Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,היונדאי אקסנט של של אבי ז"ל שכבה כמה חודשים ללא שימוש.

כמובן שהמצבר מת,אז חיברתי לו בוסטר.ובטעות הקשתי על הקודן מספר לא נכון.

מאז הקודן אמנם נדלק(בחיבור עם הבוסטר)אבל אין שום צליל או תגובה כשאני מנסה ללחוץ על מספרים.

בשעתו כשלחצו על קוד לא נכון,הוא ננעל לכמה דקות והשמיע צלילים.עכשיו הוא פשוט לא מגיב ,רק האור דולק.

לא יודע מה יכולה להיות הבעייה,אני די אבוד.

פורסם

1. נתק את כבל המינוס של המצבר למספר דקות.

2. חפש בהוראות שימוש בקודן אם קיים קוד מאסטר למקרה שתצטרך לאפס אותו.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק,תודה.

ניסיתי אתהצעה מספר אחת וזה לא עבד לי לצערי.

לגבי 2,חיפשתי ברשת ולא מצאתי משהו כזה שיעזור לי. יש הצעות ללחוץ על כפתור במשך הרבה זמן.אבל נראה שבמקרה שלי הקודן פשוט לא מגיב.אין גם צלילי שגיאה.

פורסם

האם המצבר בכלל חי ? האם תאורת לוח השעונים נדלקת ? האם תאורת פנים הרכב נדלקת ?

ייתכן שהמצבר שלך מת לחלוטין ככה שגם הבוסטר כבר לא יעזור.

חפש קוד מאסטר בספרות של הקודן.

פורסם

מרק

יש רעש של נסיון להדלקת מנוע,האורות המזגן והרדיו נדלקים.אז נראה לי שהמצבר חי(אולי לכבלים יש יותר כוח מהבוסטר שלי?)

לגבי הקוד מסטר: כאמור ניסיתי מה שראיתי במנואל שמצאתי ברשת,אבל זה נראה שהקודן בכלל לא מגיב.

פורסם
מרק

יש רעש של נסיון להדלקת מנוע,האורות המזגן והרדיו נדלקים.אז נראה לי שהמצבר חי(אולי לכבלים יש יותר כוח מהבוסטר שלי?)

לגבי הקוד מסטר: כאמור ניסיתי מה שראיתי במנואל שמצאתי ברשת,אבל זה נראה שהקודן בכלל לא מגיב.

קוד המאסטר הינו אישי לכול קודן ומגיע עם מעטפה כמו שמקבלים קוד לכרטיס אשראי.

פורסם

תודה על התשובות.

לגבי קוד המאסטר,אין לי שום אפשרות לשחזר אותו.ולדעתי זה לא הבעייה ,כי אין אפילו צליל.

לגבי המצבר,מעניין חשבתי שאם יש אור ושאר המערכות עובדות זה מוכרח להיות בעייה בקודן.

אנסה לחבר את האוטו עם כבלים חזקים,נראה אם משהו יישתנה.

פורסם

מצבר "חזק" לא אמור להיות גורם לכשל בקודן. האם מנורת אזהרה של האימובילייזר מהבהבת ?

בכול מקרה אתה יכול להעזר במישהו שמבין בחשמל רכב בכדי לנתק את האימובילייזר ולנסוע למוסך בכדי לתקן את הבעיה.

נסה לפנות למתנדבים של "ידידים" בפייסבוק לשם קבלת עזרה.

פורסם
מצבר "חלש" לא אמור להיות גורם לכשל בקודן אלא במקרה שהמצבר מת לגמרי ללא אפשרות הדלקת אורות.

האם מנורת אזהרה של האימובילייזר מהבהבת ?

בכול מקרה אתה יכול להעזר במישהו שמבין בחשמל רכב בכדי לנתק את האימובילייזר ולנסוע למוסך בכדי לתקן את הבעיה.

נסה לפנות למתנדבים של "ידידים" בפייסבוק לשם קבלת עזרה.

קבל תיקון.

• תוכן חדש...