Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי 308SW שנת 2015 עם 91 אלף ק"מ שנקנתה מלובינסקי טרייד באוגוסט 2018(האחריות נגמרה כי נסעתי על הרכב יותר מ20 אלף ק"מ מהקנייה),לאחרונה התחילו רעשים מכיוון הסרן והבנתי שהיבואן\יצרן לקח אחריות על הנושא.

ניסיתי ליצור קשר עם לובינסקי שהפנה אותי לאחד המוסכים המורשים לבדיקת הנושא,פניתי למוסך ושם אמרו לי שהם לא מכירים את בעיית הרעשים מהסרן ובדיקה תעלה כ350 ש"ח ורק אם תימצא בעיה שהיצרן לוקח עליה אחריות(מזכיר שוב,לפי דברי המוסך לא מכירים בעיה כזאתי.) אז הכסף יוחזר לי.

הבנתי שלא יצא ריקול רשמי לנושא וככל הנראה בגלל זה המוסך לא מכיר את הבעיה הזאתי.

השאלה שלי היא איך להתנהל הלאה?

תודה,

זיו.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)

שיטת מצליח. הם מכירים אבל לא מודים. זה לא ריקול בטיחותי אבל זו בעיה דיי נפוצה שיצא עליה TSB.אפילו הופיעה פה בפורום .

נסה מוסך יבואן אחר שכן "ייזכר" בבעיה בלי לגבות על בדיקה ושיפנה ליצרן בשמך כי החלפת סרן אינה זולה.

הזרקת קצף לא מחזיקה מעמד.

לא ילך ? תאלץ לשלם מס שפתיים :עלות "בדיקה".דרך אגב העלות היא ₪351 . שכחו שקל.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אם יבצעו תיקון של רצון טוב לאחר ימייל שתשלח ליבואן- מצויין.

אם לא, יש פה 3 מוסכים מומלצים שמומחים לצרפתיות (שאפט/גבע בתל אביב או אורן בחולון),שיבצעו עבודה לא פחות מקצועית מהיבואן ובעלות שפוייה יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היתה לי בעיה זהה , פתרתי בעצמי על ידי הזרקת קצף וזה פתר את הבעיה לחלוטין.

יכול להפנות אותך בפרטי למוסך בו עשיתי את זה ,השתמשתי בשירות שלהם כדי להרים את הרכב ולקדוח שני חורים קטנים להזרקת הפוליאוריטן - עלות נמוכה יותר ממה שבקשו ממך עבור "בדיקה"..

פורסם
היתה לי בעיה זהה , פתרתי בעצמי על ידי הזרקת קצף וזה פתר את הבעיה לחלוטין.

יכול להפנות אותך בפרטי למוסך בו עשיתי את זה ,השתמשתי בשירות שלהם כדי להרים את הרכב ולקדוח שני חורים קטנים להזרקת הפוליאוריטן - עלות נמוכה יותר ממה שבקשו ממך עבור "בדיקה"..

אתה יכול להסביר לטובת שאר חברי הפורום כדי שנלמד,מהי השיטה וכיצד היא פותרת את הבעיה ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

1. מצטרף להמלצה להחליף מוסך. אם המורשה הזה לא מכיר ועוד מבקש תשלום בגין בדיקה שהיא בפירוש מגוכחת, ידידי כל הסימנים על הקיר מולך באותיות דפוס מודגשות. אני מעיד שבמקרה דומה המוסך המורשה שלי לא ביקש תשלום והתנהל עצמאית מול היבואן (שסירב להכיר בעניין)

אגב זה ה TSB: TSB B3DW0105Q0

2. לצערי הסיכוי שהיבואן יבוא לקראתך מידי נמוך, אך קיים. עליך קודם לגשת למוסך מורשה "נורמלי" שיפתחו קריאה מול היבואן לאחר דיאגנוזה שלהם. במידה ולא יאשרו החלפה או השתתפות סמלית פנה במייל לשירות הלקוחות של לובינסקי,

זה בעיניי as good as it gets

פורסם

אני יצרתי קשר עם לובינסקי והם אלו שהפנו אותי למוסך שהוא מורשה יבואן של לובינסקי..במידה והמוסך שלך טיפל בך והחליף את הסרן על חשבונו אשמח לדעת על איזה מוסך מדובר ואפנה אליו גם.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

אם היצרן יסרב להשתתף בעלות קח את הרכב וצא משם. אם הוא מוכן להשתתף תמורת עמלת בדיקה : אז בסדר.

אבל זה תנאי שצריך להסביר מראש.

פורסם
אתה יכול להסביר לטובת שאר חברי הפורום כדי שנלמד,מהי השיטה וכיצד היא פותרת את הבעיה ?

ברצון,

קדחתי שני חורים של 8 מ"מ משני צידי הסרן (בחלק האחורי שלו) קניתי תרסיס פוליאוריטן מוקצף ומלאתי הסרן בחומר .

צריך לוודא כי החומר נכנס במלואו על ידי התזות ממושכות

והרבה חומר שיוצא מהחורים.

חכיתי כשעתיים להתייבשות מלאה ואז ריססתי זפת קרה על

הסרן כדי לאטום את החורים סופית.

כאמור , הבעיה נפתרה לגמרי.

פורסם
מיקום החורים שקדחת, בוצע על דעת עצמך, או על סמך דוגמה שראית של ביצוע תהליך התיקון במוסך מורשה/ה-TSB עצמו שהגיע לידיך?

על סמך דוגמא שראיתי .

בלי קשר, זה לא משהו שאמור לפגוע בחוזק המבני

פורסם
ברצון,

קדחתי שני חורים של 8 מ"מ משני צידי הסרן (בחלק האחורי שלו) קניתי תרסיס פוליאוריטן מוקצף ומלאתי הסרן בחומר .

צריך לוודא כי החומר נכנס במלואו על ידי התזות ממושכות

והרבה חומר שיוצא מהחורים.

חכיתי כשעתיים להתייבשות מלאה ואז ריססתי זפת קרה על

הסרן כדי לאטום את החורים סופית.

כאמור , הבעיה נפתרה לגמרי.

אכן הרעש נקישה המתכתי של מוט הפנימי אינו תקלה בטיחותית ואין להחליף את הסרן אלא להשקיט את הרעש בעזרת הזרקת חומר מקציץ לתוך הסרן

פורסם

חזור לדווח בעוד כחצי שנה אם חזרו התיקתוקים.

מנסיון של מס' רכבים שאני מכיר, הפתרון הזה לא מחזיק.

• תוכן חדש...