Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,לאחרונה הכפתור של החיישני רוורס אצלי בהונדה סיויק 2013 הפסיק לעבוד הכוונה היא שיש מנורה צהובה על הלחצן שהיא הפסיקה לעבוד אבל החיישנים עצמם עובדים וכל פעם שאני מניע תאוטו מופיע לי על המסך לבדוק את החיישני רוורס מה יכול להיות הבעיה ?

20200412_094240.jpg

20200412_183435.jpg

20200412_183911.jpg

20200412_183915.jpg

פורסם (נערך)

היי, נתקלתי בסרטון הבא:

https://youtu.be/SMjahol58xY

כל הפתרונות ברשת מסתכמים ב״בורג״ הזה, ייתכן שהבורג הוא הבעיה גם אצלך. הבורג הזה זול מאוד ובמקומך הייתי מזמין ומנסה לפני שהייתי מכניס למוסך.

עריכה: אני יודע שהרכב בסרטון לא בדיוק כמו שלך, אבל בכל רכבי הונדה הכפתור יוצא באותה דרך ויש את אותו ה״בורג״.

עריכה אחרונה על ידי Adani

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

שלום

בסירטון מופיע תקלה עקב נורה שרופה בכפתור,

פה זה שונה,

גש למוסך מורשה הונדה,

יחברו לך מחשב לרכב ויאפסו את התקלה.

פורסם

המנורנ בוודאות לא שרופה כי היא לפעמים נדלקת והיא עובדת יום יומיים עד שעוד פעם זה קורה לי עוד פעם

המנורנ בוודאות לא שרופה כי היא לפעמים נדלקת והיא עובדת יום יומיים עד שעוד פעם זה קורה לי עוד פעם ומאיפה מזמינים תבורג הזה ?

• תוכן חדש...