Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופנועי URAL בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן היו מספר דגמים בעבר, גם כאלה ללא סירה. יוצרו באחוזים נמוכים יחסית.

לגבי עבירות, כל טרקטורון או כלי side by side לועס את האופנוע העתיק הזה בלי מלח. זה נחמד שיש הנעה לגלל הסירה, זה עוזר להתקדם בשלוליות ובבוץ. אבל עדיין מהלכי מתלה קצרים, הוא כבד מאוד, לא גבוה, לא יציב...

השימוש בו יהיה רק "בשביל הקטע", קשה לי לחשוב על משהו מעבל לזה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 15 שעות, Ahbarony כתב:

היה גם דגם דו גלגלי בדמות אופנוע משטרתי כבד ששימש לצרכי טקסים ולווי אח"מים. זכור לי שהוא נראה די מודרני ורשמי.  

כנראה אתה מתכוון לזה. זה דנייפר, 750 ס"ק עם מנוע באותו מבנה כמו כל הנ"ל אבל פה הוא 55 כ"ס. אופנוע שיטור שיוצר במספרם קטנים ואכן שימש לליווי מצעדים וטקסים.

20161017_160615.thumb.jpg.e6e728f82d07f50524065a8b48af6f72.jpg

20161017_160631.thumb.jpg.876cd992579fab0e0fd1acfa8022cc33.jpg

20161017_160559.thumb.jpg.91197cfd78f94d226568810562c6875c.jpg

פורסם (נערך)

הדגמים האלה עומדים בתקנות יורו 5? או 4?

או שבכלל לא נכמרים באירופה

בעצם לא משנה, אפשר לראות שכן

עריכה אחרונה על ידי FoxLight
פורסם

כמו שכתבתי, 95% מהייצור נמכר למערב: שני שלישי לארה"ב והיתר לאירופה ומדניות אחרות.

יש הזרקת דלק ממוחשבת אז כנראה שכן עומד בתקנים הנדרשים.

פורסם

רוצה לחלוק זיכרון מהילדות,
בשכונה שבה גרתי בבלארוס הייתה חנות למוצרי ספורט, בסגנון של מגה ספורט...
בחנות מכרו כול מיני אביזרי ספורט אבל גם אופנועי Voskhod (זריחה).
בסופי שבוע השכנים שלי היו קושרים לאופנועים האלה חכות ואוהלים והיו יוצאים לדייג ליערות.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

פורסם
בתאריך 11.4.2020 בשעה 11:13, RBRB כתב:

פה גם משלמים מלא וגם לא נהנים משני היתרונות המשמעותיים של אופנוע (פקקים וחניה), הביטוח בטח יהיה קרוב מאוד למחירי ביטוח של אופנועים רגילים.

כמו שכתבת - למשוגעים בלבד.

אתה מתיחס לזה כמו כלי רכב, אבל זה לא - זה צעצוע לעשירים ש"בא להם" צעצוע כזה, לא מעבר.

פורסם

או אופנוע אספנות למי שלא מעוניין בכל הקטע של התעסקות, שיחזור ושיפוץ.

למשל הייתה גרסה מוגבלת URAL Air עם רחפן מקורי מובנה בסירה...מה השימושיות של זה? ברור שאין. אבל מגניב.

Ural_AIR_studio-3-edit.jpg.3cbadfd4d40ce602dfadbf8a11628e7c.jpg

• אהבתי 1

פורסם

אגב, אופנועי סירה נהנים גם מהתעלמות על אכיפת נסיעה בשוליים?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

רוצה לחלוק זיכרון מהילדות,
בשכונה שבה גרתי בבלארוס הייתה חנות למוצרי ספורט, בסגנון של מגה ספורט...
בחנות מכרו כול מיני אביזרי ספורט אבל גם אופנועי Voskhod (זריחה).
בסופי שבוע השכנים שלי היו קושרים לאופנועים האלה חכות ואוהלים והיו יוצאים לדייג ליערות.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

כל הקטנועים שלא דרשו רישיון וגם זכור לי שחלק מאופנועים נמכרו בחניויות ספורט ונמכרו בארגזי עץ כאלה.
פורסם
לפני 33 דקות, Ahbarony כתב:

חלק מאופנועים נמכרו בחניויות ספורט ונמכרו בארגזי עץ כאלה

יש אנשים שלא פתחו את הארגזים עד היום 😃

DSCF1997.JPG.4da35f0f416dda4aeca2be09f72dc0bd.JPG

פורסם
לפני 12 שעות, Fazer כתב:

אתה מתיחס לזה כמו כלי רכב, אבל זה לא - זה צעצוע לעשירים ש"בא להם" צעצוע כזה, לא מעבר.

אני מנסה לדמיין ערס עם כסף שקונה את זה בנוסף לב.מ.וו. X7 שיש לו בחניה, ולא מצליח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אופנוע הרלי בלי סירה אתה מדמיין שם? גם לא.

בדיוק בימי הקורונה ראיתי בארץ על כביש 4 לכיוון צפון URAL כזה עם לוחית גרמנית. רוכב מבוגר (עד כמה שאפשר היה לראות)  והאישה בסירה. עמוס במלא ציוד, נסע במהירות 80-90 בערך. מכל נקודת מבט הגיונית זה תענוג מאוד קטן לעשות טיול בין יבשתי עם אופנוע כזה אבל יש אנשים שאוהבים את זה. 

• תוכן חדש...