Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עומדת בפני האפשרות לבחור רכב מטעם העבודה. חוזה הליסינג הוא לשלוש שנים, כך שהשיקולים של חיסכון בדלק תיקונים וכו׳ לא רלוונטיים.

ישנם מספר רכבים מוצעים לבחירה והדגמים האחרונים שמעניינים אותי הם הרכבים הבאים:

1. לקסוס c200 רמת גימור executive

2. טויוטה קורולה chr

3. טויוטה קורולה sun

4. טויוטה קורולה excite

הלקסוס מעט יקרה מהאחרות אפשר לומר בסכום זניח.

אציין שיש לי אייפון והיעדר ה car play בלקסוס הוא חיסרון משמעותי, בנסיעת המבחן על הלקסוס נדהמתי מרמת הגימור ואיכות החומר למרות הדגם הפשוט (שהפסיקו לייצר), אני יודע שהטויוטות מאוד מוצלחות ובטוחות, והקורולה נראית כמו בחירה נכונה, הלקסוס נראית מאוד יפה מבחוץ ומבפנים, המושבים מאוד נוחים, מעט צפופה מאחורה, כמובן היברידית.

למישהו יש מה לומר על זה? מה דעתכם? מה כדאי לבחור?

תודה מראש

תמיר

פורסם

כולם פחות או יותר משתמשים באותו מנוע וגיר 1.8 היברידי גיר רציף , הCHR (הוא לא קורולה) בעל המושב האחורי המרווח ביותר אבל גם הקלסטרופובי ביותר עקב קו חלונות צר.

הקורולה סאן לדעתי תהיה הכי פחות מאובזרת.

לא יודע לגבי תאימות לקארפליי בקורולות, כשהשיקו אותן לא היה. בCHR זה הגיע רק במתיחת הפנים.

פורסם

אני לא בטוח שבקורולה יש אפל קר פליי.

תוודא.

אני יודע שיש ברמת גימור הגבוהה בלבד.

גם אצלי זה ביג no no

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

בקורולה סטיישן והאצ'בק יש מערכת מקורית עם אנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי בכל הגרסאות.

בסדאן מערכת בהתקנה מקומית ללא אנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי למעט הלימיטד שמגיעה עם מערכת מקורית כמו בסטיישן וההאצ'ב'ק.

פורסם

מעדיף לקסוס בלי אנדרואיד על פני קורולה או chr עם. 

בדוק את המולטימדיה של הלקסוס, אולי יש שם ניווט מובנה ובלוטוס. 

היא הרבה יותר איכותית ונעימה מהטויוטה. עד כדי כך שההשוואה נשמעת לי מוזרה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני לא רואה עדיפות ללקסוס. מדובר בדגם מיושן, הרכב צפוף וגם לא נאה במיוחד.

קורולה האצ'בק מרגישה מודרנית יותר, מאובזרת היטב, איכות תא הנוסעים לגמרי בסדר והעיצוב החיצוני נאה באופן משמעותי.

כנ"ל לגבי CHR מול הלקסוס.

פורסם

איכות החומרים, ובעיקר בידוד הרעשים בקורולה, לא ברמה של הלקסוס המיושנת. 

נסעתי היום בקורולה מונית חדשה ומפוארת (עם סאנרוף!) והיא באמת הפתיעה לטובה בנושא הנוחות. אבל רמת הרעש לא ממש בליגה העליונה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם אתה נוסע בעיקר לבד או בזוג, קח את הלקסוס. קורולה יש להמון- לקסוס לא.

בטוח יש פתרונות לחיבור אייפון למערכת, גש למרכז שירות של לקסוס ותברר עם הלקוחות. יפה שבליסינג מציעים לקסוס, זו התקדמות.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...