Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביטוח שמשות - הרבה חברות ביטוח עובדות עם חברת "אוטוגלס " ( יש להם סניפים בפריסה ארצית).

ההחלפה דרך הביטוח היא לשמשה תחליפית .

תברר מול חברת הביטוח שלך עם איזו חברת זגגות רכב הם בהסכם.

בגדול אתה מגיע לזגג שבהסכם , הוא מקבל אישור מחברת הביטוח שלך ומחליף. אחרי ההדבקה צריך להמתין לפחות 4 שעות עד שאפשר יהיה להזיז את הרכב ( אולי גם יותר זמן ) ואסור לרחוץ שבוע או שבועיים.

אחרי אותם שבועיים אני ממליץ לך לרחוץ את הרכב עם הרבה מים ולראות שאין דליפה פנימה. במידה ויש דליפה, צריך לחזור לאותו הזגג כדי שיבצע שוב את ההדבקה.

החלפתי באוטוגלס סניף ת"א ( רח. המסגר 74 ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ביטוח שמשות הוא "ריידר" על פוליסת הביטוח של הרכב, ואינו חלק אינטגרלי של הפוליסה.

יצא לי להחליף שמשה במסגרת הביטוח,  יותר פעם אחת. מדובר בתהליך פשוט שאינו כרוך בהשתתפות עצמית. לעיתים המקום שמחליף את השמשה יבקש תוספת עבור גומיה או חלקים אחרים שאינם חלק מהשמשה עצמה, אין לי מושג מה כלול בפוליסה ומאחד שהיה מדובר על סכום לא גדול - לא התווכחתי.

אצלי זה היה "אילן זגגות רכב"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...