Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשלושה ימים כהרגלי הלכתי להתאמן בערב בים

כשחזרתי לרכב אני רואה דוח חניה, מסתכל ימינה שמאלה ורואה שכל הרכבים שנמצאים שם ללא יוצא מן הכלל קיבלו דוח גם כן.

עכשיו השעה הייתה משהו כמו 20:30, אני חושב גם אם יש חניה בתשלום לא סביר שבשעה 8 וחצי בערב צריך לשלם.

הולך לכניסה לחניה ואכן יש שלט שכתוב שהחניה בתשלום מ6 או 7 בבוקר ועד חצות.

עכשיו זה באמת מרגיז, אני כל כמה ימים מגיע לאותה החנייה באותו הזמן והכל טוב, זו חניה שכבר מעל 20 שנה שאני מכיר, אף פעם לא היה שם מצוקת חניה(בכל זאת מדובר על חוף בקרית ים) והיא הייתה חופשית לגמרי

עכשיו אין לי כמובן בעיה לשלם כמה שקלים בפנגו, ויותר מזה גם ה100 שקל קנס לא הולך לגרום לפשיטת רגלץ

מה שכן זה העקרון של כל הסיפור הזה והאמת זה ממש ממש מרגיז, פשוט החליטו בערייה שלהם שיש להם הרבה אנשים שמגיעים מכל האיזור לים ואם לשים כחול לבן עם שעות ביזריות אז אפשר יהיה מס פעמים לשדוד כמה אזרחים(שהאמת אין להם כמעט סיכוי לדעת שהם עומדים להכנס למלכודת שכזו)

אז מקרה הזה הם הצליחו לשדוד 3000-4000 שקל מהאזרחים באיזור, לדעתי זה פשוט מעשה שפל לקחת משהו חוקי שיש לגביו מוסכמה רחבה (במקרה הזה כחול לבן, שמקובל בכל מקום שזה עד השעה 7+-) ולעשות שינוי קל ולחכות לכל מי שיפול במלכודת.

השאלה היא כזאת האם יש מה לעושת בנידון מבחינה משפטית? האם יש טעם או סיכוי לנסות להגיש ערעור או בקשה להשפט?

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

ההחלטה באיזה שעות מותר או אסור לחנות ובאיזה תשלום היא של העיריה. והעיריה לא שודדת אף אחד, היא גובה תשלום תמורת שירות שהיא נותנת, והכסף עצמו מיועד לשירותים עירוניים (בלי לגלוש לדיון על משכורות).

אם השילוט תקין בלע את הצפרדע, שלם את הקנס,

ומהיום שלם בפנגו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יותר ביזארי הוא החניה במגרשי הרכבת חופשיה אבל חייבת בתשלום  מחצות ועד 4-5 בבוקר.

נעשה כדי שהחניונים לא ישמשו לחניה ארוכת טווח לנוסעים לחו"ל ומגיעים לשדה עם הרכבת

אבל שלח מכתב תאמר חונה כאן שנים ולפתע מבלי שניתנה אזהרה לאזרחים שומרי החוק שינו את התמרור.

בדוק אם היה לכך התראה בעיתונות המקומית / באתר הרשות וכו'

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שמעתי שעשו משהו כזה ברכבת לדעתי בתחנות רכבת עם חניה גדולה מאוד שלא מנוצלת במלואה גם ככה זה לגמרי מיותר, למזלי השתחררתי לפני שזה קרה- למה הייתי צריך להשאיר את הרכב בראשון ולאסוף בחמישי מהרכבת

לפני 13 שעות, sperial כתב:

ההחלטה באיזה שעות מותר או אסור לחנות ובאיזה תשלום היא של העיריה. והעיריה לא שודדת אף אחד, היא גובה תשלום תמורת שירות שהיא נותנת, והכסף עצמו מיועד לשירותים עירוניים (בלי לגלוש לדיון על משכורות).

אם השילוט תקין בלע את הצפרדע, שלם את הקנס,

ומהיום שלם בפנגו.

ברור לי שאצטרך לשלם את הקנס, וכמובן שאני תמיד מפעיל פנגו- במקרה הזה מה שמעצבן זה שעבור האדם הממוצע אין כמעט סיכוי לדעת שדווקא במקום הזה יש חוקים מוזרים ושעות מוזרות של חניה בתשלום, למרות שבכל מקום אחר בארץ המוסכמה היא נורא ברורה "מהבוקר ועד הערב החניה בתשלום".

יותר מזה השלט נמצא בדיוק במקום שבו בתור מי שחונה אתה לא תראה מה כתוב, נכון שהשלט נמצא בכניסה, אבל אם רגע מפעילים את הראש מבינים שנהג שחונה בחניון הזה לא הולך לראות מה כתוב בשלט, אלא אם הוא במיוחד אחרי שחנה ילך אחורה כ200 מטר יצא מהחניון ויקרא מה כתוב בשלט הזה

🤦‍♂️

וכמובן שכל מי שיכנס לחניון יעשה בדיוק את ההפך- ילך קדימה ויכנס לטיילת.

מקום יותר הגיוני להציב את השלט של החוקי חנייה יהיה ביציאה מהחניון ובכניסה לטיילת- או לפחות בנוסף לשלט הקיים

ובצורה כזאת אדם שחונה יבין שיש שעות מוזרות וידע להפעיל פנגו

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

איסור החניה בשעות הלילה משיקולי נוסעים לחו"ל קיים גם בתחנות עם מגרשי חניה גדולים. לדוגמא - בחוף הכרמל. העניין הוא שמדובר בתחנה גדולה מאד שמשרתת אוכלוסיה עצומה, ולא רק את הנוסעים ברכבת אלא גם את הבאים לחוף הים. 

לגבי השילוט - הוא צריך להיות בכניסה לחניון. אתה אמור לראות אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ידוע לי שעל פי החוק היבש השילוט צריך להיות בכניסה לחניון, ומצד שני שנינו יודעים שבמקרים רבים בין החוק היבש וההגיון הבריא יש מרחק לא קטן.

במקרה הזה אכן הסיכוי לראות מה כתוב על הלוח הוא נמוך מאוד כמו שתיארתי בהודעה הקודמת

• תוכן חדש...