.

איביזה מודרנית יותר מרמת גימור סטייל נמכרה במבצע האחרון ב-96 אלף ש"ח. גם לאיביזה אין מערכת מקורית עבור תיקון או זיהוי סטייה מנתיב, אבל היא מודרנית מה-208 ומציעה יותר אבזור בטיחות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, pooh-bear כתב:

סתם כרקע, ב-110 לובינסקי ימכרו לך בלי הנחת חבר, בלי קשרים ובלי סיפורים את הקורסה אלגנס, שהיא גרסת אופל ל-208 החדשה כולל אבזור בטיחות אקטיבית סבבה לגמרי. אין שום סיבה בעולם לקנות את ה-208 הנוכחית במשהו שקרוב לזה.

לדעתי אפס ק"מ בשמונים וקצת תהיה עסקה הרבה יותר מוצלחת למי שממש רוצה 208.

בחבר הקורסה אלגנס עולה 103900 אלף, ה208 אגב באתר מופיעה ב90 אלף.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...