Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

הרדיאטור של ה 309 צריך החלפה. 

איתרתי רדיאטור משומש, שנחזה להיות סהכ בסדר. 

רוצה לקחת אותו לשיפוץ אצל בעל מקצוע. 

אשמח להמלצות מנסיון. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

סופר רדיאטור ביהוד. עשיתי אצלו עבודה על האגזוז לא רדיאטור, אבל באותו זמן  היו לו מלא שיחות עם שאלות על תיקוני רדיאטורים. אני הייתי מרוצה, עשה עבודה נקיה ומסודרת על הפונטו, גישה נכונה של לעשות מה שצריך לא לחפף ולקמבן אז אני חושב שאפשר לסמוך עליו גם ברדיאטורים.

• אהבתי 1

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם (נערך)

בלוד באזור הרכבת יש פטריק רדיאטורים מקצועי ובמחירים נוחים, החליף לי דוד עליון ותחתון והעביר חוטר נסעתי במשך שנתיים שלוש עד המכירה ללא שום בעיה.

‭053-5788888‬

עריכה אחרונה על ידי elad11
  • אהבתי 1
פורסם

במחירים של היום אם יש בעיה,עדיף להחליף לרדיאטור תחליפי חדש.

תיקון של הישן ומחר תתחיל נזילה ממקום אחר -חבל על ההשקעה.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 11 שעות, colauti 9 כתב:

במחירים של היום אם יש בעיה,עדיף להחליף לרדיאטור תחליפי חדש.

תיקון של הישן ומחר תתחיל נזילה ממקום אחר -חבל על ההשקעה.

לא שאלתי מה עדיף. שאלתי שאלה ברורה - המלצה למישהו שמשפץ רדיאטורים מנסיון. זהו. 

לפני 13 שעות, elad11 כתב:

בלוד באזור הרכבת יש פטריק רדיאטורים מקצועי ובמחירים נוחים, החליף לי דוד עליון ותחתון והעביר חוטר נסעתי במשך שנתיים שלוש עד המכירה ללא שום בעיה.

‭053-5788888‬

פטריק סגר את העסק.

ממשיכים לחפש. על העסק ביהוד קיבלתי גם דיס-המלצות אז אני אוותר כרגע. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

שם טוב רדיאטורים ואגזוזים בת"א.

אומנם טיפל לי בסעפת ולא ברדיאטור, אבל היה מקצועי, שרותי וביקש מחיר הוגן.

אגב, למה מתעקש על שיפוץ ולא חדש תחליפי?

פורסם

נכון לרגע זה עוד לא מצאתי בארץ רדיאטור חדש ל 309. 

לשעבר:

פורסם
סופר רדיאטור ביהוד. עשיתי אצלו עבודה על האגזוז לא רדיאטור, אבל באותו זמן  היו לו מלא שיחות עם שאלות על תיקוני רדיאטורים. אני הייתי מרוצה, עשה עבודה נקיה ומסודרת על הפונטו, גישה נכונה של לעשות מה שצריך לא לחפף ולקמבן אז אני חושב שאפשר לסמוך עליו גם ברדיאטורים.
לא מתקרב אליו גם עם מקל. מניסיון של כמה ביקורים לפני שנים רבות. פות"ש בדקת את אמרד רדיאטורים ברחוב השלושה ת"א?
פורסם

+ ל

לפני 4 שעות, רפי לין כתב:

שמואליק (גונגה) שנמצא בתוך "אמרד",

רח' השלושה 1 ת"א (יד אליהו), טל' 054-6607095.

(שים לב שם גם לפסלים שהוא יוצר).

בהצלחה ובברכה  -  רפי לין

מחזק את ההמלצה.

פורסם

מצטרף להמלצה של רפי, הוא היה הוגן איתי לגבי הרדיאטור ב204, אמר שעלות תיקון תהיה יקרה מאוד (אולי יותר מייבוא חדש מחו"ל), ומכר לי בכמה גרושים נוזל איטום של WURTH, ניסיתי אותו אתמול בשעה טובה, כמעט שנה אחרי, והוא עובד מצויין.

אגב, מאוד קשה למצוא רדיאטורים לרכבים ישנים, לא יודע אם רק צרפתיות, בטח לא בארץ...

פורסם

תודה על ההמלצה.

כרגע הרדיאטור נמצא אצל מישהו ליד העבודה שלי בלוד לבדיקה, ניקוי ותיקון של מה שצריך. יחזור היום.

את הרדיאטור שאפרק מהרכב אמסור לשמוליק לשיפוץ, וכך יהיה לי במחסן החלפים גם רדיאטור תקין ספייר. 

לשעבר:

• תוכן חדש...