Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים

היום ממש הופתעתי במכון רישוי, כשביקשו ממני 70 ש"ח עבור החלפת לוחית.

נשמע לי מחיר מופקע לחלוטין, עוד מעט לוחית אחת תעלה כמו ביצוע טסט עצמו!

אז איפה אפשר לעשות לוחית במחיר שפוי ומה בעצם המחיר הזול ביותר שאפשר להשיג?

פורסם

אחרי כמה שנים שהם עשקו אותנו כל שנה, עכשיו שהם לא יכולים להחליף לוחית כל שנה

אז הם מעלים את המחיר בצורה בוטה. רק חקיקה שתחייב את מכוני הרישוי למחיר קבוע והגיוני

תשנה משהו, כי באמת בקצב הזה נגיע למחיר טסט.

לידיעתי אין לך אפשרות לעשות את זה בשום מקום, מלבד במכון טסטים. מה שאני הייתי עושה כמה שנים 

שידעתי מראש שהם יחליפו לי את הלוחית בכל מצב, הייתי עובר עם טוש שחור עבה, לפעמים עם צבע במידה והיה לי זמין. (עבודה)

פורסם

יש גם מקומות (של אביזרים ומוסכים) עם רשיון להטבעת לוחיות רישוי, תרשום מאיפה אתה.

נתקלתי במקום שלקח למישהו 30 ש״ח ללוחית כי החליף 2 אם אני לא טועה ונתקלתי גם ב-100 ש״ח ללוחית במקום אחר.

ט.ל.ח

פורסם

יש מעט מקומות שיכולים להטביע לוחיות גם מחוץ למכוני טסטים, אני מכיר אחד באיזור תעשיה הישן בנתניה. מחיר נמוך יותר מ 50 ש"ח ללוחית בגודל סטנדרטי לא ראיתי. 

פורסם (נערך)

אני צריך  לוחית קטנה בחיפה, יש הבדל במחיר בין הארוכות לקצרות?

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם
לפני 33 דקות, LPG כתב:

יש גם מקומות (של אביזרים ומוסכים) עם רשיון להטבעת לוחיות רישוי, תרשום מאיפה אתה.

נתקלתי במקום שלקח למישהו 30 ש״ח ללוחית כי החליף 2 אם אני לא טועה ונתקלתי גם ב-100 ש״ח ללוחית במקום אחר.

אני מחיפה, אשמח לקבל הפניה.

גם אם זה 50 ש''ח , אני מעדיף ללכת למקום שהוא לא מכון רישוי, רק כדי לא להיות "לקוח שבוי". ברגע שתהיה תחרות, המחירים יחזרו להיות ראלים. 

אחרת אין לזה סוף.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 2 שעות, gollu כתב:

הי חברים

היום ממש הופתעתי במכון רישוי, כשביקשו ממני 70 ש"ח עבור החלפת לוחית.

נשמע לי מחיר מופקע לחלוטין, עוד מעט לוחית אחת תעלה כמו ביצוע טסט עצמו!

אז איפה אפשר לעשות לוחית במחיר שפוי ומה בעצם המחיר הזול ביותר שאפשר להשיג?

הלוחית בת יותר מ5 שנים? בעקרון יש ללוחית רישוי אחריות ל5 שנים אם זה בגלל צבע דהוי או פגם בייצור צריך לדרוש שיחליפו לפי האחריות

• אהבתי 1
פורסם

חשוב לציין שלפי החוק לוחית רישוי לא יכולה לעקב אישור "עובר" של מבחן הרישוי, ניתן לגשת לרב בוחן ולבקש לעבור עם הלוחיות הקיימות, לאחר מכן הוא מחתים חותמת בגב רשיון הרכב שמצהירה שנאמר לבעל הרכב שהלוחית לא תקינה ויש לו 48 שעות להחליף בכל מקום שירצה.

נתקלתי בעבר במכונים שהכשילו סתם לוחיות רישוי, לאחר דין ודברים עם הרב בוחן הוחתמה לי החותמת האמורה לעיל ושוחררתי לדרכי. כמה שנים לאחר מכן באורח פלא הלוחית עברה באותו מכון שהכשיל.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 שעות, tza כתב:

יש הבדל במחיר בין הארוכות לקצרות?

בעקרון, אין הבדל במחיר בין לוחית 'רגילה' ללוחית 'אמריקאית' לבין זו של דו"ג.

• אהבתי 1

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...