Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 50,000.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אני מעוניין לרכוש רכב קטן/מיני, לסטודנט,

דרישות - אמינות, צריכת דלק, עלות טיפולים - אחריות אם ניתן לקבל.

חיצוני - רכב צעיר.

נסיעות של כ-75 קילומטר ליום בערך, לרוב קצת יותר.

מאוד רציתי את הפיקנטו ברמת גימור ספורט, משנת 2016, אך אני לא מוצא שום רכב במחיר הנ״ל שלא גמע פחות מ-45 אלף קילומטר, אף לרוב אני רואה רכבים עם 60+ במחירים של 55 אלף שקל - מוגזם.

שקלתי את השברולט ספארק LTZ משנת 2016 - דעתכם?

פיקנטו LX שנת 2017 - ללא מסך וגנטים אומנם, ממש מבאס, רכב עירום, אבל לא לשם הפוזה הגענו, אך בגלל שאני צעיר, הייתי שמח לרוח קצת צעירה וטכנולוגית יותר עקב זה שאני חובב טכנולוגיה מדופלם.

אני מחפש רכב שלא אצטרך להתעסק יותר מדיי בתחזוקה, כמובן יטופל כל 15,000 אלף, רכב שיתן לי ראש שקט, אף חשבתי לרכוש אולי ספארק או פיקנטו יוצאות ליסינג משנת 2018, ללא מסך מולטימדיה ושאר הפירות ולהתקין לעצמי את כל האבזור שאני מאוד רוצה ברכב.

אשמח לעזרתכם,

כמובן שיהיה רכב אשר אוכל למכור בסוף תקופה.

עריכה אחרונה על ידי ozal5
פורסם

פיקנטו לא מצטיינת בצריכת דלק וכמעט כמוה גם הספארק (שמתי לב שצריכת הדלק אצלך היא הפרמטר השני בחשיבותו).

אופציה חסכונית ואמינה תהיה מיצובישי ספייססטאר ואף תהיה מרווחת יותר.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה לכם,

מבחינת נסיעה - אני צריך הרכב יהיה נוח, לא ירגיש כל כך חלש ומיני (יש לי C1 וזה פשוט זוועה מבחינת נסיעה, אין הרגשה של רכב בכלל אלא של נהיגה בגוש ברזל).

אני מאוד רוצה את הפיקנטו ספורט, עקב הנראות של הרכב והנסיעה, אך לא מוצא אחת שמורה, יש המלצות היכן ניתן לחפש מלבד יד 2?

פורסם

הספארק שקטה מהסיטרואן וחזקה יותר, למעשה זאת המיני החזקה בקטגוריה ובכלל לא חושב שתרגיש מחסור בכוח.

כמו כן כיוון שלמנוע 4 צילנדרים הוא לא רועד בעמידה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
הספארק שקטה מהסיטרואן וחזקה יותר, למעשה זאת המיני החזקה בקטגוריה ובכלל לא חושב שתרגיש מחסור בכוח.

כמו כן כיוון שלמנוע 4 צילנדרים הוא לא רועד בעמידה.

יצא לי לקרוא על כך שהיא אף יותר חזקה משמעותית מרכבים אחרים בקטגוריית הסופר מיני.

בכל אופן, המנוע החדש (2016) אמין?

בכללי הרכב כבר כמה שנים בצורתו החדשה על הכבישים בארץ ובחול - יש דיווחים על מחלות/תקלות?

איפה כדאי לחפש את הרכב לרכישה?

יש טרייד של UMI

האם הטריד שלהם (certified) אמין?

עריכה אחרונה על ידי ozal5
פורסם

יכול להיות שהיא תהיה מעט חזקה יותר מאשר מנועי 1.4 של הקוריאניות.

פורסם

לא מצאתי ברשת או פה בפורום בעיות מיוחדות, לגבי השוק שמירת ערך לא ברמה של פיקנטו אך כשאתה קונה זה יתרון- אתה קונה דגם חדש יותר לעומת הפיקנטו למשל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
איך השברולט מבחינת אמינות ושוק?

קונה בזול ומוכר בזול.

מהצצה בלוחות, לספארק אין שמירת ערך טובה.

בכל מקרה לדעתי, זה לא שיקול אם אתה מחזיק את הרכב לטווח הארוך.

פורסם

אתה נוסע לא מעט, צריכת דלק צריכה להיות פקטור חשוב בהחלטה. אם ידני זו אפשרות סבירה, 208 דיזל נשמעת לי כמו בחירה הרבה יותר מוצלחת, גם מבחינת צריכת דלק וגם מבחינת הרכב עצמו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...