Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני בן 24. והעבודה שלי במרחק 80 ק"מ מהבית, כלומר 160 ק"מ ביום.

כנראה שאמשיך לעבוד באותו מקום בשנה הקרובה, ומחפש רכב מתאים.

השיקול העיקרי הוא עלות- פחות חשוב לי נוחות וכו' ומספיק רכב קטן כי אני נוסע בעיקר לבד.

מכיוון שמדובר על נסיעות ארוכות- חשוב שיהיה רכב חסכוני, ושווה לי להוסיף כסף בקניה כדי לחסוך בהמשך הוצאות דלק.

המליצו לי לחפש רכב קטן וידני- כדי לחסוך בדלק, ומשנתון נמוך- כי אני הולך להעלות את הקילומטראז' של הרכב וחבל להוריד ערך לרכב מהשנים האחרונות.

דגמים שנשמעים לי מתאימים לתיאור- פיג'ו 206 , וגולף, משנתונים 2002-4

אשמח לדגמים נוספים שמתאימים לתיאור!

חסכוניים ועם עלויות נמוכות יחסית..

עריכה אחרונה על ידי david_maoz
פורסם

שלום,

אני מציע לך לחפש רכב יותר חדש לכמות הנסיעות הזאת, אם אתה לא רוצה בתדירות גבוהה לנסוע למוסך במקום לעבודה. גולף 2002-2004 זה לא רכב חסכוני.

אני במקומך הייתי משקיע בהונדה ג'אז ידנית יותר חדשה או, במידה ולא איכפת לך על מה לנסוע, העיקר שיהיה חסכוני ואמין, סוזוקי אלטו ידנית או פיאט פנדה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

160 ק"מ ביום זה הרבה מאד - זה חיפה-ת"א וחזרה מדי יום, למעלה מ-3000 ק"מ בחודש, ולפחות 3-4 שעות ביום במכונית.

נסועה כזו מצריכה רכב נוח ומרווח, מצד שני גם תחשיב הוצאות. לחשוב שרק הדלק יעלה במקרה הטוב 1500 ש"ח בחודש, ויהיו עוד הרבה הוצאות בגלל שחיקה גבוהה של הרכב (2-3 טיפולים תקופתיים כל שנה, סט צמיגים כל שנה, טיימינג ושאר טיפולים גדולים כל שנה-שנתיים). וכמובן, במיוחד ברכב ישן, צפי לבעיות אמינות ולא מעט בילוי במוסך. ואם הרכב לא ישן מאד - גם ירידת ערך מואצת בשל הנסועה הגבוהה.

נראה לי שלפני שאתה בוחר רכב אתה צריך לבדוק עוד הרבה מאד דברים:

האם בכוונתך לעשות את המרחק מדי יום לתקופה של יותר מכמה חודשים?

האם אתה מוכן לשרוף כל כך הרבה זמן בדרכים?

האם המשכורת תכסה את עלויות הרכב העצומות, או שתהפול עבד לרכב?

האם אין תח"צ סביר שיאפשר לך לנוח או לעבוד בדרך?

האם אין מקום לחשוב על דיור יותר קרוב למקום העבודה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...