Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנעה עם בוסטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה השאלה פה? הציעו לך פתרונות לבעיה. יש לך עכשיו 3 אפשרויות:

1. לקבל את הפתרונות שהציעו לך.
  2. לנתק את המצלמה.
  3. להמשיך להשתמש במצלמה ולהרוג את המצבר.
פורסם

אז איך זה שהמצבר נדלק עם בוסטר? והאוטו נוסע? יכול להיות שיש בעיה בהטענה שזה לא נטען כמו שצריך? כי אם המצבר לא היה בכלל נטען אז המצבר לא היה מתניעה עם בוסטר, כי בסופו של דבר הוא היה נגמר לא?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 20.8.2020 בשעה 19:06, eladts כתב:

אבל אז המצלמה תפסיק לצלם. אם רוצים גם שהמצלמה תצלם כל הזמן וגם שהמצבר לא יפרק צריך מקור מתח אחר למצלמה שלא תלוי במצבר הרכב. אפשרות נוספת היא רכב חשמלי או היברידי נטען בו המצבר יכול להטען מהסוללה הראשית גם כשהרכב בחנייה.

לי יש את אותה הבעיה עם המצבר כי אני לא נוסע הרבה.

יש לי טויוטה אוריס היבריד 2017, אתה אומר שבעצם הסוללה יכולה להטעין את המצבר במצב מנוחה? מאיזה דגמים זה קיים?

וגם אז זה לא אומר שאפשר להתניע מהסוללה אם המצבר נגמר.

פורסם

במכוניות היברידיות בד"כ אין אלטרנטור וסטרטר. המנוע החשמלי משמש להנעת מנוע הבנזין והסוללה הראשית משמשת לטעינת המצבר ע"י ממיר מתח. ברכב היברידי שאינו נטען מהשקע קיבולת הסוללה יחסית קטנה ולכן בד"כ לא ישתמשו בה לטעינת המצבר בחניה כי אז הסוללה הראשית תתרוקן. ברכב היברידי נטען או חשמלי יש סוללה גדולה בהרבה וכל עוד היא מעל רמה מסויימת ניתן לטעון ממנה את המצב גם בחנייה.

• תוכן חדש...