Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב-15-16K לנער בן 17

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוך הבא לפורום!

1. רישיון כבר קיבלת?

2. האם הרישיון הוא על מכונית עם גיר רגיל או אוטומטית?

3. האם לקחת בחשבון עלויות ביטוח ותיקונים?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במידה והתשובה לשאלותיו של ZVIT היא "כן" יש לי מנסיון העבר כמה המלצות:

מבחינת ביטוח, ככל שהרכב יותר מתקדם בשנות ויש מערכות בטיחות- הביטוח לנהג חדש צעיר יותר זול

רכב זול בתקציבך עדיף שיהיה מיני- ג"כ מוזיל ביטוח וגם יש בשוק הרבה זולים ( לדוגמא שברולט ספארק)

המלצה שלי ביטוח חובה בשלמה סיקסט חפש בגוגל "שווקים פיננסים"

וביטוח צד ג' בביטוח ישיר ( הזולים לנהג חדש בתחום זה)

משתדל לעזור

פורסם

החופש הגדול מתחיל עכשיו... 3 2 1 ו..

נהג מתחיל ורכב חזק.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אל תשכח שעד 2006 31/12 היה ילד בן 16.5 שעבר טסט עולה לכביש עם רשיון חדש דנדש אפילו עם "לנד קרוזר"

אלא שאח"כ המחוקק חייב מלווה.. 

בקיצ'ר הבחור השקיע ועבר טסט תפרגן לו לנהוג כמובן בזהירות..

זה התקופה שהכי בוער לו לנהוג ולקצור את פירות עמלו!

שמור מרחק מרכב עם שלט "נהג חדש" אבל הכביש שייך לכולם, כן, גם להם..

• אהבתי 1

משתדל לעזור

פורסם

@המחליף ההערה שלי היא "רכב חזק"

נהג חדש/מתחיל, במחילה מכבודו ושאר הקדמות, רצוי שיצבור ניסיון בכביש הציבורי לפני "חזק" . גם יונדאי i10 יעשה את העבודה. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הבנתי צודק גם אני התחלתי עם מיני בנפח 1200 בלבד

אבל הכל תלוי במידת הזהירות של הנהג בכל מקרה

לפני 2 דקות, zaf כתב:

ההערה שלי היא "רכב חזק"

משתדל לעזור

פורסם
לפני 5 דקות, המחליף כתב:

הבנתי צודק גם אני התחלתי עם מיני בנפח 1200 בלבד

אבל הכל תלוי במידת הזהירות של הנהג בכל מקרה

אני קצת סקפטי לגבי מידת הזהירות של נהג צעיר מאד וחדש עם רכב משלו (לא של אבא ואמא שישמרו עליו). אני מוקף בכאלה לאחרונה באזור מגוריי והזהירות מהם והלאה. (טלפון, חברים ומוזיקה רועשת לפני הכל) 

• אהבתי 1

פורסם
Just now, zaf כתב:

והזהירות מהם והלאה. (טלפון, חברים ומוזיקה רועשת לפני הכל) 

הטלפון לצערי הוא רעה חולה בכל שכבת גיל לאו דווקא צעירים

פעם היתה לי כמעט תאונה עקב סטייה של רכב מסמס!

אכן צריך להשקיע יותר בחינוך לשמירה והכרה בערך החיים.

אבל כאשר נוהג עם מלווה אחראי אין סיבה לחשש

משתדל לעזור

פורסם
לפני 51 דקות, zvit כתב:

ברוך הבא לפורום!

1. רישיון כבר קיבלת?

2. האם הרישיון הוא על מכונית עם גיר רגיל או אוטומטית?

3. האם לקחת בחשבון עלויות ביטוח ותיקונים?

1. כן

2. רגיל

3. כן

לפני 28 דקות, zaf כתב:

@המחליף ההערה שלי היא "רכב חזק"

נהג חדש/מתחיל, במחילה מכבודו ושאר הקדמות, רצוי שיצבור ניסיון בכביש הציבורי לפני "חזק" . גם יונדאי i10 יעשה את העבודה. 

אני יודע לנהוג. עשיתי קורס נהיגה ספורטיבית על ניסאן z370

לפני 42 דקות, המחליף כתב:

במידה והתשובה לשאלותיו של ZVIT היא "כן" יש לי מנסיון העבר כמה המלצות:

מבחינת ביטוח, ככל שהרכב יותר מתקדם בשנות ויש מערכות בטיחות- הביטוח לנהג חדש צעיר יותר זול

רכב זול בתקציבך עדיף שיהיה מיני- ג"כ מוזיל ביטוח וגם יש בשוק הרבה זולים ( לדוגמא שברולט ספארק)

המלצה שלי ביטוח חובה בשלמה סיקסט חפש בגוגל "שווקים פיננסים"

וביטוח צד ג' בביטוח ישיר ( הזולים לנהג חדש בתחום זה)

אני מחפש רכב חזק יחסית לא ממש אכפת לי אם זה יבוא על חשבון מחיר של ביטוח

פורסם

לא תוכל באמת לקנות רכב ״חזק״ בתקציב הזה, בטח לא משהו אמין יחסית.

ממליץ מאוד להתחיל עם רכב יחסית פשוט, עם גיר ידני שגם לא יקרע אותך בעלויות האחזקה וגם יספק לך הנאה מנהיגה (הנאה מנהיגה לא חייבת להיות רק מרכב חזק שמאיץ מהר מ-0 ל100).

בכל מקרה הייתי מתמקד מלחפש סקודה פאביה, פולקסווגן פולו / גולף, סיאט איביזה ידניות בלבד, כל הרכבים הללו יחסית אמינים ולדעתי מהווים אחלה רכב ראשון ללמוד עליו.

אני במצבך לפני כמה שנים קניתי גולף 1.6 ידנית, נהנתי ממנה מאוד במשך כמה שנים ואני חושב שזה היה רכב ממש מעולה ללמוד עליו.

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם
לפני 7 דקות, shakedi כתב:

בכל מקרה הייתי מתמקד מלחפש סקודה פאביה

ברכבים בסגנון הזה הבחור יוכל למצוא טורבו דיזל שתתן לו עוצמת ביצועים טובה (למשל פאביה ספייס) וכושר סחיבה

משתדל לעזור

פורסם

דודג' ניטרו! 

רכב חזק, הנעה אחורית - נכנס בתקציב. 

מה יקרה אחרי יומיים? כנראה יפשוט רגל רק מהוצאות הדלק, לא מדבר בכלל על תחזוקה ואם לקחת בחשבון שמדובר בג'יפ ליברטי נטולת הילוך כוח - אם ישאר על ארבעת הגלגלים זה נס. 

אם להיות רציני - כל רכב בתקציב הזה שהוא גם "חזק" יגרור הוצאות לא קטנות של אחזקה וזה מבלי לדבר על צריכת דלק של רכב "חזק".

השאלה רק מה זה רכב חזק? כי אם B4 מהדור של עד 2008 בערך נחשב - זו יכולה להיות אופציה נהדרת. 

מאזדה 6 עם מנוע 2.3 (בהצלחה למצוא אחת) 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...