Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,
אם אני מוכר רכב.
לא בטוח אם זה הכי משנה אבל אשאל בכל מקרה ..

מתי לבטל את פוליסת הביטוח על הרכב? ישר אחרי העברת הבעלות? רגע לפני העברת הבעלות?

פורסם

אני ביטלתי ברגע שהעברת בעלות הושלמה.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדרך כלל מתחשבים בקונה עד שיעשה ביטוח על שמו. לכן לבטל לאחר כמה שעות שהוא יגיע לבית, לא יקרה כלום, מילא לא מרוויחים את אותו יום, אז למה לא להיות אדיב.

ברוב המקרים גם בתור קונה וגם בתור מוכר, נהגתי ככה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

ואם הקונה עושה תאונה?

כאשר רכשתי רכב יד שניה התקשרתי מראש לחברת ביטוח ״שמרתי את הביטוח״ ונשאר רק להפעיל אחרי העברה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ככה אני נוהג שנים. אולם בבדיקה מעמיקה אני רואה שאין לזה משמעות. במכירת רכב הכיסוי הביטוחי שלו לא יכסה את הקונה. מעניין.

פורסם

גם כשקניתי המוכר היה נחמד והשאיר את הביטוח עוד יום, אבל התברר שזה לא רלוונטי כי הביטוח של המוכר תופש רק כל עוד הרכב בבעלות המוכר. נראה שהקונה צריך לבטח מרגע הקניה (בעיה בערב אחרי שעות העבודה)

לכו קיבינימאט כולכם.

גם מסלפים מה שאמרתי, גם מוציאים דברים מהקשרם, גם משמיצים, גם חוסמים, גם לא נותנים הזדמנות להגיב ולהסביר, וכולכם פותחים עלי ג'ורה מאחורי הגב כשאני לא יכול לענות. "גברים"

פורסם (נערך)

אנחנו חיים בעידן שבו רכישת הביטוח יכולה להתבצע טלפונית או במרשתת. יטרח הקונה, יתקשר לסוכן או לאחת החברות הישירות וירכוש ביטוח בהליך קצר. עדיף לפני העברת הבעלות. הפוליסה והתעודה מגיעות בדוא"ל כך שהלו"ז מיידי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מבטח את הרכב בזמן הרכישה. מתקשר לחברת הביטוח שלי, עוברים על כל הפרטים, לאחר 5 דקות יש לי ביטוח על הרכב. עולה על הרכב נוסע בביטחה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

המון קונים נופלים בנקודה הזו ובעצם עולים על הכלה הטרייה ללא ביטוח מקיף כי המוכר השאיר "עוד יום" את הביטוח.

כמו שכתבו : כיום לקונה אין בעיה לעשות ביטוח במקום בלחיצת כפתור.
ניתן גם לבטל אותו אם ההעברה נתקעה.

• תוכן חדש...