Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני שבועיים צמיגים חדשים (שנת ייצור 0619), לפני הרכישה ביקשתי במפורש צמיגים של Good Year (באופן כללי הרעיון הוא להמנע מצמיגים חרא) מבעל המקום והוא בבטחון מוחלט ענה "בטח שיש!".

כשבוע נסעתי עם תחושה שהרכב ממש לא מתנהג כמו שאני מכיר ורגיל ונוטה לאבד אחיזה "סתם ככה".

אני נוסע עם אותו דגם של Good Year כבר כ-3.5 שנים, ואף פעם לא חוויתי את התופעה הזאת בצורה קיצונית כמו עם הצמיגים החדשים.

בקיצור, אחרי שבוע מהרכישה בדקתי איזה צמיג שמו לי ומסתבר שזה סיני (הסכום שחוייבתי כאילו שרכשתי Good Year).

והיום עם הסופה שמשתוללת בצפון הרגשתי שהרכב לא מרגיש בטוח לנהיגה כמו שאני רגיל ומרגיש שצריך להחליף.

השאלה שלי, האם אפשרי לרכוש צמיגים חדשים עם הנחה על שהפנצ'ריה נשארת עם צמיגים (כמעט) חדשים שרכשתי לפני שבועיים?

אם כן האם זה מקובל במרבית או בכל הפנצ'ריות או תלוי במצב הרוח של בעל המקום?

תודה על העזרה.

פורסם

אולי היה חשוב לציין למה לא הייתי ערני בזמן הרכישה.. אבל היו את הסיבות.

הייתי חייב צמיגים עכשיו (כדי לחזור הביתה, נסיע של שעתיים וחצי) וזה קרה ב-11 בלילה (המקום עובד 24) בזמן סופה כשהצמיג מוחלף בחוץ בגשם כי אין מקום בפנצ'ריה (מקום קטן מפוצץ בצמיגים) ואחרי יום עבודה ארוך.

את שנת הייצור ראיתי באותה הזדמנות שגיליתי שזה סיני (שבוע אחרי הרכישה).

לחזור לבעל העסק, אין לי למה, אחרת הייתי כבר חוזר לשם ודורש את שלי.

את הלקח למדתי (בישראל אתה לרגע משתחרר מלדאוג שלא ידפקו אותך.. וישר דופקים אותך).

עכשיו אני רק רוצה לצמצם נזקים, שהרכב יהיה בטיחותי חזרה כמו שאני רגיל ולפחות להחזיר חלק מהכסף המבוזבז.

פורסם

מובן, ואף אחד לא שופט אותך.

פנצ'ריה הגונה תזכה אותך על צמיג משומש בן שבוע, בקניית צמיג חדש, אבל זה צריך להיות משהו כמו חצי משוויו האמיתי (כנראה לא מה ששילמת).

:turn-l:
פורסם
צמיג של goodridetire.com ?

לא, ולא זכור לי שראיתי מותג כלשהו..

רוב הסיכויים שהוא מוטבע על הצמיג אבל בפונט לא בולט לעין.

אני כן יודע שהצמיג ממש על הפנים, הרכב מרגיש כל הזמן על סף האחיזה שלו.

פורסם
מובן, ואף אחד לא שופט אותך.

פנצ'ריה הגונה תזכה אותך על צמיג משומש בן שבוע, בקניית צמיג חדש, אבל זה צריך להיות משהו כמו חצי משוויו האמיתי (כנראה לא מה ששילמת).

Haters Gonna Hate אז אני אוטומטית בעמדת הגנה חח..

ברור לי שאני לא אקבל את הסכום המלא (וגם חצי יהיה מזל), פשוט שמעתי פה ושם שיש אופציה של החזר מסויים על צמיג במצב טוב ותהיתי אם זה משהו פרטני או מכליל.

אשמח להמלצה לפנצ'ריה הגונה (עם סיכוי להחזר כלשהו) באיזור המרכז או בחיפה.

פורסם
אולי היה חשוב לציין למה לא הייתי ערני בזמן הרכישה.. אבל היו את הסיבות.

הייתי חייב צמיגים עכשיו (כדי לחזור הביתה, נסיע של שעתיים וחצי) וזה קרה ב-11 בלילה (המקום עובד 24) בזמן סופה כשהצמיג מוחלף בחוץ בגשם כי אין מקום בפנצ'ריה (מקום קטן מפוצץ בצמיגים) ואחרי יום עבודה ארוך.

את שנת הייצור ראיתי באותה הזדמנות שגיליתי שזה סיני (שבוע אחרי הרכישה).

לחזור לבעל העסק, אין לי למה, אחרת הייתי כבר חוזר לשם ודורש את שלי.

את הלקח למדתי (בישראל אתה לרגע משתחרר מלדאוג שלא ידפקו אותך.. וישר דופקים אותך).

עכשיו אני רק רוצה לצמצם נזקים, שהרכב יהיה בטיחותי חזרה כמו שאני רגיל ולפחות להחזיר חלק מהכסף המבוזבז.

לא הבנתי למה אתה כבר מרים ידיים. שילמת מחיר של גודייר וקיבלת זבל סיני? גש לפנצ'ריה ותדרוש שיסדרו את העניין. למה אתה בדיוק לא חוזר לשם? כאילו, התמורה שתקבל על המאמץ לחזור לפנצ'ריה גדולה בהרבה ממש שיתנו לך על רביעיית צמיגים סיניים משומשים, אם בכלל.

פורסם

הוא כתב בהודעה 4... המקום שהוא קנה נמצא במרחק של 2.5 שעות מהבית.

אבל, תבדוק שוב איזה צמיג יש לך ומה רשום בקבלה.

אתה רושם שדיברת ובקשת גודייר , אבל בסוף הרכיבו זבל , נתנו קבלה שלא כתוב סוג הצמיד אבל המחיר יקר..

פורסם
לא הבנתי למה אתה כבר מרים ידיים. שילמת מחיר של גודייר וקיבלת זבל סיני? גש לפנצ'ריה ותדרוש שיסדרו את העניין. למה אתה בדיוק לא חוזר לשם? כאילו, התמורה שתקבל על המאמץ לחזור לפנצ'ריה גדולה בהרבה ממש שיתנו לך על רביעיית צמיגים סיניים משומשים, אם בכלל.

האמת שאני פשוט עייף ממלחמות בלתי פוסקות על דברים בנאליים (סלולר, בנקים, טלוויזיה, משרדי ממשלה...), והמקום בכיף יכול להתנער ממני כי בחשבונית יש רק מחיר (שהולם צמיגי Good Year שזאת עוד אחת מהסיבות למה לא בדקתי במעמד הרכישה).

• תוכן חדש...