Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פזיו 3008 שנתונים 2011-2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים

רציתי לשאול את חוות דעתכם לגבי פגיו 3008

ההתבלטויות הן בנושא

1. אמינות טורבו - יש לחבר בעבודה סיטרואן שנת 2009 הוא אמר שטורבו שלו בעיתי והם פטרו את הבעיה במודלים 2016 מש לגבי 3008

אותם בעיות שפתרו אותם אחרי 2016?

2. צריכת דלק מופרזת האם אכן זה נכון?

3. אמינות מנוע 1.6 THP

אשמח לתגובות שלכםם

תודה מראש לכל העונים

עריכה אחרונה על ידי David1000
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חיפוש היה פותר לך את ההתלבטות, מדובר במנוע THP הידוע לשמצה ויש הרבה פוסטים שמתארים את הבעיות שלו. 

מנוע משופר הגיע עם מתיחת הפנים לקראת סוף 2015. 

אין לי מושג לגבי צריכת דלק.

פורסם
בתאריך 25.4.2020 בשעה 14:00, yoav911gt2 כתב:

חיפוש היה פותר לך את ההתלבטות, מדובר במנוע THP הידוע לשמצה ויש הרבה פוסטים שמתארים את הבעיות שלו. 

מנוע משופר הגיע עם מתיחת הפנים לקראת סוף 2015. 

אין לי מושג לגבי צריכת דלק.

איך אני יודע מה היא הגרסה עם המנוע המשופר?

אם טני מחפש לפי שנה זה לא בהכרח אותו מודל

פורסם

אתה צריך לוודא שזה מנוע עם 165 כ"ס ולא 156 כ"ס.

בפיקאסו זה החל מ 2014, ב 3008 (דור ראשון) זה מסוף 2015 כמו שכבר אמרו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

המנוע הבעייתי הוא 1.6 טורבו עם הספק 156 כ"ס שפותח עם ב.מ.וו, אפשר למצוא ברכבים של PSA עד שנת 2015,

על איזה סיטרואן מדובר משנת 2009?  אני שואל, כי לא חושב שמדובר באותו מנוע, לא יודע אם המנוע הזה היה בכלל ב2009.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם
לפני 1 דקה, wildlands2019 כתב:

על איזה סיטרואן מדובר משנת 2009?  אני שואל, כי לא חושב שמדובר באותו מנוע, לא יודע אם המנוע הזה היה בכלל ב2009.

הדגמים הראשונים של ה THP הגיעו עוד ב 2008 ב C4 הרגילה וב 2009 ב C4 פיקאסו. 

אותו מנוע בגדול לפני כל העידכונים והשיפורים שעבר.

• רעיון טוב! 1

פורסם

140 היה איפה שהיה גיר AL4.

איפה שהיה גיר רובוטי או אייסין 6 הילוכים, היה 150-156 כ"ס.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, David1000 כתב:

וה 165 כוח סוס ממש משופר ואמין או שגם לו יש מחלות?

המנוע 165 כ"ס הוכיח את עצמו כאמין מאד, כי למעשה מהמנוע הישן נשאר רק הבלוק,כל השאר הוחלף,אפילו הבוכנות.

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
פורסם
מה עם בעיית הפיח על השסטומים? נפתרה?

בכל מנוע הזרקה ישירה נבנה פיח בשסתומים, זה מכייון שהדלק בהזרקה ישירה לא מגיע דרך השסתומים ולא מנקה אותם. אבל במנוע תקין הפיח נבנה לאט, אולי ב 200 או ב 250 אלף ק"מ ידרש ניקוי פיח.

ב THP 156 הפיח נבנה מהר מאוד בגלל ששרשרת התזמון התארכה ופאזות נתזמון ברחו השסתומים לא נסגרו בזמן וזה גרם להצטברות פיח.

עוד במנוע 156 אחרי עידכון מספר לא יודע מה לשרשרת תזמון, כשהשרשרת הפסיקה להתארך כ"כ מהר, בעיית הפיח הצטמצמה.

פורסם
לפני 18 שעות, gkiler כתב:

מה עם בעיית הפיח על השסטומים? נפתרה?

כל מנועי הזרקה ישירה סובלים מהבעיה הזו, התקנת oil catch can פותרת את הבעיה כמעט לחלוטין.

אגב יש רכבים שמגיעים עם האביזר כבר מהחברה, כשבדקתי את האפשרויות להתקנה אצלי באוטו ועברתי על הצנרת כדי להחליט איזה מכשיר אני קונה ואיפה אתקין אותו גיליתי להפתעתי שישנה גרסה בסיסית כבר מותקנת באוטו ממש לפני הצנרת יניקת אוויר, הפתעה גדולה יותר היתה כשבאתי לרוקן אותו וגיליתי בפנים שמן למרות שהאוטו יצא מטיפול בשבוע שלפני (מסתמן שגם במוסך המרכזי לא מודעים לנוכחות שלו ולא טרחו לרוקן אותו).

מאז עשיתי כ3000 ק"מ וכשפתחתי שוב היו שם 2CC של שמן (חצי כפית).

• תוכן חדש...