Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 600

mike77
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ! שמי מייק ולאחרונה קניתי פיאט 600 שנת 67 .

יש לי קצת בעיה באיתור חלקים לרכב.. למשל עשיתי

לו טיפול ולא הצלחתי להשיג פילטר אויר .. מישהו אולי יודע איפה אפשר להשיג אפילו משהו תחליפי אולי , או אולי אפשר לשים פילטר פתוח ... אשמח לתשובה בהקדם תודה .

פורסם

מייק,

הבעייה העיקרית באחזקת פיאט 600, היא שהמכונית נעלמה כמעט לחלוטין מהכבישים, כולל בארץ

מוצאה, איטליה. וזאת להבדיל מאחותה, ה- 500. כתוצאה מכך, זמינות החלקים אפסית. אני לא מתייחס לזמינות החלקים בארץ (אפס?) אלא בחו"ל.

אפשרויות:

1. יש מספר ספקים בגרמניה ואיטליה בעיקר שמחזיקים חלקים ל- 600. אני ממליץ בחום על H&N:

http://www.fiat124spider.de/

(אין טעות בכתובת...)

2. בביקור ביוגוסלביה לשעבר, אתה יכול לקנות סטוק של חלקים עבור ה- 600 שלך, שיוצרה שם

בשם זאסטאבה 750, ועדיין נוסעת שם באלפים.

3. אני לא בטוח לגבי מידת ההתאמה, אבל חלקים של פיאט 850 ו- 133 יכולים להתאים לך.

בשרשור תוכל למצוא 133 למכירה לחלקים.

:turn-l:
פורסם

איך נראה הפילטר אולי אני יכל לעזור לך שלח לי תמונה ותן לי יום לבדוק

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
מייק,

הבעייה העיקרית באחזקת פיאט 600, היא שהמכונית נעלמה כמעט לחלוטין מהכבישים, כולל בארץ

מוצאה, איטליה. וזאת להבדיל מאחותה, ה- 500. כתוצאה מכך, זמינות החלקים אפסית. אני לא מתייחס לזמינות החלקים בארץ (אפס?) אלא בחו"ל.

אפשרויות:

1. יש מספר ספקים בגרמניה ואיטליה בעיקר שמחזיקים חלקים ל- 600. אני ממליץ בחום על H&N:

(אין טעות בכתובת...)

2. בביקור ביוגוסלביה לשעבר, אתה יכול לקנות סטוק של חלקים עבור ה- 600 שלך, שיוצרה שם

אין שום בעיה להשיג כמעט כול חלק של פיאט 600 בארץ .ואים לא אורגינאלי אז חלופי.

בפיאט 600 המנוע וכול המכאניקה פשוטים מאוד ובסיסיים מאוד .

הרכב פשוט וקל מאוד לתחזוקה.

לגביי כמות ה-600 וה- 500 בארץ כמעט אותה כמות.

לצערי חבל שאין מספיק...

""עדיף לברר לפני שרושמים דברים לא נכונים""

להשתמע

ירון

להשתמע

פורסם

יש לך פתיל קצר, מה?

על עובדות אני לא מתווכח.

חפש בגוגל את מספר הספקים של חלקי פיאט 500, ועכשיו של 600.

הסתובב שעה אחת ברומא ותספור את מספר ה- 500 ו - 600 שתמצא.

קרא ב- Practical classics מה יש להם לומר על זמינות החלקים של שני הדגמים.

יש לי נסיון ארוך שנים עם שני הדגמים, אז אני ממש לא צריך "לברר". ואני עומד מאחורי

כל הדברים שאמרתי.

פורסם

יש פיאט 600 לחלקים בלבד אצל חבר מועדון באזור השרון. אני בטוח שישמח אם תיקח אותה במחיר סמלי.

אל תצפה לגדולות ונצורות כי היא במצב די סופני, אבל אפשר לפרק ממנה פה ושם דברים שיכולים להיות שימושיים. צור קשר בה"פ אם אתה מעונין ואתן לך את הטלפון שלו.

נמרוד

פורסם

תבוא לשוק עתיק עם אוטו גדול, שיספיק לכל החלקים של ה- 600 שתקנה...

נזכרתי: תקרא שוב את השרשור הדביק "בצידי הדרכים" - מוזכרת בו פיאט 500,

שהתבררה כ- 600, ליד רחובות, ליד אחד מגני האירועים. המכונית שלמה,

לחלקים בלבד, ונטושה בשדה.

בהצלחה!

פורסם
מייק,

אפשרויות:

(אין טעות בכתובת...)

הי,

למה התכוון המשורר "וזאת להבדיל מאחותה, ה- 500" - ?

היכן ייצרו את ה500 ?

תודה

פורד פריפקט 1949 - מרצדס 280 SE 4.5 בסיאטל - נמכרה פיאט 500 1969 עדיין שלי בישראל. אתר של מבצעים מדהימים בארה"ב http://www.ineverpayretail.com

לפני שקונים בארה"ב משהו ... חובה להיכנס.

פורסם

זאות לא במקרה ה600 של ירון מהפורום שניסה למכור אותה לבית חם

מה כבר יש תקלות ובעית מציאת חלקים

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם
הי,

למה התכוון המשורר "וזאת להבדיל מאחותה, ה- 500" - ?

היכן ייצרו את ה500 ?

תודה

סליחה על התחביר המורכב. גם ה- 500 וגם ה- 600 יוצרו באיטליה (ה- 500 יוצרה אח"כ גם בפולין,

ה- 600 יוצרה גם ביוגוסלביה וע"י סיאט). ההבדל הוא שה- 600 נעלמה מהכבישים, בעוד ה- 500

נפוצה מאוד גם היום. התוצאה היא שקשה להשיג חלקים ל-600, וזאת בניגוד ל - 500, לה יש

מצאי מרשים, במחירים סבירים מאוד יחסית.

פורסם
סליחה על התחביר המורכב. גם ה- 500 וגם ה- 600 יוצרו באיטליה (ה- 500 יוצרה אח"כ גם בפולין,

ה- 600 יוצרה גם ביוגוסלביה וע"י סיאט). ההבדל הוא שה- 600 נעלמה מהכבישים, בעוד ה- 500

נפוצה מאוד גם היום. התוצאה היא שקשה להשיג חלקים ל-600, וזאת בניגוד ל - 500, לה יש

מצאי מרשים, במחירים סבירים מאוד יחסית.

תודה על ההסבר

האם המצאי המרשים קיים גם בארץ ? אם כן היכן ?

תודה

פורד פריפקט 1949 - מרצדס 280 SE 4.5 בסיאטל - נמכרה פיאט 500 1969 עדיין שלי בישראל. אתר של מבצעים מדהימים בארה"ב http://www.ineverpayretail.com

לפני שקונים בארה"ב משהו ... חובה להיכנס.

פורסם

בתור מי שמחזיק רכב זה למעלה משמונה שנים אומר כי דרך ebay תוכל למצוא כמעט כל חלק מעבר לכך כל מוסך באיטליה מחזיק עדיין חלקים ויש סוחר בשם richambio באנגליה שיכול להשיג לך כל חלק מאיטליה זו רק שאלה של עלויות שתרצה להשקיע

• תוכן חדש...