Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

אחרי מסע שכנועים מפרך אשתי החליטה לכבוש את זעמה הפנימי ולאפשר לי לבדוק ובעז"ה גם לקנות פיג'ו 208 ידני (דיזל).

לא נהגתי על דיזל מעולם ולא נהגתי על ידני מאז שהוצאתי רשיון (14 שנה. הוצאתי בגיל 20).

אז ככה - הכלה עם 90 אלף קילומטר. 2016. בתקווה שמורה למופת (המוכר רוסי אז זה כבר מעלה את הסיכוי לרכב שמור בעשרות אחוזים).

לא שמעו או נתקלו בבעיה במיכל אוריאה, מה שאומר שזה כנראה יקרה בקדנציה שלי. 

קניתי כבר 6-7 רכבים בחיי אבל הפעם כיוון שאני לא מכיר לא את הדגם, לא את המנוע ולא נסעתי על ידני עידנים (הדליקו אותי פה עם הרכב הזה! פה!) יש לי כמה שאלות ממש על גבול הבושה :) 

שאלותיי למומחים:

1. יש לי דרך לבדוק אולי עשו להם "ריקול שקט" למיכל אוראה ויש שם במקרה את החדש? זה בכלל קורה ב- 208? האם זה דיל ברייקר ובכלל לא ללכת לראות או לקחת ריזיקה ומקסימום לטפל בלובינסקי בינתיים עד שתקרה לי התקלה ובתקווה לקבל טיפול חינם לנושא?
  2. אנחנו נפגשים בשלישי באיזור טדי בירושלים - יש מכוני בדיקה מומלצים באיזור? איזה דברים הם כסת"חים ידועים של מכונים ולאיזה ממש לשים לב? כנראה שאם יהיו כמות נאה של איקסים אני אפרסם פה בכל מקרה התייעצות נפרדת.
  3. אני מעדיף שעד שאני אקנה את הרכב אני לא ממש אנהג עליו (נו, לא נעים לי להתגלח על האוטו כשאין לי רבע מושג איך נוהגים בידני - אני אצטרך להתאמן איזה רבע שעה בחניון לפני שאני אקח אותו הבית אם הכל יסתדר) - למה לשים לב בתור נווט? אני כמובן אלחץ על הקלאץ' ואוודא "חמאתיות" - יש עוד דברים שאפשר לבדוק בלי ממש להיות הנהג?
  4. מה לשאול \ לבדוק \ לוודא עוד ברכב? כמה זה קריטי לדעת אם הוא טיפל רק במורשים או במוסכי מומחים?

תודה רבה! אשתי אומרת שאני מתלהב כמו ילד שמחכה לצעצוע חדש. אין לה מושג כמה היא צודקת..

פורסם

אין ריקול שקט למיכל אוקיאה, מחליפים כשיש תקלה.

תבדוק שיש תיעוד טיפולים מלא כל 15.000, רצוי מאוד במורשה יבואן.

תעבור אל הסטוריית טיפולים, האם חוץ מטיפולים רגילים היה עוד משהו?

פורסם (נערך)

מכוני בדיקה שאני יכול להמליץ לך בירושלים:

- מממ,  אזור תעשיה תלפיות, התעשייה 14, ירושלים

- דיננומטר, הסדנא 13, ירושלים

שניהם באזור התעשיה בתלפיות במרחק של דקה נסיעה אחד מהשני. אישית אני חושב שמממ מאד רצינים, פעם אחרונה שלקחתי לשם רכב כמוכר הם עשו בדיקה מאד מקיפה.

עריכה אחרונה על ידי motizkn

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 8 שעות, ben.pere כתב:

אז ככה - הכלה עם 90 אלף קילומטר. 2016. בתקווה שמורה למופת (המוכר רוסי אז זה כבר מעלה את הסיכוי לרכב שמור בעשרות אחוזים).

אישית אני מכיר לפחות 3 רוסים שלא שומרים על הרכב שלהם, לא יודע - להסתמך על מוצא של מוכר לרכישת רכב זה תמיד רעיון רע(וגם קצת לא פוליטקלי קורקט).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

חחחחחחחחח אמרתי את זה כדי לתת כבוד לרוסים. אני גדלתי בכרמיאל - עיר קולטת עלייה - וכל רכב מצוחצח ומתוחזק על הכביש תמיד היה של רוסים (אני לא רוסי). ממש היתה אחווה של רוסים ששוטפים את הרכבים שלהם בשבת..

זה לא מדע מדוייק אבל זה הימור סטטיסטי טוב ובינתיים זה עובד לי יופי - קצת כמו כשרואים מישהו נוהג גרוע ומניחים שהוא זה בעצם היא (ואם זה בבין הזמנים אז סיכוי גבוה שגם אברך צעיר) או שרואים מישהו שבקושי נוסע ומניחים שזה קשיש.

שוב - זה חצי בצחוק ובעליל לא אמור לפגוע.. אגב האבא (בעל הרכב) נתן את הרכב לילד והוא אמר לי "אבל אל תדאג, הוא מתחזק את הרכב כמוני.." וזה הרגיע אותי אבל לילד כבר אין שם רוסי אז.. נו.. בואו נקווה לטוב :D

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...