Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין דבר רע יותר מהעדר איתות, באירופה ממנה אני חוזר לפני כמה שעות התמונה הפוכה בדיוק, יש גם מי שאינו מאותת, אבל צריך לעבור זמן רב עד שתמצא אחד כזה. מעריך שהסיבה אינה נהגים טובים יותר, יותר מהעובדה שקיימת שם אפשרות פניה מול תנועה חוצה ללא קשר לרימזור, כמו גם שטף נסיעה עירוני מהיר יחסית בנפח תנועה גבוה, אלו מחייבים איתות אם אין לך ענין לגמור בבית חולים או קברות ובאופן טבעי דברים שאתה מתרגל לעשות הופכים להיות כמעט אוטומטיים.

פורסם
אין סיבה שתגלוש לתוך הנתיב של מי שבא מימינך. אם אתה צריך לתת זכות קדימה - תן אותה כמו שצריך, מה שאתה עושה לא תקין (אם אתה עובר את קו העצירה).

לגבי הנהגה ביד אחת - אכן בעיה, במיוחד אצל נהגים צעירים, בשלב עודף הביטחון העצמי.

אלפי נהגים לא מתפעלים נכון את ההגה ורבים אינם כלל מבינים את חשיבות התפעול הנכון

לאותם המתקשים יצרו סירטוני הדרכה למשל כמו זה

אבל לחרדתי הרלב"ד המוזר שלנו מדריך כך:

והם כותבים כך :סרט הדרכה לנהג חדש: על חשיבות אחיזת ההגה בשתי ידיים והדרך הנכונה לביצוע פניות בכביש .

מה הפלא שנהגים פונים עם קיה פיקנטו כאילו נהגו פול טריילר עם עגלה נגררת .

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

שום דבר כנראה לא יעזור, מי שאין לו את זה אין לו את זה.

נהגים עולים על ההגה ומה שהם חושבים שהם צריכים לדעת זה סה"כ לתדלק ולהניע את הרכב. זהו.

לגבי מי שרשם פה על האיתות אני מרוב שאני מקפיד על איתותים, לפעמים אני מוצא את עצמי מאותת בחנייה.:-D

פורסם
שום דבר כנראה לא יעזור, מי שאין לו את זה אין לו את זה.

נהגים עולים על ההגה ומה שהם חושבים שהם צריכים לדעת זה סה"כ לתדלק ולהניע את הרכב. זהו.

לגבי מי שרשם פה על האיתות אני מרוב שאני מקפיד על איתותים, לפעמים אני מוצא את עצמי מאותת בחנייה.:-D

בחנייה אתה מאותת? לפני שנים אותתי בנהיגה במסלול באשדוד :lol:

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

נתקל בזה, זה הרגל מגונה ומאוד מעצבן (במיוחד כשאתה נמצא בנתיב ליד והתמרון הזה הולך לכיוונך) אבל לא הכי גרוע ולא הכי מסוכן שיש בארץ.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
היי,

רוצה לשתף משהו שאני רואה כמעט בכל יום בכבישי ישראל, לא משנה באיזה עיר (ואני מרבה להסתובב ברחבי הארץ).

יש איזה קטע, וזה לא משנה מהו מין הנהג\נהגת, שלפני שלוקחים פנייה, מסובבים קצת את ההגה לצד הנגדי, כאילו אתה איזה נהג אוטובוס אקורדיון של דן שצריך לעשות פרסה.

מה זה הדבר הזה? מה זה החוסר מודעות הזה? למה אתם צריכים לקחת פנייה כמו של אוטובוס? אתם סה"כ נוסעים על רכב מיני גג ג'יפון.

לא נמאס לכם גם לראות כאילו עוד שנייה נכנסים בכם מהצד בשביל לקחת פנייה מסכנה?

אשמח לתגובות ושיתופים מהצד שלכם.

תנסה לסובב נבלת קרייזלר מוגבההת סיבוב פרסה בשביל להכנס לחניון שנמצא בדיוק בנתיב שנוסע לכוון השני - כל בוקר אני כמעט מוריד את הבניין הראשי של החברה שאני עובד בה.

אמרת שתשמח לתגובות - אז הגבתי :-P

וכן - זו תופעה של נהגים שלא מודעים לחלוטין לרדיוס הסיבוב של רכב מודרני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...