Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש רכב וראיתי היום סוזוקי SX4 שנתון 2008 עם 180 אלף קילומטר, הרכב נוסע טוב אבל בשלבים הראשונים של ההילוכים ובנסיעה בקו ישר יש רעש די מציק, כמו שריקה כזו, זה מפסיק ברגע שהרכב מגיע להילוך 3 (ניסיתי לכבות את המזגן אבל זה לא הפסיק את הרעש), על מה זה יכול להעיד לדעתכם? תודה לעונים.

פורסם
Just now, itamarg כתב:

למה להכניס ראש בריא למיטה חולה? אנחנו מדברים פה על רכב בן 12 ולא מעט ק"מ. 

כי לצערי התקציב שלי לא מאפשר לי לקנות משהו עם שנתון מתקדם יותר ופחות ק"מ

פורסם (נערך)
Just now, itamarg כתב:

מה התקציב? כמה דורשים על הרכב?. 

התקציב עד 15 אלף והםדרשו במקור 14 אלף, הורדתי אותם ל12.500

עריכה אחרונה על ידי yairzar
פורסם
לפני 5 דקות, itamarg כתב:

למה להכניס ראש בריא למיטה חולה? אנחנו מדברים פה על רכב בן 12 ולא מעט ק"מ. 

קילומטראז' סביר לגיל הרכב. 15 אלף ק"מ בשנה בממוצע. סביר לגמרי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

מצאתי סרטון ביוטיוב שיכול להמחיש את הרעש ששמעתי, שימו לב לרעש השריקה המשני

פורסם (נערך)

אמנם לא נסעתי בSX4 עם גיר רציף, אבל נהגתי על כמה מכוניות עם גיר רציף ,  ולחלקם יש יללה דומה תחת מאמץ. יש סיכוי שככה זה , אבל צריך לנהוג בעוד רכב כזה כדי להכיר את הרעש ולדעת אם זה סטנדרטי או לא. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

בעיה בגיר... באינטרנט מצאתי מידע שזה יכול להיות החלפת שמן גיר אבל יכול להיות גם שיפוץ גיר.
לדעתי תוותר על הרכב ותתקדם לרכב הבא בדיקה של העניין (דיאגנוסטיקה) כנראה תעלה כסף ואם לא תעלה גם לא תהיה 100%.

פורסם
לפני 1 דקה, Gavrik כתב:

בעיה בגיר... באינטרנט מצאתי מידע שזה יכול להיות החלפת שמן גיר אבל יכול להיות גם שיפוץ גיר.
לדעתי תוותר על הרכב ותתקדם לרכב הבא בדיקה של העניין (דיאגנוסטיקה) כנראה תעלה כסף ואם לא תעלה גם לא תהיה 100%.

הבעלים החליף שמן גיר לאחרונה, מעניין מאוד למה ואם יש קשר לרעש הזה.

בכל אופן, נראה לי שאוותר על הרכב ואמשיך לחפש (למרות שזה מעייף חח)

פורסם (נערך)

אז הסיפור נראה דיי ברור.
הגיר התחיל לעשות רעשים ולסמן שהוא לקראת סוף חייו. הבעלים הלך למוסך שהמליצו לו לנסות להחליף שמן גיר לראות אם הבעיה בגיר או בשמן ואחרי שהחלפת השמן לא עזרה הם הגיעו למסכנה שהגיר צריך שיפוץ ועכשיו הוא מנסה להעיף את הרכב כדי לא לשפץ גיר.

אני מהמר שזה הסיפור עם הרכב הזה

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, Gavrik כתב:

אז הסיפור נראה דיי ברור.
הגיר התחיל לעשות רעשים ולסמן שהוא לקראת סוף חייו. הבעלים הלך למוסך שהמליצו לו לנסות להחליף שמן גיר לראות אם הבעיה בגיר או בשמן ואחרי שהחלפת השמן לא עזרה הם הגיעו למסכנה שהגיר צריך שיפוץ ועכשיו הוא מנסה להעיף את הרכב כדי לא לשפץ גיר.

אני מהמר שזה הסיפור עם הרכב הזה

נשמע הגיוני, זה גם מה שעלה לי לראש ברגע שהוא סיפר על החלפת שמן גיר.

פורסם (נערך)

לוקח את דבריי חזרה, וגם הסרטון לא רלוונטי, כי הוא מתייחס לגיר רציף ולכן לא רלוונטי, בSX4 מ2008 יש גיר אוטומטי עם ארבע הילוכים. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, yoav911gt2 כתב:

לוקח את דבריי חזרה, וגם הסרטון לא רלוונטי, כי הוא מתייחס לגיר רציף ולכן לא רלוונטי, בSX4 מ2008 יש גיר אוטומטי עם ארבע הילוכים. 

הרעש בסרטון זהה לרעש ששמעתי היום למרות שמדובר בסוג אחר של הילוכים, לא אמרתיה שזה אותו רכב.

פורסם (נערך)
לפני 51 דקות, yoav911gt2 כתב:

אמנם לא נסעתי בSX4 עם גיר רציף, אבל נהגתי על כמה מכוניות עם גיר רציף ,  ולחלקם יש יללה דומה תחת מאמץ. יש סיכוי שככה זה , אבל צריך לנהוג בעוד רכב כזה כדי להכיר את הרעש ולדעת אם זה סטנדרטי או לא. 

ל-SX4 גיר פלנטרי 4 מצבים. הרציף הגיע ב-2013 עם הקרוסאובר ונעלם ב-2017 עם הופעת גרסת הטורבו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...