Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את האיביזה החדשה לפני כשבוע, כרגע יש עליה פחות מ-800 ק''מ.

היום בבוקר בהתנעה, היה רעש מתכתי יחסית חזק, כאילו איזה משהו משוחרר באיזור המנוע. התנעתי את האוטו כמה פעמים היום ושמתי לב לרעש הזה כל פעם מחדש. קשה לי להאמין שזה היה לפני כן, כי הרעש יחסית בולט.

מישהו מכיר דבר כזה?

דבר נוסף ופחות חשוב, יש לי מעמד לטלפון שהותקן ע''י גיל קאר (לא שילמתי עליו.....) המתקן הותקן בצורה כזאת שטלפון גדול (סמסונג נוט לדוגמא) לא יכול לשבת במעמד בצורה נורמלית, האם יש טעם לפנות אליהם?

פורסם

דבר עם גיל קאר - אם הבעיה היא בהתקנה ולא במוצר עצמו אז הם צריכים ויכולים לסדר את זה (ואתה בהחלט שילמת עליו, אפילו אם זה מוגדר כחינם שקר כלשהו, זה הרי גולם במחיר של האוטו).

מהנסיון הפרטי שלי, היחס שלהם היה ענייני. הם לקחו אחריות על התקנות חוראניות בבונדד, לא ניסו להתנער ממני וסידרו בצורה נאותה את הבעיות.

פורסם

סתם שאלה, איזו סיבה יש להעדיף את קדיחת הדשבורד של גיל קאר על פני כל מתקן לא פולשני אחר שניתן להתקין ולהחליף לבד?

פורסם
סתם שאלה, איזו סיבה יש להעדיף את קדיחת הדשבורד של גיל קאר על פני כל מתקן לא פולשני אחר שניתן להתקין ולהחליף לבד?

חברת צ'מפיון ידועה בתור אחת שדוחפת "מתנות" במעמד הקנייה כדי לשכנע את הקונה לרכוש מהם במחיר "אטרקטיבי", כנראה שזו הייתה אחת מהמתנות ולרוב אנשים לא שואלים שאלות וישר עפים על זה.

קח לדוגמה את אאודי, שמציעה כ"מתנה" מצלמת רוורס שעלותה 3,500 ש"ח בחינם דרך התקנה מקומית אצל קלאס איי. מיותר לציין שמדובר בחיקוי סיני מגוחך. די משעשע בהתחשב בעובדה שאני מתקין מצלמות מקוריות בחצי מהמחיר שהם לוקחים על תחליפי, אבל בסדר.

2016 BMW M235i.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 29.8.2019 בשעה 22:59, ArikB כתב:

הרכב שלך עדיין באחריות. סע למוסך ובקש לבדוק את זה.

אל תשכח לעדכן אותנו מה היתה התשובה.

מעדכן באיחור ניכר, הרעש חלף אחרי מספר ימים.

מדי פעם מופיע בהתנעה.

פורסם

יש לך סרטון או הקלטה של הסאונד?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לדעתי הראש נובע משרשרת הטיימינג קורה בדרכ לאחר כמה שנים רעש מתכתי בהנעה ונעלם כמה שניות לאחריו

• תוכן חדש...