Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Results - Qualifying

Gilgul
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1 V.ross 1:39.419

2 S.Gibernau 1:39.915

3 M.Melandri 1:40.179

4 N.Hayden 1:40.465

רוסי הזה פשוט לא אנושי....מרגיז אותי כמה שהוא טוב :x

פורסם

בעונה הקודמת אהדתי אותו .כרגע נראה לי שאני אתעצבן כל פעם שהוא יוביל .

אני צריך אוביקט הערצה אחר.אולי נאקאנו על הקואסקי .

Dead but dreaming

פורסם

מלנדרי הוא הפתעה הכי גדולה. כמו כן גם נאקנו, והיידן.

אני אומר ג'יברנאו מפסיד גם לרוסי וגם להידן השנה.

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

עסקים משדרים כרגיל:hihi: , רוסי הולך גם השנה לפצוע להם את החצוצרה:crazyeyes .

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
עסקים משדרים כרגיל:hihi: , רוסי הולך גם השנה לפצוע להם את החצוצרה:crazyeyes .

!!!!!!go

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ומה עם המקום החמישי בדירוג??

אני רוצה לדעת איפה אני עומד פחות או יותר מבחינת הניחושים שלי:biglaugh:.

****** עריכה ********

לא משנה גיליתי והוא לא טוב:? .

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

מתי מתעדכנת הטבלה של הניקוד במשחק של פול גז? למרות שלא הלך לי טוב ובהתחלה שמתי על נאקאנו אבל שלשום שיניתי איזה באסה:|

פורסם
מתי מתעדכנת הטבלה של הניקוד במשחק של פול גז? למרות שלא הלך לי טוב ובהתחלה שמתי על נאקאנו אבל שלשום שיניתי איזה באסה:|

ההימורים הם על המירוץ לא על מקצי הדירוג.

פורסם

נראה לי שכול הימור על רוכב אחר מרוסי או סאטה ג'יברנאו יהי בעל סיכוים מאוד מאוד נמוכים.

ומרגע זה אני אוהד את נאקאנו ואליסון .

Dead but dreaming

• תוכן חדש...