Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני גר במרכז ועובד בירושלים, מחפש רכב מיני שיענה לצורך הזה. אני מתחבר בין יונדאי i10 , קיה פיקאנטו ושוורולט ספארק.

על מה הייתם הכי ממליצים?

כמה הערות:

1. אני מבין של-i10 יש תיבת הילוכים רובוטית, וקראתי שאנשים מפחדים מזה, האם אפשר הסבר בבקשה? וכמה זה באמת קריטי ? הבנתי שיש לזה יתרון של חיסכון בדלק..

2. האם בגלל שהספארק עם מנוע 1400 זה משמעותי בשביל נסיעות יומיומיות מהמרכז לירושלים? או שגם שתי האחרות יעשו את הנסיעות האלה כמו שצריך ?

פורסם (נערך)

הספארק 1.4 תהיה משמעותית חזקה יותר (ואני חושב שגם מרווחת יותר)

אבל גם הi10 והפיקנטו יעשו את העבודה כמו שצריך, אבל חפש עם מנוע 1.2 

עריכה אחרונה על ידי om2

.

פורסם (נערך)

מה לגבי הגיר הרובוטי ב i10? אני קורא בפורום שהרבה אנשים מפחדים ממנו..ושהוא נהרס אחרי 3 שנים ודורש הרבה תחזוקה...

עריכה אחרונה על ידי Shlomfix
פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, yoav911gt2 כתב:

איך יודעים שהוא נהרס אחרי שלוש שנים כשהוא נמכר פה בערך שנה פלוס מינוס? כדור בדולח?

התכוונתי לגיר רובוטי בכלל, גיר רובוטי זה משהו שקיים הרבה זמן, קראתי פה שלא ממליצים עליו ולא מבינים איך אנשים ממשיכים לקנות אותו:

עריכה אחרונה על ידי Shlomfix
פורסם

יש אנשים שמסתדרים עם גיר רובוטי חד מצמדי. למי שמצפה לאוטומט רגיל לא ממליצים עליו.
בכל מקרה מוכרים פחות ופחות מכוניות עם הגיר הזה.

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

המנוע של הספארק חזק משמעותית , ואין חששות מהתיבה, מבחינת מיני היא העדיפה לטעמי לנסיעות בינעירוניות.

פורסם

הספארק תהיה זריזה מהיונדאי והפיקנטו, חסכונית מהפיקנטו ולדעתי נוחה יותר.

היונדאי הנוחה ביותר עם מושבים עדיפים, היא גם המרווחת ביותר.

היונדאי תהיה חסכונית תודות לגיר הרובוטי אך הוא פשוט פחות נעים, יש לו השהיות במעבר הילוכים שאותי מעצבנים, מעבר לזה מדובר ברכב מצוין.

בגלל זה אנשים פחות מתחברים לגיר רובוטי ומעדיפים גיר אוטומטי רגיל כמו בפיקנטו או רציף בספארק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת שזה רכב ראשון שלי, אז אני לא יודע אם ההשהיות של מעבר הילוכים יפריע לי. מה לגבי האמינות? גיר רובוטי באמת נהרס מהר ?

פורסם

תבצע נסיעת מבחן.

לגבי היונדאי קשה לומר כי הוא חדש.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה על התשובות,

אני מבין ספציפית ב-i10 קשה יותר לדעת את האמינות כי היא חדשה, אבל זה נכון שבאופן כללי גיר רובוטי פחות אמין ? או שזה היה רק פעם ? 

פורסם

הרובוטים של הגרמניות dsg  או של רנו למשל לא שיא האמינות.

אבל החד מצמדים של פיגו/טיוטה/סיטרואן למשל לא שמעתי על בעיות מיוחדות.

פורסם

תודה,

וסתם אשמח לשמוע, יש לכם הסבר מדוע בתכלס בחוץ רואים הרבה יותר יונאי i10 ועוד יותר קאיה פיקאנטו מאשר שברולט ספארק ? יש סיבה אמיתית לעניין ? או שזה פשוט "העדר" שנוהר אחרי מה שבאופנה?

דבר שני, לגבי מכירה של הרכב..האם את ספארק יהיה לי יותר קשה למכור בהמשך ?

פורסם

תדמית אמינות פחות טובה לשברולט.

בנוסף שמירת הערך שלה פחות טובה מאשר הפיקנטו למשל.

פורסם

חזק ביחס למנועי 1.1.

פיקנטו ספורט לא באמת ספורטיבי, הוא רק ניראה ככה ומגיע מאובזר.

בנוסף בדור החדש אין כבר את הספורט, יש gt line במרכב 5 דלתות שנראית יותר ספורטיבית מרמות אבזור הרגילות.

• תוכן חדש...